Kokanoad

104 items total
Kokanuga VG10 20,5 cm, nahkümbrisega, Forged
118 €
FORGEDSDV305584
Kokanuga SUPER GOU 20 cm, punane, Yaxell
507 €
YAX37100
Kokanuga SUPER GOU YPSILON 20 cm, must, Yaxell
694 €
YAX37200
Kokanuga CLASSIC IKON 20 cm, Wüsthof
157 €
WU459620
Kokanuga LUXURY 20 cm, kinkekarbis, oliivipuust käepide, Laguiole LAGSDV-301289
215813 kucharsky nuz all star 20 cm cerne logo zwilling
103 € –47 %
53,74 €
ZW1020443
Kokanuga KITA NORTH DAMASCUS 22,5 cm, Dellinger
139 €
DNGRSXLKH132
Kokanuga RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
104 €
FDCK8174721
Kokanuga SANDVIK RED NORTHERN SUN 20,5 cm, Dellinger
103 €
DNGRKH205
Kokanuga BRUTE 20,5 cm, Forged
Kokanuga BRUTE 20,5 cm, Forged
Veebis laos (>5 pcs)
73,64 €
FORGEDSDV304105
217814 kucharsky nuz kanetsugu shiun 20 cm hneda dellinger
Uued kaubad
157 €
DNGR6501
Kokanuga FOUR STAR 20 cm, Zwilling
100 €
ZW31071201
Kokanuga AJAX 1905, 22 cm, F.Dick
142 €
FDCK8192222
Kokanuga PERFORMER 20 cm, Wüsthof
284 €
WU1061200120
Kokanuga OLIVE 20,5 cm, oliivipuust käepide, Forged
73,64 €
FORGEDSDV305225
Kokanuga 1905 21 cm, F.Dick
Kokanuga 1905 21 cm, F.Dick
Veebis laos (>5 pcs)
127 €
FDCK8194721
Kokanuga GRAND GOURMET 20 cm, WMF
110 €
WM1880396032
Kokanuga NORDIC KITCHEN 20 cm, Eva Solo
260 €
ES515403
Kokanuga CLASSIC 20 cm, lai tera, Wüsthof
136 €
WU458420
Kokanuga ZEN 20 cm, must, Yaxell
182 €
YAX35500
217808 kucharsky nuz kanetsugu miyabi issin 18 cm hneda dellinger
Uued kaubad
56,82 €
DNGR2004
Kokanuga DARKNITRO 21 cm, pruun, F.DICK
218 €
FDCK81147212
217832 kucharsky nuz kanetsugu pro m 20 cm cerna dellinger
Uued kaubad
173 €
DNGR9005
Kokanuga FOUR STAR 16 cm, Zwilling
87,69 €
ZW31071161
Up
More products

Kokanoad – noad, mida iga köök vajab

Mis on kokanuga?

Kokanuga on väga mitmekülgne kööginuga, mida kasutatakse paljude kulinaarsete ülesannete jaoks (liha lõikamiseks, viilutamiseks ja köögiviljade purustamiseks) ja üks kolmest noast, mis peaks olema igas köögis käepärast (vaadake meie täielikku kööginugade juhendit , et saada teada, mis on ülejäänud kaks nuga, millesse peaksite kindlasti investeerima).

Kokanoal on lai tera, mis ülespoole kaardudes moodustab selle otsa. Tera pikkus on tavaliselt 18-24 cm.

Mis vahe on kokanoal ja Santoku noal?

Kodukokad ja professionaalsed kokad kasutavad nii Santoku kui ka kokanuge erinevate lõikamistööde jaoks. Millised on põhilised erinevused nende kaht tüüpi nugade vahel? Kokanugadel on pikemad terad ja nende tera on kahe kaldega, erinevalt Santoku nugadest, mis on tavaliselt ühe kaldega. Kokanoa tera kuju paneb selle ettepoole „kiikuma”, Santoku noaga lõikate ühe, allapoole suunatud liigutusega.

Milleks kokanuga kasutatakse?

Kokanoa kumer tera võimaldab "kiigutavat" lõikamismeetodit, mis koos laia teraga muudab selle ideaalseks tööriistaks:

  • suure koguse köögiviljade ühekorraga tükeldamine
  • liha tükeldamine ja viilutamine
  • juustu viilutamine
  • puuviljade ja pähklite viilutamine, tükeldamine või purustamine

Kulinast leiate usaldusväärsete kaubamärkide valmistatud kvaliteetsed kokanoad, mis peavad kulumisele vastu kaua aega. Vaadake nugasid firmadelt nagu Wusthof, Zwilling või WMF. Samuti visake pilk peale meie enimmüüdud kokanugadele siit.

Kuidas kokanuga teritada?

Kui kasutate oma kokanuga igapäevaselt, peaksite seda üsna sageli teritama – vähemalt iga kahe nädala tagant, kasutades selleksnoateritajat. Parim viis kokanoa teritamiseks on terituskivi, millega tuleks seda mõlemalt poolt 15-20 kraadise nurga all teritada, samuti sobib selleks terasest terituspulk. Võite oma noa viia ka spetsialisti juurde.

Kuidas oma Santoku noa eest hoolitseda?

Kvaliteetsed kokanoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie nuga kestaks kaua, järgige nugade puhastamisel ja hoiustamisel järgmisi lihtsaid reegleid.

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame neid siiski käsitsi puhastada, kuna nõudepesumasina pesuvahendid võivad nende teraspinda kahjustada.
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse.
  • puidust käepidemete kuivamise vältimiseks õlitage neid regulaarselt linaseemneõli või mesilasvahaga.
  • hoidke oma noad eraldi, et terad ei läheks nüriks. Kasutage noaalust või noaümbrist
  • teritage oma nuga regulaarselt