Wokipannid

58 items total
Wokipann ADAMANT 30 cm, must, alumiinium, Fissler
135 €
FS100800301000
Wokipann COLOR EDITION 30 cm, punane, alumiinium, Fissler FS101801301000
Wokipann COLOR EDITION 30 cm, sinine, alumiinium, Fissler FS101802301000
Wokipann COLOR EDITION 32 cm, sinine, alumiinium, Fissler FS101802321000
Wokipann CHOC RESTO EXTREME 32 cm, mittenakkuv, alumiinium, De Buyer DB831700
Wokipann SIMPLE COOK B5561953 28 cm, Tefal
23 € –20 %
18,40 €
TEFB5561953
Wokipann TITANIUM NOWO 32 cm, käepidemega, titaan, WOLL WL11321N
Wokipann ULTIMATE G2681972 28 cm, Tefal
44,99 € –25 %
33,60 €
TEFG2681972
Wokipann 36 cm, roostevaba teras, WMF
173,20 €
WM0753576380
Wokipann AFFINITY 32 cm, de Buyer
307,06 € –24 %
231,60 €
DB374332
Wokipann CARBONE PLUS 36 cm, teras, de Buyer
98,24 € –10 %
87,50 €
DB511435
Wokipann DIAMOND LITE 30 cm, titaan, WOLL
96 € –17 %
79 €
WL1030DPS
Wokipann ECO LITE 30 cm, eemaldatav käepide, WOLL
95,90 €
WL11030ELI
Wokipann MINERAL B 28 cm, lamedapõhjaline, raud, de Buyer
73,20 €
DB561828
Wokipann MINERAL B ELEMENT 24 cm, de Buyer
56,47 € –23 %
43 €
DB561824
Up
More products

Vokk - mis on vokk ja kuidas see välja näeb?

Vokk onsügav ümarapõhjaline pann, mida kasutatakse tavaliselt Hiina kokanduses. Selle kuju muudab selle panniks praadimiseks tehnika, mis üritab praadida liha või köögivilju kõrgel kuumusel segades sagedasti). Vokk on õhukeste seintega ning kausikujuline. Ümer põhi keskendub kuumusele, mis muudab toiduvalmistaimse kiireks ning kasutab suhteliselt vähe õli.

Vokkidel on pikk käepide, mis muudab panni liigutamise lihtsaks, raputades samal ajal koostisosi. Tavaliselt on vokkidel ka vastasküljel väike käepide, mis muudab panni küpsetist köögiletile või lauale liigutamise lihtsaks.

Milleks vokki kasutada? Mida vokis valmistada?

Kui mõtlete, kas vajate vokki ning kas see sobib vaid Hiina roogade jaoks, tahame kinnitada, et traditsionaalse voki unikaalne disain on sobilin ka erinevate kulinaarsete ülesannete jaoks nagu:

  • praadimine
  • frittimine (õliga)
  • köögivilju või mereande aurutades (kasutades spetsiaalset sisendit)
  • toitu keetes (riis, jne) või suppe valmistades (veega täites)

Kas vokk on tavalisest pannist parem?

Vokk on parem, kui soovite oma koostisosi segades praadida. See võimaldab teil toitu pidevalt visata ja lühendab küpsetusaega, mis kontsentreerib maitseid. Vokis toidu valmistamise võlu on kõrge temperatuur, seega veenduge alati, et soojendate oma vokki enne alustamist keskmisel kuumusel. Vokk pakub lühemat küpsetusaega, sinna mahub rohkem toitu ja see võimaldab valmistada toite vähese õliga, kuid nõuab rohkem oskusi kui tavaline lame pann.

Kas tohin vokki kasutada elektrilise küpsetiga?

Kui soovite kasutada vokki elektripliidil, valige lamedapõhjaline vokk, mitte ümmarguse põhjaga, mis nõuab vokirõngast). Siiski peate meeles pidama, et lamedapõhjaline vokk võib kriimustada pliidi klaaspinda, seega olge ettevaatlik.

In Kulinas pakume erinevaid vokke. Enamikul neist on mittenakkuvad pinnad ja mõni neist on ka titaaniumiga kõvendatud (vaadake vokke)Woll brändilt). Mõned sobivad induktsiooniga ning kui otsite kvaliteetset rauda, valige vokid de Buyer brändilt. Samuti leiate müügihitist vokid siit või lugege meietäielikku pannide ostujuhsit.