Jaapani noad

67 items total
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, vaher, Miyabi MB34401201
Jaapani Gyutoh nuga 5000MCD 24 cm, Miyabi
527 €
MB34373241
Jaapani Santoku nuga 5000MCD 18 cm, Miyabi
502 €
MB34374181
Jaapani leivanuga 5000FCD 24 cm, Miyabi
253 €
MB34686241
Jaapani lõiketera SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, vaher, Miyabi MB34400241
Jaapani tanto nuga RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
104 €
FDCK8175321
Jaapani nuga NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi
253 €
MB34685171
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000MCD 14 cm, Miyabi
370 €
MB34381141
Jaapani viilutamisnuga CHUTOH 5000MCD 16 cm, Miyabi
383 €
MB34372161
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger DNGR8594195884092
Jaapani lihalõiketera GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
257 €
MB34543201
GYUTOH Jaapani lihanuga, 24 cm, 4000FC, MIYABI
192 €
MB33951241
Jaapani Santoku nuga 7000D 18 cm, Miyabi
257 €
MB34544181
Jaapani leivanuga 5000MCD 23 cm, Miyabi
502 €
MB34376231
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
253 €
MB34680241
Jaapani lihanuga GYUTOH 6000MCT 16 cm, MIYABI
260 €
MB34073161
Jaapani nuga CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, pruun, Güde
2 290 €
GUDEDA774216
Jaapani leivanuga 6000MCT 23 cm, Miyabi
321 €
MB34076231
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi
332 €
MB34078241
Kokanuga RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH165
Jaapani Nakiri nuga 5000MCD 17 cm, Miyabi
502 €
MB34375171
Jaapani lihanuga GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
180 €
MB33951201
Kokanuga CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
178 €
DNGRSXLKH108
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000FCD 16 cm, Miyabi
223 €
MB34681161
Up
More products

Jaapani noad - teravad nagu mõõk

Mis on Jaapani stiilis noad?

Jaapani noad on pika ja õhukese teraga, millel on terav ots ja mida algselt kasutati toore kala õhukeste viilude lõikamiseks ja sushi valmistamiseks. Need on kergemad, tunduvad käes tasakaalustatumad ja sobivad ideaalselt täppisülesannete täitmiseks. Need on valmistatud kõvemast ja õhemast terasest - roostevabast terasest ehk haganest, mida kasutatakse ka Jaapani mõõkade valmistamiseks. Jaapani nugade käepidemed on valmistatud kõvast puidust.

Milleks kasutatakse jaapani noad?

Jaapani noad - tänu oma pikkadele ja õhukestele teradele - sobivad hästi kala või suurte lihatükkide lõikamiseks (eriti praadide puhul). On olemas palju spetsiifilisi jaapani noatüüpe (nagu Gyutou, Yanagi, Usuba või Deba), mida saab kasutada kõikide täpsuslike ülesannete täitmiseks alates kana konditustamisest kuni kala fileerimiseni ja mis tahes köögiviljade õhukeseks viilutamiseni.

Veebisaidil Kulina leiate kvaliteetseid Jaapani noad, mida toodavad sellised usaldusväärsed kaubamärgid nagu Dellinger või MIYABI. Võite valida ka Hollandi kaubamärgi Forged sepistatud Jaapani noad või vaadata meie kõige paremini müüdavaid Jaapani noad siit.

Kuidas teritada jaapani nuga?

Jaapani noad võivad olla kahe teraga või ühe teraga (traditsioonilised). Need on valmistatud kõvast terasest, mida on tegelikult lihtsam teritada kui lääne nugade puhul kasutatavat pehmet terast. Jaapani stiilis noa teritamiseks on vaja lihvimiskivi. Võite viia oma noa ka spetsialisti juurde.

Kuidas hoolitseda oma jaapani noa eest?

Jaapani noad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie Jaapani nuga kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid nugade puhastamise ja hoiustamise reegleid:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • jaapani noaga lõikamisel ärge lõigake otse kõval pinnal, näiteks kivist töötasapinnal, roostevabast terasest valamul, taldrikul või klaasist, keraamikast, bambusest ja muudest kõvadest materjalidest valmistatud lõikelaudadel. Pehme plastist lõikelaud on parim
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või noakasti.
  • teritage oma nuga regulaarselt