Lihapann? Ainult terasest.

panvicka na maso

Täiuslikult mahlase prae valmistamiseks on vaja mitte ainult oskusi, vaid ka õigeid riistu. Lihasõprade jaoks on teraspannid ilmselge valik - need on vastupidavad, mitmekülgsed ja suurepäraselt kuumust juhtivad. Avastage, miks see hävimatu vastupidavus ei tohiks puududa ka teie köögist.

Teraspannid: 5 omadust, mida te hindate
  • Talub kõiki temperatuure
    Teras on suurepärase kuumakindlusega, nii et saate toiduvalmistamisel kõrgetel temperatuuridel kõiki eeliseid ära kasutada. Teras juhib ja säilitab hästi soojust. See on ideaalne valik liha küpsetamiseks kõrgel kuumusel.
  • Parandab selle omadusi
    Mida rohkem on teraspann mida rohkem sa keedad ja praadid, seda parem on see. Panni kasutamine muudab selle mustaks, mis ei ole halb, vaid positiivne muutus. Millise muu toiduvalmistamisvahendi kohta saab öelda, et see paraneb aastatega?
  • Absoluutselt kahjutu
    Pinnaraua pannid on väga kõva ja te ei kriimusta seda tavalise kasutamise ajal. Teised pannid võivad toiduvalmistamise ajal pinnakatted välja lasta ja toidu sisse sattuda, kuid terasega ei teki seda üldse.
  • Kõik soojusallikad
    Teras on ferromagnetiline metall, seega saab sellega toitu valmistada kõikidel soojusallikatel, sealhulgas induktsioonil. Seega ei pea te muretsema, mida selle panniga teha, kui saate induktsioonipliidi.
  • Vastupidav ja tugev
    Esmapilgul jätavad terasest toidunõud tugeva mulje ja mitte ainult ei tundu need soliidsed, vaid on seda ka tegelikult. Õige käsitsemise korral teenib see teid aastaid ja te võite oma armastatud panni isegi oma järeltulijatele pärandada.
Kvaliteetsed teraspannid

Parimad teraspannid meie klientide hinnangute järgi

Mida teha uue teraspanniga?


Teraspann tuleb esimeseks kasutamiseks nõuetekohaselt ette valmistada. Seda nimetatakse põletamiseks, mis eemaldab kõik ebapuhtused ja võimaldab teil panni muretult kasutada. Põletamiseks on kaks võimalust.

Teraspannide õlipõletamine

Kõigepealt valage pann üle keeva veega ja seejärel kuivatage see rätikuga. Vala sisse väike kogus õli ja lülita pliit suurele kuumusele ning kuumuta õli sellel. Keerake pannil ettevaatlikult, et kuum õli kataks kogu panni pinna. Õli peaks põhjalikult suitsema ja pind muutuma mustaks. Pärast põlemist pühkige pann kuiva paberrätikuga.

Teraspannide soolapõletus

Sama efekti saab saavutada ka soolaga. Sel juhul vajate kilo või kaks soola, sõltuvalt panni suurusest. Kuumutamiseks kulub umbes pool tundi, sool hakkab suitsema ja selle all olev pind muutub samuti värviliseks. Kolmekümne minuti pärast visake sool välja ja pühkige ka pann kuivaks.

Video juhised
Kuidas põletada teraspann
Teraspannide esmane töötlemine ei ole mõttekas ja teid premeerib teie kulinaarseks reisiks ideaalselt ettevalmistatud pann!
pánve na maso
Teraspanni korrapärane hooldus
  • Ei mingeid töötlemata tööriistu ja nõudepesumasinat
    Kuigi teraspann on väga vastupidav, ei tohiks seda puhastada abrasiivse traadi või liivaga. Teras ei ole ka hea sõber nõudepesumasinaga, enamik tooteid on klooripõhised, mis võivad pinda kahjustada. Tugeva määrdumise korral võite seda uuesti põletada, mis eemaldab mustuse usaldusväärselt.
  • Vesi ei ole teie vaagna sõber
    Terasel ei ole roostekindlat viimistlust, seega tuleb alati säilitada pan kuivas kohas ja pühkige see kuivaks. Kui toit põleb selles, ärge laske sellel kunagi märjaks saada. Te riskite roostetamisega.
  • Õlitamine
    Hoolitsege oma pannil aeg-ajalt õlikoorega. Määri puhas, kuiv pann suvalise toiduõliga. Pannile tekib hüdrofoobne kaitsekiht, mis kaitseb seda osaliselt niiskuse eest.
  • Värvimuutus ei ole halb asi
    Regulaarsel kasutamisel muudab teraspann oma värvi ja omandab musta kattekihi. See ei ole defekt ja ei anna mingil juhul põhjust kaebuste esitamiseks. Must kattekiht näitab, et tegemist on regulaarselt kasutatava ja väga heade omadustega panniga.
Suurimat teavet teraspannide kohta

Nõudepesemisvahendid


Meie nõuanne
Loe ka
->
velikost pánví
Kuidas valida õige suurusega pann?
Õige suurusega panni valimine võib muuta oluliselt teie toidu kvaliteeti ja maitset. Selles juhendis saate teada, kuidas valida oma majapidamise kulinaarsetele vajadustele sobivat suurust.
ocelove panve do trouby
Kvaliteetsed teraspannid: kaasaegne tagasipöördumine traditsioonide juurde

Andke endale professionaalse köögi tunne sarjagaB Element Prantsuse ettevõttelt De Buyer. Selles sarjas on mitmes suuruses klassikalisi pannid, grillpann, praepann, praadipann ja isegi .pannkoogipann. Kõik pannid sobivad tänu täismetallist konstruktsioonile ka ahjus küpsetamiseks.

De Buyer teraspannid
steak na panvi
Kuidas valmistada steik teraspannil?

Rasv on maitse kandja ja kalorite arvestamine tuleks täiusliku prae valmistamisel jätta ukse taha. Steigi valmistamiseks kasutage teraspannil alati õli, lahja liha puhul võite selle ära jätta.

Kuumuta õli kõrgel kuumusel, kuni see hakkab suitsema. Asetage praadile ja vähendage kuumust veidi. Ärge eemaldage liha pannilt jõuga; korralikult sisse tõmmates tõmbub liha ise ära. Ärge torgake liha kahvliga, mahlad võivad välja voolata ja praad jääb kuivaks.

Kui liha on ühelt küljelt koorunud, keerake seda ümber ja laske teisel küljel tõmmata. Tänu terasest käepidemeteleB Mineraal võid praadida prae kogu pannil ahju kuni soovitud küpsusastmeni. Kas soovite teada rohkem üksikasju prae valmistamise kohta? Voilà - siin on nad.

Vahepeal on teinegrillimispann valmistage köögiviljad prae kõrvale. Suvehooajal ärge jätke kindlasti suvikõrvitsat, paprikat ja tomateid vahele. Ka rohelised oad on prae juurde hädavajalik.

Nüüd ei jää muud üle, kui nautida luksuslikult valmistatud praadi koos grillitud köögiviljadega ilma vähimagi kahetsuseta. Korralikult küpsetatud lihatükiga ei solva sa ühtegi külalist ja sinust saab kindlasti lemmik võõrustaja.

Pannil söömine: protseduur

KKK
Kõige sagedamini esitatud küsimus
Kas teraspann on parem kui mittekleepuv pann?
Jah, liha puhul kindlasti. Teraspann talub kõrgeid temperatuure ja annab ilusa krõbeda kooriku, mida kleepuvabad pannid sageli ei suuda.
Kas ma pean teraspanni enne kasutamist põletama?
Jah, panni põletamine parandab selle kleepumisvastaseid omadusi ja kaitseb seda rooste eest.
Kas ma võin teraspannu panna nõudepesumasinasse?
Ei, nõudepesumasin võib kahjustada panni pinda ja põhjustada korrosiooni. Peske seda lihtsalt käsitsi ja kuivatage.
Kas teraspann sobib induktsioonile?
Jah, teraspannid töötavad suurepäraselt kõikidel pliiditüüpidel, sealhulgas induktsioonpannidel.
Kas teraspanni on raske hooldada?
Ei sugugi! Lihtsalt peske, kuivatage ja õlitage see pärast iga kasutamist kergelt. Mida rohkem te seda kasutate, seda paremini see töötab.