jäätööriistad

18 items total
Jäätisevormid, 4 tk komplektis, mitmevärvilised, silikoonist, Lékué LKE3400221S01U150
Jääkuubikuvorm, 6 eriti suure jääkuubiku jaoks, silikoon, Bitz BITZ225292
Jääkuubikuvorm MASTER SEAL FRESH K3023612 sinine, Tefal
10,42 €
TEFK3023612
Jäänõu ICE BOX koos jääkuubikuvormiga 1,8 l, must, Lékué
23,49 €
LKE0250400N01C002
Jäänõu ICE BOX 16 cm, koos jäätangidega, Eva Solo
100 €
ES567716
Jääkuubikuvorm, 4 jääpalli jaoks, silikoon, Bitz
12,65 €
BITZ225291
Jäänõu ICE BOX koos jääkuubikuvormiga 1,8 l, punane, Lékué LKE0250400R05C002
Jääkuubikuvorm, silikoon, Bitz
12,65 €
BITZ225293
Jääkuubikuvorm QUICKSNAP PLUS, roheline, Joseph Joseph
15,83 €
JS20018
Metallist jahutavad kuubikud LOUNGE, Blomus
30,55 €
BM63539
Jääkuubikuvorm EASY-FILL 20196 33 cm, sinine, plastik, Joseph Joseph JS20196
Jääkuubikuvorm QUICK SNAP PLUS, sinine, Joseph Joseph
15,83 €
JS20020
Jäänõu LIQUID LOUNGE 1,4 l, hõbedane, roostevaba teras, Eva Solo ES822015
Jäätisevorm ICONIC, 4 tk komplektis, Lékué
18,49 €
LKE3400231S01U150
Jäänõu ARNE JACOBSEN 1 l, hõbedane, Stelton
299,05 €
SN051
Jäänõu Grand Cru 16 cm, roostevaba teras, Rosendahl
64,95 €
RSD18744
Jäätangid ARNE JACOBSEN 17,5 cm, hõbedane, Stelton
43,85 €
SN0151

Jäätöövahendid - kõrgekvaliteedilise joogi jaoks hädavajalike jäätumistarvikute kollektsioon

Miks on oluline kasutada jäävahendeid ja -tarvikuid ning serveerida oma jooke külmalt?

On oluline serveerida jooke, eriti veini ja kokteile, külmalt mitmel põhjusel, näiteks järgmistel põhjustel:

  • Tekstuur: Joogi tekstuuri võib mõjutada selle temperatuur. Soojad joogid võivad tunduda rasked või üleküllastavad, kuid külmad joogid tunduvad tavaliselt energiasäästlikumad ja värskendavamad.
  • Maitse: Veini ja muude jookide esitlemine õigel temperatuuril parandab nende maitset ja lõhna. Näiteks valget veini serveeritakse sageli külmalt, et rõhutada selle karget ja värskendavat maitset.
  • Säilitamine: Samuti aitab jookide külmas serveerimine säilitada nende kvaliteeti ja vältida riknemist. See on oluline eelkõige veini puhul, kuna see võib kõrgel temperatuuril rikneda või muutuda äädikaks.
  • Esitlus: Jookide serveerimine külmalt aitab parandada nende esteetilist atraktiivsust. Visuaalselt meeldiv ja joogijas ootusärevust tekitav on külm klaas või kondensatsiooniga pudel.

Kokkuvõttes on väga oluline serveerida veini ja kokteile õigel temperatuuril, et parandada nende maitset, tekstuuri ja välimust, säilitades samal ajal nende kvaliteeti.

Millised on olulised jäävahendid?

Meie stiilsed jäätööriistad on jagatud alamkategooriatesse:

  • Jäätangid- Jäätangid on väikest tüüpi köögitarbed, mis on spetsiaalselt loodud jääkuubikute korjamiseks ja hoidmiseks. Tavaliselt on neil kaks pikka, kitsast kätt, millel on hammastatud servad, mis suudavad jääkristalle kinni haarata ja neid kindlalt kinni hoida. Pitsid võivad avaneda ja sulguda nagu käärid, sest käed on ühest otsast liigendiga või pöördepunktiga ühendatud.
  • Kuubikuvormid - Kuubikuvormid on väikesed anumad, mida kasutatakse jääkuubikute valmistamiseks kuubikujuliseks. Igasse kambrisse valatakse vett ja seejärel külmutatakse see tahkeks. Kui jääkuubikud on külmunud, saab salve keerata või painutada, et kuubikuid välja lasta.
  • Jääämbrid - Jääämbrid on spetsiaalselt jääkuubikute või purustatud jää hoidmiseks valmistatud mahutid, mis säilitavad jääkülma ja takistavad selle kiiret sulamist.

Need jäätööriistad on kõik valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Stelton, House Doctor, ja Lekue. Veini- või šampanjapudelite jahutamiseks võite uurida ka meie pudelijahuteid.