Tordivormid

17 items total
Madal koogivorm CRISPYBAKE J4170814 28 cm, Tefal
17,99 € –22 %
14 €
TEFJ4170814
Madal koogivorm DELIBAKE J164157428 cm, Tefal
17 €
TEFJ1641574
Legio pirukavorm, ⌀ 24 cm, Eva Solo
59 € –19 %
47,50 €
ES885242
Madal koogivorm 24 cm, de Buyer
13,49 € –20 %
10,70 €
DB470524
Madal koogivorm 28 cm, de Buyer
16,70 €
DB470528
Madal koogivorm 32 cm, de Buyer
18,49 € –16 %
15,40 €
DB470532
Madal koogivorm 9 cm, teras, de Buyer
7,99 € –49 %
4 €
DB535609
Madal koogivorm FRENCH CLASSICS 12,5 cm, REVOL
11 €
RV612426
Pirukavorm 14 cm, teras, de Buyer
7,99 € –24 %
6 €
DB535614
Tartleti vorm 11 cm, de Buyer
7,99 € –49 %
Tartleti vorm 11 cm, de Buyer
Veebis laos (1 pcs)
4 €
DB535611
Madal koogivorm 15 x 36 cm, punane, Emile Henry
37,50 €
EH346034
Madal koogivorm 28 cm, punane, Emile Henry
38 € –6 %
35,50 €
EH346028

Tordi- ja tordipannid - laiendage oma kodumenüüd

Mis on tordipannid ja tordipannid?

Tardipann on madal, ümmargune küpsetusvorm, mida kasutatakse kõige sagedamini (magusate või hapude) tortide, tordipannide, pirukate ja kookide valmistamiseks. Tartletid on lihtsalt mini-tartid ja kui soovite valmistada suupisteid peole või banketile, siis võiksite osta tartletivormid. Tordirõnga või -vormi valimisel võtke arvesse selle läbimõõtu ja inimeste arvu teie peres.

Mõnedel Kulina pakutavatel tordipannidel on eemaldatav põhi, kuid kui te valmistate tordid vedela täidisega, võib teile sobida paremini üheosaline tordipann.

Veebisaidil Kulina leiate suure valiku erineva läbimõõdu ja kujuga tordi- ja tordipannusid - alates kõige traditsioonilisematest - ümmargustest, kuni ristkülikukujulise või ruudukujulise pannini. Pakume kvaliteetseid perforeeritud tordirõngaid, mis on valmistatud terasest või keraamilistest tordivormidest. Valige terasest ümmargune tordivorm alates de Buyer või valige tõeline pilkupüüdja - punane keraamiline tordivorm firmalt Emile Henry.

Kas ma pean oma tordipanni määrima?

Enamasti ei ole vaja oma tordivormi enne tainaga vooderdamist määrida. Miks? Kondiitritoodete kõrge võisisaldus takistab loomulikult nende kleepumist panni põhja külge. Kuid eriti kui teil on üheosaline tordipann või tordivorm, võite kasutada tordipanni määrimiseks veidi võid. Nii on teil lihtsam pirukat taldrikust välja võtta. Kui teie tordipannil on soonilised servad, siis määrige need ühtlaselt.

Küpsetusoad - kena lisa oma tordipannile

Küpsetusubad on väikesed keraamilisest soojusjuhtivast materjalist pallid, mis kaaluvad taignat ja aitavad tal küpseda pealtpoolt. Kuidas te neid kasutate? Küpsetusube kasutatakse "pimesi" küpsetamisel - see tähendab, et küpsetamata tainas vooderdatakse kas küpsetuspaberiga või fooliumiga ja seejärel täidetakse see raskustega - küpsetusubadega. Need hoiavad küpsetamise ajal taigna vormi ja takistavad põhja paisumist.

Kui sulle meeldib küpsetada, siis vaata kindlasti meie küpsetamistarvikute ja küpsetuspannide pakkumist. Ps. Kas teadsite, et tordipirukaid saab küpsetada ka muffinivormides? Kontrollige neid!