264 items total
Praepann MINERAL B 28 cm, teras, de Buyer
Akce
93,99 € –20 %
75,19 €
DB561028
Universaalne pann COPPERBOND 32 cm, vask, Hestan
540 €
HEST31591
Praepann MINERAL B PRO 28 cm, teras, de Buyer
Akce
110 € –20 %
88 €
DB568028
Mittenakkuv pann PROFI RESIST 28 cm, WMF
Akce
131 € –20 %
104 €
WM1756286411
Pannid DEVIL, 2-osaline komplekt, 24 ja 28 cm, WMF
Akce
171 € –20 %
136 €
WM741609990
Mittenakkuv pann PROFI RESIST 24 cm, WMF
Akce
111 € –20 %
88,80 €
WM1756246411
Universaalne pann PROBOND 22 cm, roostevaba teras, Hestan
200 €
HEST31572
Teraspann CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
Akce
66,99 € –20 %
53,59 €
DB511028
Hautamispann PROFIRESIST 28 cm, WMF
Akce
141 € –20 %
112 €
WM1756486411
Praepann MINERAL B 26 cm, puidust käepide, de Buyer
Akce
94,99 € –20 %
75,99 €
DB571026
Praepann MINERAL B 32 cm, teras, de Buyer
Akce
104 € –20 %
83,20 €
DB561032
Mittenakkuv pann DURADO 24 cm, WMF
Akce
91 € –20 %
72,80 €
WM0748246021
Väli praepann FP30 30 cm, malm, Petromax
51 €
PET700167
Mittenakkuv pann CHOC EXTREME 28 cm, de Buyer
Akce
207 € –20 %
165 €
DB830028
Praepann DIAMOND LITE 24 cm, titaan, eemaldatav käepide, WOLL
88,99 €
WL1524DPS
Mittenakkuv pann TITANIUM NOWO 28 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL528IL
Up
More products

Pannid – milliseid panne on kõige parem praadimiseks?

Pannid on igas köögis hädavajalikud. Kõige levinumad pannitüübid on alumiinium-, roostevaba teras-, vask- või malmpannid. Igal materjalil on omadused ja eelised. Saate neid lugeda allpool või meie täielikust pannide juhendist siit.

Millised on parimad pannid ja mis tüüpi toitude jaoks need sobivad?

  • Roostevabast terasest praepannid: sobivad peaaegu igasuguste toitude praadimiseks, küpsetamiseks või pruunistamiseks. Need on praktiliselt hävimatud ja tagavad suurepärase soojusjaotuse.
  • Alumiiniumpannid sobivad suurepäraselt üksikute lihatükkide, steikide, hamburgerite või munade praadimiseks. Alumiiniumpannid on kerged ja juhivad hästi soojust, aga pidage meeles, et need ei hoia seda eriti hästi. Seega, kui lisate kuumale pannile toitu, kõigub temperatuur.
  • Malmpannid sobivad kõige paremini steikide valmistamiseks, aga ka mitmesuguste toitude praadimiseks ja küpsetamiseks. Siiski peaks meeles pidama, et te ei tohiks neid kasutada selliste toiduainete puhul nagu tomatid ja muud happelised koostisosad, õrn kala, munad või kleepuvad magustoidud.
  • Vaskpannid kuumenevad ja jahtuvad kiiresti, näevad ilusad välja ja on suurepäraseks kaunistuseks igale köögile. Need sobivad ideaalselt toitude valmistamiseks, mis nõuavad pidevat kuumust ja täpset temperatuuri reguleerimist (nagu kala, kastmed või maiustused, näiteks karamell), kuid neid ei tohiks kasutada koos happeliste koostisosadega, nagu sidrunimahl, vein või tomatid.

Õige panni ostmine sõltub ka sellest, millist toitu sa tavaliselt praed, millist tüüpi pliiti sa kasutad ja kui paljudele inimestele sa tavaliselt süüa valmistad. Samuti võid vaadata meie wokpannide ja grillpannide valikut.

Kas mittenakkuvad pannid sobivad praadimiseks ja miks professionaalsed kokad neid ei armasta?

Mittenakkuvad pannid on väga mugavad ja neid on lihtne kasutada ning paljudele meeldib neid kasutada mitmesuguste kulinaarsete ülesannete jaoks, sealhulgas praadimiseks, küpsetamiseks või hautamiseks. Sellegipoolest peate teadma, et need on tavaliselt väga õrnad ja nende mittenakkuvat katet on lihtne rikkuda, kui kasutate vale kööginõud või liiga tugevaid abrasiivseid kemikaale. See on põhjus, miks professionaalsed kokad neid ei kasuta professionaalsetes köökides või restoranides, kus panne pidevalt kasutatakse.

Kvaliteetsed mittenakkuvad pannid on siiski suurepärased tööriistad koduseks kasutamiseks ning roostevaba terase ja mittenakkuvate omaduste kombinatsioon on ideaalne igat tüüpi kodukokkadele, sealhulgas täielikele algajatele. Kasutage oma mittenakkuvaid panne eriti munatoitude, köögiviljade, linnuliha ja õrna kala valmistamisel.

Kõik, mida peate mittenakkuvate pannide kohta teadma

Kui tihti peaks mittenakkuvaid panne vahetama?

Mõnede üldiste reeglite kohaselt peaks neid vahetama umbes iga viie aasta tagant, kuid aeg-ajalt peaksite oma panni kontrollima. Kui märkate, et see on deformeerunud, kriimustatud või värvi muutnud, peaksite selle kasutamise kohe lõpetama.

Millised pannid on parimad?

Kulinast leiate palju usaldusväärseid ja kvaliteetseid panne tuntud tootjatelt nagu Zwilling, Fissler, Woll või WMF. Valik sõltub sellest, millist materjali eelistate ja kui palju olete valmis panni investeerima. Valige Tefal, kui otsite soodsat mittenakkuva pinnaga panni, või kaaluge de Buyer panni, kui soovite investeerida legendaarse Prantsuse tootja esmaklassilisse panni.

Kuidas oma pannide eest hoolt kanda?

Igal materjalil on omad eripärad ja seetõttu vajab see individuaalset hoolt:

  • Kasutage mittenakkuvate pannide puhul ainult silikoonist kööginõusid.
  • Peske panne alati käsitsi, ärge kasutage tugevaid puhastusvahendeid ega küürimislappe.
  • Kuivatage pannid kohe pärast pesemist.
  • Vältige suuri temperatuurimuutusi (ärge kunagi pange kuuma panni külma vee alla).
  • Püüdke vältida happelisi toite ja aerosoolseid toiduvalmistamisspreisid.
  • Pärast kuivatamist määrige pann õhukese õlikihiga.
  • Hoidke panne õigesti.
Kõik õige pannihoolduse kohta