Glasuuri ja dekoreerimisspaatlid

6 items total
Spaatel 24 cm, de Buyer
7,59 € –7 %
Spaatel 24 cm, de Buyer
Veebis laos (>5 pcs)
7 €
DB489124N
Spaatel FKOFFICIUM 20 cm, de Buyer
32,49 € –35 %
21 €
DB423120
Spaatel FKOFFICIUM 20 cm, de Buyer
32,49 € –19 %
26,30 €
DB423020
Spaatel FKOFFICIUM 9 cm, de Buyer
24,49 € –19 %
19,70 €
DB423109
Spaatel-kaabits PRO, Zwilling
32,49 € –20 %
Spaatel-kaabits PRO, Zwilling
Veebis laos (2 pcs)
25,70 €
ZW37160028
Spaatel-kaabits FKOFFICIUM 8 cm, de Buyer
23,49 € –23 %
18 €
DB423108

Glasuurimis- ja kaunistusspaatlid - muutke oma kook kunstiteoseks

Mis on jäätumisspaatel?

Nagu nimigi ütleb, kasutatakse glasuurispaatleid peamiselt glasuuri ja täidise levitamiseks tordikihtide vahele ning ühtlaseks võikreemi määrimiseks tortidele, tassikookidele ja küpsistele. Jäätise- ja kaunistusspaatidel on tavaliselt pikad käepidemed, mis hoiavad sõrmed eemal kreemist või jäätisest, ning tavaliselt on neil pikad, kitsad ja veidi painduvad terad, mis on enamasti valmistatud metallist.

Teie spaatel peaks sobima mugavalt kätte ja tera peaks olema tugev, kuid samas paindlik, et aidata teil saada kenad ja siledad servad.

Meie kookide kaunistamise spaatlite hulgast leiad ka mõned küpsetus- ja tainakraapimisspaatlid, mis aitavad sind taina segamisel ja segamisnõude kraapimisel.

Vaadake meie pakkumist kõrgekvaliteediliste küpsetamistarvikute kohta sellistelt usaldusväärsetelt tootjatelt nagu de Buyer või Zwilling.

Milline on parim spaatel tordi glasuurimiseks?

Offsett-spaatel on õige vahend, et saada glasuur tordi peale. Seda tüüpi spaatli tera on kinnitatud nihutatud nurga all oleva käepideme külge. Selle kuju annab teile suurema kontrolli kui tavalise spaatli puhul ning selle nurk loob ruumi teie käe ja kreemi vahele, vältides, et te kogemata oma sõrmenukke töötatavasse kihti kastate. Nurgaga tera on abiks ka toidu tõstmisel pannidest, vormidest või küpsetusplaatidest.

Kuidas kasutada dekoratiivset spaatlit?

  • Enne kasutamist kastke spaatel kuuma vette, et vältida jäätumise kleepumist.
  • Kasutage oma glasuurispaatli lamedat külge, et lisada esimene kiht glasuuri või tihendada puru, et luua purukate. See kiht võib olla üsna õhuke. Pange kook pärast murenemiskihi pealekandmist 30 minutiks külmkappi.
  • Asetage tordi teise kihi peal olevale pinnale tassitäis glasuuri ja laotage see tasaseks. Pärast seda katke tordi küljed glasuuriga, kasutades selleks oma glasuurispaatlit. Jätka seda, kuni kogu kook on kaetud.

Kuidas hooldada oma jäätumisspaatlit?

  • Enne kasutamist tuleb spaatlit alati kuuma vee all hoida, et vältida jäätumise külge kleepumist.
  • Ärge kunagi kasutage oma glasuuri- või kaunistusspaatlit millegi muu jaoks kui koogi kaunistamiseks. Vältige selle kasutamist kaante (rääkimata purgide!) avamiseks ja vältige tera serva löömist üle kõva pinna, et vältida tera kahjustamist, lõhkumist või kriimustamist. Selle tulemuseks on kihiline jäätumine, mille mustrit ei tahaks kunagi saavutada!
  • Peske spaatlit kohe pärast kasutamist käsitsi ja kuivatage see pehme lapiga.