Kastmekausid

23 items total
Õlikarahvin 500 ml, tilkumisvaba, Eva Solo
39,95 €
ES567685
215600 omacnik nordic kitchen 400 ml cerna kamenina eva solo
29,95 €
ES512710
Kastmekauss NORDIC KITCHEN 100 ml, must, kivikeraamika, Eva Solo
14,95 €
ES512703
219272 omacnik 400 ml hneda keramika mij
Uued kaubad
20,89 €
MIJC0337
Õlipudel MY FLAVOUR 500 ml, Eva Solo
44,95 €
ES567686
216968 davkovac na sojovou omacku 120 ml cerna keramika mij
Uued kaubad
21,99 €
MIJC0056
216641 miska na omacku triple pod 3 x 40 ml modra keramika mij
Uued kaubad
19,49 €
MIJC4164
Kastmekauss Fade 8 cm liiv MIJ
Kastmekauss Fade 8 cm liiv MIJ
Veebis laos (>5 pcs)
5,49 €
MIJC0669
Kastmekauss RIDGED INDIGO 10,5 cm, 160 ml, MIJ
5,49 €
MIJC2293
Kastmekauss LEGIO NOVA, Eva Solo
29,95 €
ES887277
Kastmekauss RIDGED INDIGO 20 ml, sinine, keraamiline, MIJ
4,39 €
MIJC2284
Sojakastmekann BLACK SCROLL 8,5 cm, MIJ
21,99 €
MIJC1380
Kastmekauss TRIPLE POD, valge, keraamika, MIJ
17,99 €
MIJC4166
216644 miska na omacku ume 40 ml bezova keramika mij
Uued kaubad
5,99 €
MIJC3196
Kastmekauss TRIPLE POD 3 x 40 ml, must, keraamika, MIJ
17,99 €
MIJC4165
Kastmekann HAMMERSHOI 660 ml, valge, Kähler
48,50 €
KHL690115
Sojakastmekann MODERN WHITE 110 ml, MIJ
24,99 €
MIJC9008
Sojapott MODERN BLACK 150 ml, must, MIJ
24,99 €
MIJC9009
Sojakastmekann AQUA BLUE 360 ml, sinine, MIJ
27,49 €
MIJC2605
216593 davkovac na sojovou omacku 120 ml bia keramika mij
Uued kaubad
23,49 €
MIJC0057
Kastmekann GUIRLANDE 500 ml, punane, portselan, Bjørn Wiinblad BJORW53017
Kastmekauss RIDGED ALABASTER cm, 20 ml, MIJ
4,39 €
MIJC2267

Kastmekausid ja kastmekannud - väikesed nõud, mis teevad vahet

Mis on kastmekaussi kauss?

Kastmekauss on pisike kauss, mida kasutatakse sageli kastmete ja dipide serveerimiseks. Neid on tavaliselt eri suuruses ja kujuga ning need on valmistatud keraamikast või portselanist. Tavaliselt kasutatakse neid restoranides, kohvikutes ja kodumajapidamistes ketsupi, sinepi, sojakastme, salsa ja muude dipide või kastmete serveerimiseks pearoogade juurde.

Kastmekannud on väikesed käepidemega kannud, mida kasutatakse kuumade või külmade kastmete serveerimiseks. Need on tavaliselt valmistatud portselanist ja kaasaegsed kastmekannud võivad olla ka roostevabast terasest.

Kulina leiate ka kastmepaate ehk saucières - madalaid käepidemega ja paadikujulisi kannusid, milles serveeritakse kastet või kaste. Need on väga elegantsed ja neid kasutatakse tavaliselt ametlikel üritustel. Võid kasutada kastmepaati koos kastme serveerimise lusikaga.

Ja kui otsite teistsuguseid nõusid, vaadake kindlasti meie serveerimisnõud, piimakannud ja suupistete serveerimiseks mõeldud nõud.

Milleks on vaja kastet oma roogade juurde?

Kaste on vedel või poolvedelik keedisegu, mida serveeritakse koos toiduga või lisatakse sellele toiduvalmistamise ajal. Kastmed lisavad toidule maitset ja niiskust, parandavad toidu tekstuuri ja muudavad taldriku välimuse paremaks.

Millised on erinevad kastmete tüübid?

On olemas mitut liiki kastmeid, millel kõigil on eriline maitse, tekstuur ja koostisosad. Järgnevalt on esitatud mõned kõige populaarsemad kastmekategooriad:

  • Tomatipõhised kastmed: Need hõlmavad pastakastet, pitsakastet ja marinarakastet ning nende loomisel kasutatakse peamiselt tomateid kui koostisosa.
  • Koorepõhised kastmed, nagu Alfredo, béchamel ja juustukaste, valmistatakse koorest, piimast või muudest piimatoodete koostisosadest.
  • Kastmepõhised kastmed: Need valmistatakse jahu ja lihatilkade abil ning nende hulka kuuluvad veise-, sea-, kana- ja kalkunikastme kastmed.
  • Pestopõhised kastmed, näiteks rukola-, päikesekuivatatud tomati- ja basiilikapesto, valmistatakse värsketest ürdidest, juustust, pähklitest ja küüslaugust.
  • Kuumad kastmed: Need hõlmavad Sriracha-kastet, Tabasco-kastet ja habanero-kastet ning neid toodetakse tšillipiprast.
  • Sojapõhised kastmed: Teriyaki-kaste, hoisin-kaste ja sojaingverikaste on näited sojapõhistest kastmetest, mida valmistatakse sojast.
  • Puuviljapõhised kastmed: Mango kaste, õunakaste ja jõhvikakaste on mõned näited nendest puuviljapõhistest kastmetest: Mangokaste, õunakaste ja jõhvikakaste.
  • Hollandiisil põhinevate kastmete, nagu hollandiis, béarnaise ja majonees, valmistamisel kasutatakse mune ja võid.

Lõppkokkuvõttes on saadaval mitu sorti kastmeid, millest igaühel on oma maitse ja kasutusviis. Teie konkreetsed vajadused ja valmistatav toit määravad, millise kastme te valite ja õige kastmekaussi leiate Kulina. Pakume kastmekannusid ja -kaussid sellistelt tuntud kaubamärkidelt nagu MIJ.