Jaapani kokanuga KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS 19,5 cm, Dellinger

Code: DNGRSXLKH146
Brand: Dellinger
209 € –5 %
Jaapani kokanuga KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS 19,5 cm, Dellinger
209 € –5 % 197 €
Välja müüdud
The item has been sold out…

Väga terav Jaapani kokanuga KIRITSUKE GYUTO KHD PROFESSIONAL DAMASCUS (tera pikkus 195 mm) sobib liha, puuviljade ja köögiviljade lõikamiseks, viilutamiseks ja puhastamiseks, kuid tänu tera tipuni viilutatud terale saate teha ka palju üksikasjalikumaid tegevusi. See on universaalnuga, kuid see pakub veidi rohkem.

Põneva disaini ja tippkvaliteedi rõhutab 7 kihiline damaskuseteras, mistõttu on nuga erakordselt vastupidav ja sitke ning säilitab kauakestva teravuse, mille kõvadus on umbes HRC 62. Käsitsi lihvitud ja ideaalselt tasakaalustatud terav tera, millel on särava damaskeemiga muster, vähendab lõikamisel hõõrdumist ja takistab lõigatud toidu kleepumist tera külge. Iga disain on täiesti ainulaadne ja kordumatu, seega on iga nuga originaal!

KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS kokanugal on ergonoomiline lääne stiilis käepide, mis on valmistatud naturaalsest Olneya tesota puidust ja kaunistatud haruldase mammutihamba fossiiliga. Käepide on käsitsi poleeritud ja sellega on rõõm töötada.

Detailed information

Product detailed description

Peamised eelised:

  • erakordne kuni äärmuslik teravus
  • viilutatud toit ei jää noa külge kinni
  • vastupidav tera, mis on valmistatud 7 kihilisest damaskiitterasest
  • käsitsi poleeritud käepide haruldase mammuti hamba fossiiliga
  • erakordne disain
  • iga tükk on originaalne

Täiendav teave:

  • käepideme pikkus: 125 mm
  • tera pikkus: 195 mm
  • kogupikkus: 330 mm
  • ei ole nõudepesumasinas pestav - ainult käsitsi pesta ja seejärel kohe kuivatada

Additional parameters

Category: Kokanoad
Warranty: 2 years
Weight: 0.2 kg
Värv: Pruun
Materjal: Damaskuse teras
Suurus: 33 cm
Toote tüüp: Jaapani nuga
Kollektsioon: Dellinger KHD Professional
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: