Täiuslikult mahlase prae valmistamiseks on vaja mitte ainult oskusi, vaid ka õigeid riistu. Lihasõprade jaoks on teraspannid ilmselge valik - need on vastupidavad, mitmekülgsed ja suurepäraselt kuumust juhtivad. Avastage, miks see hävimatu vastupidavus ei tohiks puududa ka teie köögist.
- Talub kõiki temperatuure
Teras on suurepärase kuumakindlusega, nii et saate toiduvalmistamisel kõrgetel temperatuuridel kõiki eeliseid ära kasutada. Teras juhib ja säilitab hästi soojust. See on ideaalne valik liha küpsetamiseks kõrgel kuumusel. - Parandab selle omadusi
Mida rohkem on teraspann mida rohkem sa keedad ja praadid, seda parem on see. Panni kasutamine muudab selle mustaks, mis ei ole halb, vaid positiivne muutus. Millise muu toiduvalmistamisvahendi kohta saab öelda, et see paraneb aastatega? - Absoluutselt kahjutu
Pinnaraua pannid on väga kõva ja te ei kriimusta seda tavalise kasutamise ajal. Teised pannid võivad toiduvalmistamise ajal pinnakatted välja lasta ja toidu sisse sattuda, kuid terasega ei teki seda üldse. - Kõik soojusallikad
Teras on ferromagnetiline metall, seega saab sellega toitu valmistada kõikidel soojusallikatel, sealhulgas induktsioonil. Seega ei pea te muretsema, mida selle panniga teha, kui saate induktsioonipliidi. - Vastupidav ja tugev
Esmapilgul jätavad terasest toidunõud tugeva mulje ja mitte ainult ei tundu need soliidsed, vaid on seda ka tegelikult. Õige käsitsemise korral teenib see teid aastaid ja te võite oma armastatud panni isegi oma järeltulijatele pärandada.