Cannelé küpsetusvorm ELASTOMOULE, 8 cannelé jaoks jaoks 5,5 cm, silikoonist, de Buyer

Code: DB183401
Brand: de Buyer
60,47 € –16 %
Cannelé küpsetusvorm ELASTOMOULE, 8 cannelé jaoks jaoks 5,5 cm, silikoonist, de Buyer
60,47 € –16 % 50,30 €
Veebis laos (>5 pcs)

Professionaalne silikoonvorm 8 canelé kukli jaoks ? 5,5 cm Elastomoule® sobib nii kuuma kui ka külma valmistamiseks. Täiuslik kuju koos teravate servadega, et teie loomingut oleks võimalik ideaalselt esitleda.

Detailed information

Product detailed description

Professionaalne silikoonvorm 8 canelé-pullile ⌀ 5,5 cm Elastomoule® sobib nii kuumaks kui ka külmaks valmistamiseks. Täiuslik kuju koos teravate servadega, et teie loomingut oleks võimalik ideaalselt esitleda.

Prantsuse ettevõtte de Buyer professionaalsed Elastomoule® silikoonvormid on turu absoluutne tipp. Tänu spetsiaalsele materjalile - metallitolmu sisaldavale silikoonvahule - on need vormid äärmiselt soojusjuhtivad ja tagavad täiusliku tulemuse. Kondiitritooted on ühtlaselt küpsed, kogu pinnal on karamelliseerunud kiht. Elastomoule®-vormid taluvad temperatuuri -70°C kuni +300°C, seega sobivad need nii küpsetamiseks kui ka hilisemaks säilitamiseks sügavkülmas. Prantsuse kulinaarid kasutavad neid vorme erinevate eelroogade ja magustoitude valmistamiseks, nii küpsetatud kui ka küpsetamata. Need sobivad ka mitmesuguste munakreemide, vahukooride, aspiksite jne jaoks.

Professionaalsed silikoonvormid Elastomoule® de Buyer lühidalt:

  • paindlik ja mittekleepuv silikoonvaht koos metallitolmuga
  • äärmiselt kiire soojusülekanne tänu materjalis olevatele mikro-mullidele
  • röstitud sisu täiuslik karamelliseerumine
  • patenteeritud süsteem
  • sobib küpsetamiseks ja külmutamiseks, talub temperatuuri -70°C kuni +300°C
  • professionaalne kvaliteet

Elastomoule®-vormide kasutamine:

  • Peske vormid enne esmakordset kasutamist seebiveega või nõudepesumasinas. Enne esimest kasutamist määrige vormi ainult vähese õli või võiga. See ei ole edasiseks kasutamiseks vajalik.
  • Kui kasutate vorme ahjus, asetage need otse restile, mitte küpsetusplaadile. Ruudustik tagab palju parema soojusringluse ja sisu ühtlasema küpsemise. Ruut tuleks asetada ahju alumisse ossa.
  • Elastomoule® silikoonvormides küpsetamisel kasutatavad temperatuurid on samad, mis tavalistel küpsetusplaatidel.
  • Ärge kasutage ahju grillrežiimis, infrapunakiired võivad hallitusi tõsiselt kahjustada.
  • Võib kasutada mikrolaineahjus.
  • Ärge kunagi pange ahju, kui mõni vormiõõnsustest on tühi! Piserdage tühjadesse kohtadesse veidi õli või tolmutage neid jahu.
  • Ärge kasutage vormi käsitsemiseks nuga ega muid teravaid esemeid.
  • Lihtne puhastada jooksva vee all või nõudepesumasinas.

Prantsuse eripära - Canelés de Bordeaux, tuntud ka kui cannelés Bordelais, on täiesti maagiline. Väikesed rikkaliku rumi-vanilli aroomiga koogid, mis on suletud krõmpsuva karamellkoorega. Selle populaarse retsepti töötas umbes 300 aastat tagasi välja üks tundmatu Bordeaux'i kokk. Sellest ajast alates on seda palju muudetud. Läikiv, tumepruun kuni peaaegu must pind, kibedamagus maitse juba esimesel suutäiel, krõmpsuv magus karamellkoorik, mis on suurepärases kontrastis õrna, vanilje ja rummi lõhnaga keskel - see on selle magustoidu põhitunnused. Need väikesed kuklid on pärast aastaid tagasi tähelepanu keskpunktis ja aja jooksul konkureerivad nad kindlasti Crème brûlée'ga kõige populaarsema karamellitatud magustoidu osas. Need küpsetatakse spetsiaalsetes vormides - kas vasest tinatatud sisemusega või moodsamatest silikoonvormidest. Sageli serveeritakse neid konjaki või veiniga, nagu seda tehti traditsioonilistel prantsuse degusteerimistel.

Retsept 12-16 kooki jaoks, sõltuvalt vormi suurusest

1/2 liitrit piima

2 tervet muna

2 klopitud munakollast

1/2 vaniljekaun või 1/2 teelusikatäit vaniljeekstrakti

3 - 4 supilusikatäit rummi

1 tass tavalist jahu

1 tass roosuhkrut

2 supilusikatäit võid

või vormide määrimiseks

suhkur puistamiseks

Menetlus:

1. Eelmisel päeval: keeta piima vanilli ja võiga.

2. Pärast kuumutamist lasta aeglaselt jahtuda

3. Segage jahu ja suhkur kokku, seejärel lisage munad ja munakollased, lisage kogu kuumale piima-vaniljesegule

4. Segage õrnalt, et saada vedel ja sile mass, nagu pannkookide puhul, laske jahtuda, seejärel lisage rumm.

5. Asetage see 24 tunniks (maksimaalselt 48 tunniks) külmkappi.

6. Kui olete valmis kaneleid küpsetama: soojendage ahi 250 °C-ni.

7. Määrige vormid ohtralt võiga ja tolmutage suhkruga.

8. Vala tainas vormidesse kuni 3/4 .

9. Asetage vormid küpsetusplaadile, küpsetage kõrgel temperatuuril 5 minutit, seejärel vähendage 175 °C-ni ja küpsetage 1 tund. (Sõltuvalt teie ahjust võib õige aeg olla kuni 1 ja veerand tundi!) Need on pealt pruunid ja seest niisked.

10. Tõmmake need ettevaatlikult vormidest välja, kui need on veel kuumad. Laske jahtuda.

11. Serveeri hommikusöögiks tee või kohviga või hilisõhtul või õhtul koos klaasi veini või konjakiga.

Head söögiisu!

Additional parameters

Category: Keeksivormid
Warranty: 2 years
Weight: 0.24 kg
Materjal: Silikon
Toote tüüp: Küpsetuspann
Kollektsioon: de Buyer Elastomoule®
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: