Fileerimisnuga HARD EDGE 22 cm, Fiskars
Code: FISK1054946Product detailed description
Fiskars Hard Edge nuga on oma pika, õhukese ja painduva teraga suurepärane tööriist kala fileerimiseks, suurte singitükkide, röstitud veiseliha, salaami ja muude peeneid ja täpseid viilutusi nõudvate toiduainete lõikamiseks. Selle abiga on jaapani roogade valmistamine kala jaoks imelihtne. Kvaliteetsest kõvast roostevabast terasest valmistatud noatera püsib tänu spetsiaalsele teritustehnoloogiale LZR-EDGE™ kaua teravana.
Mis eristab Hard Edge'i noad teistest noadest?
Fiskars Hard Edge noa tera on valmistatud tugevast roostevabast terasest ja teritatud spetsiaalse LZR-EDGE™-tehnoloogia abil. Tänu sellele töötlemisele jäävad noad 4 korda kauem teravaks kui teised noad. Imeliselt ergonoomiline Hard Edge noatera on kaetud Softouch™ materjaliga, mille pinnal on kolmemõõtmeline muster, mis tagab turvalise ja mugava haarde. Nuga on lihtne hooldada ja see on nõudepesumasinas pestav. Vajaduse korral saab seda hõlpsasti teritada teritaja või lihvimiskiviga.
Hard Edge fileerimisnoa Fiskars eelised ja parameetrid:
- ainulaadne teravus igapäevaseks lõikamiseks
- õhuke ja paindlik tera on ideaalne kala lihtsaks fileerimiseks
- ainulaadne LZR Edge tehnoloogia tagab tera pikaajalise teravuse - nuga kestab kuni 4 korda kauem
- tera on valmistatud kõrgekvaliteedilisest Jaapani roostevabast terasest, mille kõvadus on HRC 52
- ergonoomiline 3D tekstuuriga käepide maksimaalse lõikamismugavuse tagamiseks
- praktiline sõrmekaitse
- soome disain
- keskkonnasõbralik kartongpakend, milles kasutatakse minimaalselt plasti
- cATRA laboratooriumis testitud kõrge noa teravus
- nõudepesumasinas pestav
- tera pikkus 22 cm
Additional parameters
Category: | Lihanoad |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 2 kg |
Värv: | Must |
Materjal: | Roostevaba teras |
Tera pikkus: | 22 cm |
Suurus: | 22 cm |
Toote tüüp: | Lihanuga |
Kollektsioon: | Fiskars Hard Edge |
Tooteinfo: | Nõudepesumasinakindel |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!