Lauanõud

235 items total
Magustoidutaldrik BLACK PEARL 22 cm, kõrge servaga, MIJ MIJC0485
Söögitaldrik BLACK PEARL 25 cm, MIJ
22 €
MIJC6125
Eelroataldrik BLACK PEARL 17 cm, MIJ
11 €
MIJC8070
Söögitaldrik BLACK PEARL 29 cm, MIJ
33 €
MIJC2439
Magustoidutaldrik 22 cm LEGIO, Eva Solo
22,95 € –21 %
18 €
ES886222
Serveerimistaldrik GASTRO 17 cm, pruun, Bitz
Outlet
12 € –10 %
10,80 €
BITZ14108
Söögitaldrik COLOMBINA 31 cm, Alessi
35 €
ALFM101
Söögitaldrik GUIRLANDE 28 cm, punane, portselan, Bjørn Wiinblad BJORW53013
Söögitaldrik LEGIO 31 cm, Eva Solo
Outlet
32 € –29 %
22,50 €
ES886218
Söögitaldrik LEGIO NOVA 25 cm, Eva Solo
27 € –25 %
20 €
ES887225
Söögitaldrik LEGIO NOVA 28 cm, Eva Solo
29,90 € –26 %
22 €
ES887228
Söögitaldrik SANDRINE 28 cm, naturaalne, kivimaterjal, Bloomingville BV17902758
Taldrik ICE BLUE 22 cm, sinine, MIJ
10,99 €
MIJC2695
Taldrik ICE GREEN 22 cm, roheline, MIJ
10,99 €
MIJC2686
Taldrik ICE PINK 22 cm, roosa, MIJ
10,99 €
MIJC2677
Up
More products

Söögitaldrikud – kõige olulisemad taldrikud

Söögitaldrik on taldrik, mida tavaliselt kasutatakse õhtusöögi või lõunasöögi serveerimiseks. Paljud inimesed eelistavad aga kasutada suuri taldrikuid ka hommikusöögi ajal, kuna leiavad, et hommikusöögi- või magustoidutaldrikud on neile liiga väikesed. Standardse söögitaldriku läbimõõt oli 26,5 cm, kuid viimastel aastatel on üha rohkem restorane ja kasutajaid otsustanud suuremate, kuni 30 cm läbimõõduga, taldrikute kasuks.

Kuidas valida söögitaldrikut?

Enne kui otsustate konkreetse mudeli kasuks, kaaluge taldriku suurust ja hoiuruumi. Pidage meeles, et tavaliselt ei piisa ühest taldrikukomplektist ja teil peaks olema vähemalt kaks komplekti erinevateks sündmusteks või erinevat tüüpi lauakatteks. Valige stiil ja materjal, mis sobivad kõige paremini teie interjööri ja muude, olemasolevate, sööginõudega.

Milliseid materjale söögitaldrikute valmistamiseks kasutatakse?

Enne mustrite ja värvide valimist on mõttekas keskenduda materjalile, mida tegelikult soovite. See on hea lähtepunkt ka muude elementide – söögiriistade, klaaside või roogade serveerimisel.

Söögitaldrikud on tavaliselt valmistatud portselanist, keraamikast või kivikeraamikast.

  • Portselanist taldrikud

Portselani kõrge põlemistemperatuuri tulemuseks on mittepoorse pinnaga ja erakordselt vastupidav materjal. Tavaliselt on portselantaldrikud nõudepesumasina ja mikrolaineahju kindlad, väga mitmekülgsed ning valgest portselanist taldrikud teenivad teid mitmetel erinevatel sündmustel.

  • Keraamilised taldrikud

Üks populaarsemaid materjale söögitaldrikute valmistamiseks on keraamika. Erinevalt portselanist valmistatakse keraamilised taldrikud madalamal temperatuuril põletatud jämedast savist, mille tulemuseks on vähenenud kõvadusega poorne aine.

Keraamika hind on väiksem kui portselani hind, kuid võite siiski selle eest saada üsna suurepäraselt viimistletud tooteid, mis sobivad ideaalselt kodudesse, väikestesse pagaritöökodadesse, kondiitripoodidesse ja kohvikutesse, kuhu sobib argisem ja maalähedasem välimus.

  • Kivikeraamikast taldrikud

Nendel taldrikutel on ainulaadne glasuuritud pind, mis annab materjalile sileda välimuse ja mitteläbilaskva pealispinna, mistõttu on need regulaarseks kasutamiseks ideaalsed. Vältige kivikeraamika kasutamisel äärmuslikku kuumust ja külma, kui soovite selle eluiga pikendada. Pidage meeles, et käsitsi maalitud taldrikuid võib olla vaja käsitsi pesta.

Pakume Kulinas suurepärast valikut söögitaldrikuid erinevatelt tuntud tootjatelt, sealhulgas MIJ, Revol, Eva Solo ja Bitz. Samuti saate tutvuda meie supitaldrikute või söögikaussidega, et muuta teie nõudekomplekt terviklikuks ja praktiliseks.