Hakkimisnuga GOURMET 18 cm, Wüsthof

Code: WU468018
Brand: WÜSTHOF
111 €
Välja müüdud
The item has been sold out…

Gourmet Lihakäär lõikab lihatükke vaevata isegi koos kondiga. Töötamisel hindate eriti tera ja käepideme vahelist täiuslikku tasakaalu, mis on eriti oluline, kui töötate noaga pikemat aega. Lai tera on ülaosas piisavalt tugev, kuid samal ajal tungib see väga kergesti liha sisse. Selle noa puhul juhtub harva, et nuga jääb liha sisse kinni. Roostevaba teras on väga korrosioonikindel.

Detailed information

Product detailed description

Gourmet Lihakäär lõikab lihatükke vaevata isegi koos kondiga. Töötamisel hindate eriti tera ja käepideme vahelist täiuslikku tasakaalu, mis on eriti oluline, kui töötate noaga pikemat aega. Lai tera on ülaosas piisavalt tugev, kuid samal ajal tungib see väga kergesti liha sisse. Selle noa puhul juhtub harva, et nuga jääb liha sisse kinni. Roostevaba teras on väga korrosioonikindel.

Gourmet-seeria

  • Solingenis valmistatud kvaliteetsed, hästi tasakaalustatud noad
  • Must käepide on valmistatud spetsiaalsest sünteetilisest materjalist
  • Klassikaline välimus kolme neetiga, sobib hästi kätte
  • Parim saksa legeeritud teras X50CrMoV15, mida kasutatakse
  • Terasribast laseriga täpselt lõigatud
  • Täismetallist nugade südamikud tera pikkusega 12 cm ja suuremad
  • Erakordne tera, mida on lihtne hooldada
  • Kõvadus 56-57 HRC Rockwelli skaalal
  • Täpne käsitsi lihvimine ja poleerimine täiusliku serva saavutamiseks
  • Range pidev kvaliteedikontroll, laseriga kontrollitud tera
  • Nuge võib pesta nõudepesumasinas - soovitatav on siiski pesta käsitsi
  • Laiendatud garantii tootmis- ja materjalivigade suhtes 15 aastaks
  • Seeria on saanud USAs tunnustatud NSF kvaliteedi- ja hügieenimärgi

Gourmet-nugade sarjas on WÜSTHOF kvaliteetsed noad populaarses traditsioonilises kolme neetidega disainis. Nende terad on laseriga täpselt lõigatud legeeritud X50CrMoV15 roostevabast terasest ribast. Neid toodetakse 12-14 etapis. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele ja täpsele lihvimisele on nende teravus kõrge ja kauakestev.

Gourmet-nugade käepide on valmistatud vastupidavast sünteetilisest materjalist , millel on tüüpiline kolme neetiga disain . Käepidemed on konstrueeritud vastavalt ergonoomilistele nõuetele. Kvaliteetne sünteetiline materjal peab vastu nõudepesumasinas pesemisele, kuid soovitame tera kvaliteedi säilitamiseks pesta käsitsi, mis sobib paremini kvaliteetsete nugade puhul.

Nugade täiusliku teravuse säilitamiseks kasutatakse spetsiaalset arvutiga juhitavat nugade teritusprotsessi WÜSTHOF . Arvuti kasutab tera mõõtmiseks laserit ja annab robotile vajalikku teavet, et tera täiuslikult teritada. Tänu arvutipõhisele tootmisele on nugade algne lõiketõhusus (kogu tera pikkuses) ja kasutusiga äärmiselt kõrge. Tera kvaliteet on kõrge ja, mis on oluline, kergesti taastatav.

Viimasena, kuid mitte vähemtähtsana, peame mainima olulist NSF-sertifikaati, mille Gourmet-seeria on saanud USAs. NSF eesmärk on kaitsta rahva tervist ja keskkonda. See sertifitseerib muu hulgas köögiseadmeid, sealhulgas noad, mis ei ole inimeste tervisele kahjulikud. Toode on testitud ka disaini, materjaliohutuse ja kasutamise osas. NSF logo leiate toodetelt, mis on keskkonnasõbralikud ja ei koorma tarbetult keskkonda.

Kasutatud tehnoloogiad ja materjalid

WÜSTHOF nugade tootmiseks kasutatakse kvaliteetset Saksa terast X50CrMoV15, milles on ligikaudu 0,5 protsenti süsinikku ning kroomi, molübdeeni ja vanaadiumi legeerivate elementidena. Tänu lisatud kroomile on see korrosioonikindel, mis on kööginugade puhul soovitav.

Tera on laseriga lõigatud terasribast. Seejärel kuumutatakse seda 15 minutit 1070 °C juures ja jahutatakse seejärel kiiresti 60 °C-ni kahe minutiga. Järgnev karastamine (materjali aeglane kuumutamine temperatuurini 200 °C 45 minuti jooksul) vabastab tera sisepingetest ja stabiliseerib selle martensiitstruktuuri. See annab terale optimaalse nõutava kõvaduse 56-57° Rockwell ja suurema sitkuse.

WÜSTHOF spetsiaalne noa teritusprotsess nimega PEtec (Precision Edge Technology) tagab ideaalse lõikekoha. See on tipptasemel tehnoloogia, mille puhul noad teritavad robotid, mida kontrollivad ja jälgivad arvutid. Selle protsessi eeliseks on täpne geomeetria kogu tera pikkuses, noa märkimisväärne ja äärmiselt kõrge algne lõiketõhusus, mis on võrreldav tera tera teravusega, ning lõpuks tera pikk kasutusiga.

Stabiilne tera ja täiuslik tera geomeetria tagavad erakordse lõikejõudluse ja täpse kontrolli lõikamisel. Terav nurk annab veelgi rohkem teravust, mis muudab lõikamise nauditavamaks. Tänu kiilukujulisele lõikele tungib nuga vaevata toidu sisse.

Noa teritamine WÜSTHOF

Iga nuga tuleb aeg-ajalt teritada, sest see muutub pärast pikaajalist kasutamist tuhmiks. Tera hooldamiseks ja elavdamiseks kasutatakse kroomitud lihvimiskive ning nugade teritamiseks soovitame WÜSTHOF terituskive. Vähem kogenud inimestele pakume ka lihtsama kasutusega lihvimismasinaid. Lihtsalt ajage nuga paar korda ettevaatlikult läbi lihvimissoonte ja tera taastub.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG asutati Solingenis juba 1814. aastal ja 200 aasta jooksul on Wüsthofi perekonna seitse põlvkonda olnud selle eest vastutavad. See on üks maailma kõige arenenumaid, kõrgelt automatiseeritud tootmisprotsesse. Näiteks kasutatakse nugade tootmiseks ligi 40 etapis 100 robotit.

Tänapäeval müüakse WÜSTHOF nuge enam kui 80 riigis üle maailma. Tänu kõrgekvaliteediliste materjalide ja kaasaegse arvutiga juhitava tehnoloogia kasutamisele on neid mugav kasutada ja toitu valmistada. Kulinaarne nauding iseenesest.

Additional parameters

Category: Hakkimisnoad
Warranty: 2 years
Weight: 0.64 kg
Värv: Must
Materjal: Roostevaba teras
Tera pikkus: 18 cm
Suurus: 18 cm
Toote tüüp: Jaapani ja santoku nuga
Kollektsioon: WÜSTHOF Gourmet
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: