jäätööriistad

16 items total
Jääkuubikuvorm MASTER SEAL FRESH K3023612 sinine, Tefal TEFK3023612
Jääkuubikuvorm DUO 20177, hall, Joseph Joseph
15,90 €
JS20177
Jääkuubikuvorm GEMS, silikoon, Bitz
13 €
BITZ225290
Jääkuubikuvorm QUICK SNAP PLUS, sinine, Joseph Joseph JS20020
Jääkuubikuvorm QUICKSNAP PLUS, roheline, Joseph Joseph JS20018
Jääkuubikuvorm, 4 jääpalli jaoks, silikoon, Bitz
13 €
BITZ225291
Jääkuubikuvorm, silikoon, Bitz
13 €
BITZ225293
Jäänõu ALIR, messing, House Doctor
63 € –23 %
48,50 €
HD211290801
Jäänõu ARNE JACOBSEN 1 l, hõbedane, Stelton
279 €
SN051
Jäänõu Grand Cru 16 cm, roostevaba teras, Rosendahl RSD18744
Metallist jahutavad kuubikud LOUNGE, Blomus
30,55 €
BM63539
Jääkuubikuvorm, 6 eriti suure jääkuubiku jaoks, silikoon, Bitz BITZ225292
Jäätangid ARNE JACOBSEN 17,5 cm, hõbedane, Stelton
34,95 €
SN0151

Jäätöövahendid - kõrgekvaliteedilise joogi jaoks hädavajalike jäätumistarvikute kollektsioon

Miks on oluline kasutada jäävahendeid ja -tarvikuid ning serveerida oma jooke külmalt?

On oluline serveerida jooke, eriti veini ja kokteile, külmalt mitmel põhjusel, näiteks järgmistel põhjustel:

  • Tekstuur: Joogi tekstuuri võib mõjutada selle temperatuur. Soojad joogid võivad tunduda rasked või üleküllastavad, kuid külmad joogid tunduvad tavaliselt energiasäästlikumad ja värskendavamad.
  • Maitse: Veini ja muude jookide esitlemine õigel temperatuuril parandab nende maitset ja lõhna. Näiteks valget veini serveeritakse sageli külmalt, et rõhutada selle karget ja värskendavat maitset.
  • Säilitamine: Samuti aitab jookide külmas serveerimine säilitada nende kvaliteeti ja vältida riknemist. See on oluline eelkõige veini puhul, kuna see võib kõrgel temperatuuril rikneda või muutuda äädikaks.
  • Esitlus: Jookide serveerimine külmalt aitab parandada nende esteetilist atraktiivsust. Visuaalselt meeldiv ja joogijas ootusärevust tekitav on külm klaas või kondensatsiooniga pudel.

Kokkuvõttes on väga oluline serveerida veini ja kokteile õigel temperatuuril, et parandada nende maitset, tekstuuri ja välimust, säilitades samal ajal nende kvaliteeti.

Millised on olulised jäävahendid?

Meie stiilsed jäätööriistad on jagatud alamkategooriatesse:

  • Jäätangid- Jäätangid on väikest tüüpi köögitarbed, mis on spetsiaalselt loodud jääkuubikute korjamiseks ja hoidmiseks. Tavaliselt on neil kaks pikka, kitsast kätt, millel on hammastatud servad, mis suudavad jääkristalle kinni haarata ja neid kindlalt kinni hoida. Pitsid võivad avaneda ja sulguda nagu käärid, sest käed on ühest otsast liigendiga või pöördepunktiga ühendatud.
  • Kuubikuvormid - Kuubikuvormid on väikesed anumad, mida kasutatakse jääkuubikute valmistamiseks kuubikujuliseks. Igasse kambrisse valatakse vett ja seejärel külmutatakse see tahkeks. Kui jääkuubikud on külmunud, saab salve keerata või painutada, et kuubikuid välja lasta.
  • Jääämbrid - Jääämbrid on spetsiaalselt jääkuubikute või purustatud jää hoidmiseks valmistatud mahutid, mis säilitavad jääkülma ja takistavad selle kiiret sulamist.

Need jäätööriistad on kõik valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Stelton, House Doctor, ja Lekue. Veini- või šampanjapudelite jahutamiseks võite uurida ka meie pudelijahuteid.