Wokipannid

50 items total
Wokipann ZWILLING PLUS 32 cm, mittenakkuv, Zwilling
210 € –43 %
119 €
ZW40992032
WOK CKFW3001BLM 30 cm, 5,3 l, must, Smeg
169 €
SMECKFW3001BLM
WOK CKFW3001RDM 30 cm, 5,3 l, punane, Smeg
169 €
SMECKFW3001RDM
Wokipann 30 cm, klaasist kaanega, must, Staub
202,29 € –6 %
190 €
ST1312923
Wokipann 30 cm, klaasist kaanega, punane, malm, Staub
190 €
ST1312906
Wokipann 37 cm, klaasist kaanega, punane, malm, Staub
235 €
ST1313906
Wokipann AFFINITY 32 cm, de Buyer
328 € –39 %
199,90 €
DB374332
Wokipann ALBA 30 cm, Ballarini
121 € –32 %
81,30 €
BAL1000252
Wokipann CARBONE PLUS 36 cm, de Buyer
108 € –18 %
87,50 €
DB511435
Wokipann DAILY CHEF G2731972 28 cm, punane, Tefal
56,99 € –29 %
40 €
TEFG2731972
Wokipann DIAMOND LITE 26 CM, eemaldatav käepide, titaan, WOLL WL11026DPS
Wokipann DIAMOND LITE 26 cm, induktsioon, titaan, WOLL
120,90 €
WL1026DPI
Wokipann DIAMOND PRO XR 28 cm, koos kaanega, WOLL
171 € –24 %
129 €
WL1028PLCIL
Wokipann EDO 34 cm, 5,8 l, roostevaba teras, Alessi
245 €
ALPU308
Up
More products

Vokk - mis on vokk ja kuidas see välja näeb?

Vokk onsügav ümarapõhjaline pann, mida kasutatakse tavaliselt Hiina kokanduses. Selle kuju muudab selle panniks praadimiseks tehnika, mis üritab praadida liha või köögivilju kõrgel kuumusel segades sagedasti). Vokk on õhukeste seintega ning kausikujuline. Ümer põhi keskendub kuumusele, mis muudab toiduvalmistaimse kiireks ning kasutab suhteliselt vähe õli.

Vokkidel on pikk käepide, mis muudab panni liigutamise lihtsaks, raputades samal ajal koostisosi. Tavaliselt on vokkidel ka vastasküljel väike käepide, mis muudab panni küpsetist köögiletile või lauale liigutamise lihtsaks.

Milleks vokki kasutada? Mida vokis valmistada?

Kui mõtlete, kas vajate vokki ning kas see sobib vaid Hiina roogade jaoks, tahame kinnitada, et traditsionaalse voki unikaalne disain on sobilin ka erinevate kulinaarsete ülesannete jaoks nagu:

  • praadimine
  • frittimine (õliga)
  • köögivilju või mereande aurutades (kasutades spetsiaalset sisendit)
  • toitu keetes (riis, jne) või suppe valmistades (veega täites)

Kas vokk on tavalisest pannist parem?

Vokk on parem, kui soovite oma koostisosi segades praadida. See võimaldab teil toitu pidevalt visata ja lühendab küpsetusaega, mis kontsentreerib maitseid. Vokis toidu valmistamise võlu on kõrge temperatuur, seega veenduge alati, et soojendate oma vokki enne alustamist keskmisel kuumusel. Vokk pakub lühemat küpsetusaega, sinna mahub rohkem toitu ja see võimaldab valmistada toite vähese õliga, kuid nõuab rohkem oskusi kui tavaline lame pann.

Kas tohin vokki kasutada elektrilise küpsetiga?

Kui soovite kasutada vokki elektripliidil, valige lamedapõhjaline vokk, mitte ümmarguse põhjaga, mis nõuab vokirõngast). Siiski peate meeles pidama, et lamedapõhjaline vokk võib kriimustada pliidi klaaspinda, seega olge ettevaatlik.

In Kulinas pakume erinevaid vokke. Enamikul neist on mittenakkuvad pinnad ja mõni neist on ka titaaniumiga kõvendatud (vaadake vokke)Woll brändilt). Mõned sobivad induktsiooniga ning kui otsite kvaliteetset rauda, valige vokid de Buyer brändilt. Samuti leiate müügihitist vokid siit või lugege meietäielikku pannide ostujuhsit.