Hautuspannid

60 items total
Hautamispann 28 cm, hõbedane, roostevaba teras, Eva Solo
159,95 €
ES202429
Hautamispann AFFINITY 20 cm, de Buyer
180 € –26 %
133 €
DB373620
Hautamispann COOK EAT B9223205 24 cm, Tefal
Outlet
38 € –10 %
34,20 €
TEFB9223205
Hautamispann DIAMOND LITE 28 cm, titaan, WOLL
87,99 € –7 %
81 €
WL728DPS
Hautamispann MULTI 24 cm, hõbedane, roostevaba teras, Eva Solo ES246525
Hautamispann ULTIMATE G2683372 26 cm, kaanega, Tefal
79,99 €
TEFG2683372
Sügav pann ECLIPSE 24 cm, mittenakkuv, Mauviel
257 € –8 %
234 €
ML524424
Hautamispann 24 cm, vask, Eva Solo
199,95 € –22 %
155,40 €
ES271011
Hautamispann AFFINITY 20 cm, de Buyer
190,59 € –31 %
130 €
DB373020
Hautamispann DIAMOND LITE 32 cm, titaan, WOLL
110 € –21 %
86 €
WL732DPS
Hautamispann CHOC B BOIS 28 cm, de Buyer
158,82 € –41 %
93,51 €
DB878828
Hautamispann CHOCK B BOIS 24 cm, de Buyer
140 € –46 %
75,60 €
DB878824
Up
More products

Hautamispannid – mille poolest need erinevad tavalistest praepannidest ja milleks neid vaja on?

Sügavad pannid, mida nimetatakse hautamispannideks, on suure pinna ja kõrgete servadega spetsiaalset tüüpi pannid, mida kasutatakse:

  • pruunistamiseks,
  • pošeerimiseks,
  • hautamiseks,
  • või praadimiseks

Sügava panni konstruktsioon sirgete kõrgete servade, pika käepideme ja suure küpsetuspinnaga muudab selle ideaalseks panniks keetmisel, suurema koguse koostisainete segamisel, ühepajaroogade või erinevate hautiste valmistamisel. Sel põhjusel on hautamispann kõige mitmekülgsem pann, mis teie köögis üldse olla saab – vaadake meie enimmüüdud sügavaid panne siit või lugege kuidas valida oma kööki parimad pannid meie täielikust pannide juhendist siit.

Panni kasutamine koos kaanega aitab teil lukustada niiskust roogadesse nagu karri ja hautised, kaitsta teie toitu kuivamise või kõrbemise eest ning muuta need palju pehmemaks ja aromaatsemaks.

Mis teeb pannist hautamispanni?

  • sirged ja suhteliselt kõrged ääred
  • suur ja tasane põhi
  • suur pindala ja maht ühtlaste tulemuste saavutamiseks
  • pikk käepide ja väike lisakäepide vastasküljel, mis muudab panni hõlpsaks pliidilt köögiplaadile või lauale teisaldamiseks
  • enamikel hautamispannidel on kaaned, mis lukustavad kuumuse sisse ja võimaldavad roogade hautamist

Mis vahe on sauté pannil ja kokapannil ?

Kokapann (nimetatakse ka kastmepanniks) on eriline sügav hautamispann, mis on tavalise praepanni ja klassikalise poti hübriidversioon. See on universaalne pann, mis pakub suurt küpsetuspinda ja kõrgeid ääri nagu sügavatel pannidel, kuid sellel on ääred veidi kaldu. Kokapannid sobivad suurepäraselt hautamiseks, praadimiseks, munade keetmiseks, kastmete valmistamiseks ja paljuks muuks.

Kulinas pakume laia valikut kvaliteedilistest materjalidest valmistatud prae- ja kokapanne, mida pakuvad usaldusväärsed kaubamärgid, nagu de Buyer, Woll, Mauviel või Eva Solo. Mõned neist on titaanist mittenakkuva pinnaga või käepidemetega, mis muudavad need sobivaks ka ahjus kasutamiseks. Sügav pann on igas köögis üks asendamatumaid vahendeid, seega investeerige kindlasti esmaklassilistesse pannidesse, mis võimaldavad teil saavutada suurepäraseid küpsetustulemusi terve elu.