Jaapani noad

65 items total
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, vaher, Miyabi
514 € –27 %
370,20 €
MB34401201
Jaapani nuga CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, pruun, Güde
2 290 € –5 %
2 156 €
GUDEDA774216
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000MCD 14 cm, Miyabi
387 € –27 %
280 €
MB34381141
Jaapani nuga KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, must, Yaxell YAX37234
Jaapani Santoku nuga 5000MCD 18 cm, Miyabi
502 € –26 %
369 €
MB34374181
Jaapani Gyutoh nuga 5000MCD 24 cm, Miyabi
527 € –29 %
369,80 €
MB34373241
Kokanuga CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
178 € –6 %
167 €
DNGRSXLKH108
Jaapani kokanuga SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
353 € –5 %
334 €
DNGRSXL9309
Jaapani viilutamisnuga CHUTOH 5000MCD 16 cm, Miyabi
400 € –31 %
273,10 €
MB34372161
Jaapani nuga NAKIRI RAN PLUS 18 cm, must, Yaxell
222 €
YAX36604
Hiina kokanuga ZEN 18 cm, must, Yaxell
261 € –13 %
226,70 €
YAX35519
Jaapani Nakiri nuga 5000MCD 17 cm, Miyabi
502 € –31 %
345,70 €
MB34375171
Jaapani lihanuga GYUTOH 6000MCT 16 cm, MIYABI
244 € –24 %
185 €
MB34073161
Jaapani nuga KIRITSUKE ZEN 20 cm, must, Yaxell
186 € –12 %
163,20 €
YAX35534
Jaapani lihanuga GYUTOH 7000D 24 cm, MIYABI
313 € –29 %
220 €
MB34543241
Jaapani kokanuga PETTY 15 cm, Dellinger
212 €
DNGRSXL9302
Jaapani nuga KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, pruun, Dellinger DNGR8595705405981
Jaapani leivanuga 6000MCT 23 cm, Miyabi
288 € –19 %
230,60 €
MB34076231
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
291 € –21 %
229,60 €
MB34681241
Jaapani lihalõiketera GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
257 € –24 %
195 €
MB34543201
Jaapani Gyutoh nuga 5000FCD 20 cm, Miyabi
253 € –21 %
198,90 €
MB34681201
GYUTOH Jaapani lihanuga, 24 cm, 4000FC, MIYABI
192 € –17 %
158 €
MB33951241
Jaapani nuga KIRITSUKE RAN PLUS 20 cm, must, Yaxell
233 €
YAX36634
Up
More products

Jaapani noad - teravad nagu mõõk

Mis on Jaapani stiilis noad?

Jaapani noad on pika ja õhukese teraga, millel on terav ots ja mida algselt kasutati toore kala õhukeste viilude lõikamiseks ja sushi valmistamiseks. Need on kergemad, tunduvad käes tasakaalustatumad ja sobivad ideaalselt täppisülesannete täitmiseks. Need on valmistatud kõvemast ja õhemast terasest - roostevabast terasest ehk haganest, mida kasutatakse ka Jaapani mõõkade valmistamiseks. Jaapani nugade käepidemed on valmistatud kõvast puidust.

Milleks kasutatakse jaapani noad?

Jaapani noad - tänu oma pikkadele ja õhukestele teradele - sobivad hästi kala või suurte lihatükkide lõikamiseks (eriti praadide puhul). On olemas palju spetsiifilisi jaapani noatüüpe (nagu Gyutou, Yanagi, Usuba või Deba), mida saab kasutada kõikide täpsuslike ülesannete täitmiseks alates kana konditustamisest kuni kala fileerimiseni ja mis tahes köögiviljade õhukeseks viilutamiseni.

Veebisaidil Kulina leiate kvaliteetseid Jaapani noad, mida toodavad sellised usaldusväärsed kaubamärgid nagu Dellinger või MIYABI. Võite valida ka Hollandi kaubamärgi Forged sepistatud Jaapani noad või vaadata meie kõige paremini müüdavaid Jaapani noad siit.

Kuidas teritada jaapani nuga?

Jaapani noad võivad olla kahe teraga või ühe teraga (traditsioonilised). Need on valmistatud kõvast terasest, mida on tegelikult lihtsam teritada kui lääne nugade puhul kasutatavat pehmet terast. Jaapani stiilis noa teritamiseks on vaja lihvimiskivi. Võite viia oma noa ka spetsialisti juurde.

Kuidas hoolitseda oma jaapani noa eest?

Jaapani noad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie Jaapani nuga kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid nugade puhastamise ja hoiustamise reegleid:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • jaapani noaga lõikamisel ärge lõigake otse kõval pinnal, näiteks kivist töötasapinnal, roostevabast terasest valamul, taldrikul või klaasist, keraamikast, bambusest ja muudest kõvadest materjalidest valmistatud lõikelaudadel. Pehme plastist lõikelaud on parim
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või noakasti.
  • teritage oma nuga regulaarselt