Aurupotid ja lisad

9 items total
Sparglipott EDO 4 l, Alessi
Outlet
125 € –15 %
Sparglipott EDO 4 l, Alessi
Veebis laos (2 pcs)
106 €
ALPU309
Aurupott ORIGINAL-PROFI COLLECTION 28 cm, Fissler
165,50 €
FS84788280000
Madal pott VITALIS 28 cm, WMF
199,99 € –10 %
Madal pott VITALIS 28 cm, WMF
Veebis laos (2 pcs)
178,20 €
WM1743016040
Aurupott ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, Fissler
127,70 €
FS84788240000
Aurutaja sisend MAMI 24 cm, roostevaba teras, Alessi
115 €
ALSG307
Pastapoti sisend ABOUT 24 cm, MAUVIEL
113 € –10 %
101 €
ML522224
Aurutaja CONVENIENT SERIES DELUXE VC502D10 9 l, valge, Tefal
New
TEF7211004777
Aurutaja CONVENIENT SERIES VC140131 6 l, must, Tefal
New
76,99 €
TEF7211001105
Aurutaja CONVENIENT SERIES VC145130 6 l, valge, Tefal
New
74,99 €
TEF7211002933

Aurupannid - tervislik ja mugav viis toiduvalmistamiseks

Millised on toidu aurutamise eelised?

aurutaja, mida tuntakse ka toiduhöövli nime all, on väike köögiseadme, mis kasutab aurusoojust mitmesuguste toitude valmistamiseks või valmistamiseks, hoides toitu suletud anumas, et vältida auru väljapääsu.

Aurutamine on kiire, lihtne, väherasvane ja madala kalorsusega toiduvalmistamismeetod, mis säilitab toidu toitained ja mida kasutatakse mitmesuguste toitude valmistamisel. Üks tuntud aurutamise eeliseid on see, et see on toitev toiduvalmistamise tehnika, mis säilitab vitamiine ja mineraalaineid ning muid toitaineid. See on väherasvane ja madala kalorsusega toiduvalmistamismeetod, kuna ei kasutata õli ega rasva. Võrreldes keetmise või praadimisega on aurutamine samuti kiire ja lihtne toiduvalmistamise meetod. See pakub teile toiduvalmistamise tehnikat, nii et saate söögi valmistamise ajal tegeleda muude tegevustega.

Kuna need pliidid ei lisa toidule mingeid lisamaitseaineid, aitavad nad rõhutada toidu, näiteks köögiviljade loomulikku maitset.

Veebisaidil Kulina leiate ka aurupotid ja -liitmikud.

Milliseid toiduaineid saab aurutajavalmistada?

Köögiviljad, liha, mereannid ja tärklis, nagu aurutatud kuklid, on kõige sagedamini aurus küpsetatud toidud. Kõvemate toitude, nagu praad, asemel auruvad paremini õrnad valgud, nagu lahja kalafilee ja kondita, nahata kanarind.

Mõned puuviljad, nagu virsikud ja pirnid, on samuti ideaalsed valikud auruküpsetamiseks, olenemata sellest, kas soovite valmistada keedetud puuviljakompotti või omatehtud imikutoitu.

Kuidas puhastada ja katlakivist puhastada aurutaja?

Kuna toiduvalmistamine auruti abil ei sisalda mingeid õlisid ega kastmeid, on selle puhastamine üsna lihtne. Kõiki eemaldatavaid aurutamisnõusid, -aluseid ja -kaane, välja arvatud bambusist aurutamisnõusid, võib puhastada käsitsi või nõudepesumasinas vastavalt tootja juhistele. Veenduge, et auruti on enne puhastamist välja lülitatud ja jahtunud.

Vees sisalduvate mineraalide tõttu hakkavad mõned auruti komponendid aeg-ajalt häguseks muutuma ja neid ei ole võimalik eemaldada tavapärase puhastamisega. Selleks, et auruti katlakivist puhtaks saada, laske seda vee asemel valge äädikaga täita ja loputage põhjalikult.

Veebilehel Kulina on saadaval mitmeid muid elektriseadmeid, sealhulgas fritüürid, riisipliidid, vaakumpliidid jne. Kontrollige neid!