Leivanoad

52 items total
Leivanuga GOURMET 20 cm, Wüsthof
KULINA WEEKEND
55,99 € –15 %
47,59 €
WU1035045720
Kondiitrinuga GOURMET 26 cm, Zwilling
KULINA WEEKEND
82,70 € –15 %
70,29 €
ZW36122261
Leivanuga 1905 21 cm, F.Dick
KULINA WEEKEND
111 € –20 %
Leivanuga 1905 21 cm, F.Dick
Veebis laos (3 pcs)
88,40 €
FDCK8193921
Leivanuga 21 cm, Victorinox
KULINA WEEKEND
35 € –15 %
Leivanuga 21 cm, Victorinox
Veebis laos (1 pcs)
29,75 €
VN6863321B
Leivanuga BRUTE 20,5 cm, Forged
KULINA WEEKEND
68,99 € –22 %
53,55 €
FORGEDSDV304075
Leivanuga CLASSIC 20 cm, Wüsthof
KULINA WEEKEND
110 € –15 %
93,50 €
WU4149
Leivanuga CLASSIC LINE , WMF
KULINA WEEKEND
38,99 € –19 %
Leivanuga CLASSIC LINE , WMF
Veebis laos (>5 pcs)
31,50 €
WM1874616030
Up
More products

Leivanuga - nuga igasse kööki

Mis teeb noast leivanoa?

Leivanõel on pikk, hammastatud teraga nuga. See on tavaliselt üsna paindlik ja piisavalt õrn, et hoida leiba puutumatuna, kuid samas ka viilutada. Hammastatud tera võimaldab lõigata pehmet leiba ja läbida selle kooriku ilma sakiliste servadeta ning ilma leiba purustamata ja lamedaks löömata. Seda tüüpi nuga on üks kolmest hädavajalikust noast igas köögis - vaata meie ülimat juhendit noa ostmise kohta siit.

Kulina leiate kvaliteetseid roostevabast terasest leivanuge, mida toodavad usaldusväärsed kaubamärgid nagu Wusthof, Zwilling või WMF. Võite valida ka Hollandi kaubamärgi Forged sepistatud leivanuge või vaadata meie kõige paremini müüdavaid leivanuge siit.

Milleks kasutatakse leivanuga?

Leivanõel on väga mitmekülgne ja seda võib kasutada mitte ainult leiva lõikamiseks. Tänu oma hammastatud terale sobib see ideaalselt nii pehmete kookide (biskviit) kui ka tihedate kookide (kookide), kõigi puuviljade ja kõva koorega köögiviljade - tomatite, ananasside, kõrvitsate, arbuuside jne - lõikamiseks.

Kuidas teritada leivanuga?

Nuga leiba tuleb teritada, kuid seda ei pea teritama nii tihti kui kokanuga. Automaatset hammastatud noa teritajat ei ole olemas, seega peate seda tegema käsitsi. Hammastatud teraga noa teritamiseks on vaja keraamilist või terasest teritusvarda. Võtke oma leivanõel, asetage see vardale ja liigutage seda paar korda üles-alla. Seda tuleb teha hammaste kaupa kogu noa ulatuses, viies varras ettevaatlikult läbi iga hammaslõike. Võite viia oma noa ka spetsialisti juurde.

Kuidas hoolitseda oma leivanoa eest?

Kui soovite, et teie leivanõel kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid nugade puhastamise ja hoiustamise reegleid:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või nugade kohvrit
  • teritage oma nuga regulaarselt