supi- ja kastmelusikad

7 items total
Riisi serveerimislusikas PRO, Zwilling
32,49 € –16 %
27 €
ZW37160033
Serveerimislusikas DAILY, 26 cm, Nicolas Vahé
10 €
NV160670010
Serveerimislusikas PRO, silikoon, Zwilling
35,49 € –16 %
29,70 €
ZW37160034
Serveerimislusikas PRO, silikoon, Zwilling
35,49 € –12 %
31 €
ZW37160009
Supikulpi GREEN TOOL 28 cm, roheline, Eva Solo
19,95 € –10 %
17,80 €
ES531535
Serveerimislusikas PRO, Zwilling
32,49 € –16 %
27 €
ZW37160024

Supi- ja kastmelusikad - teie söögisaali abilised

Supi ja kastmete serveerimiseks mõeldud lusikad on sarnaselt teiste serveerimislusikatega suuremad kui tavalised supilusikas või segamislusikad. Nende kauss on mõeldud selleks, et mahutada rohkem vedelikku ja nende käepidemed on pikemad, et võimaldada sügavasse potti või tureenulatumist.

Milliseid lusikatüüpe kasutatakse söögisaalis?

Õhtusöögi või mõne muu söögi serveerimisel lauas kasutatakse palju erinevaid lusikatüüpe, kuid mõned kõige populaarsemad neist on järgmised:

  • Supikausid: Supikaussi kasutatakse suppide või hautiste serveerimiseks, see on suur ja sügav lusikas, millel on pikk käepide. Tavaliselt on see konstrueeritud konksuga käepidemega, mis võimaldab hõlpsasti kastrul või tureen rippuda.
  • Kastmelusikas või kastmelusikas on väiksem lusikas, millel on sügavam ja kitsam kauss (sageli nokkega), mida kasutatakse kastmekaussi või kastmepaadi serveerimiseks
  • Serveerimislusikad, millel on madalamad kausid kui supikausid, mida kasutatakse riisi, kartulite või köögiviljade serveerimiseks
  • Lusikad - lusikad, mida kasutatakse peamiselt söömiseks
  • Teelusikad ja espressolusikad - kasutatakse tee, kohvi ja magustoitude serveerimiseks

Need on vaid mõned näited mitmest supi- ja serveerimislusikas disainist, mida pakutakse veebilehel Kulina; kollektsiooni sirvides leiate veel teisigi variante. Teie lusika valik sõltub konkreetsest supist või kastmest, mida serveerite, samuti teie eelistustest.

Kas ma võin kasutada supi- või kastmelusikat muude toitude serveerimiseks?

Jah, te võite kasutada kausi või kastmelusikat muude toitude serveerimiseks, kuid see ei pruugi alati olla parim valik. Erinevalt teistest lusikatüüpidest on supi- või kastmelusikatel suurem ja sügavam kauss, sest need on valmistatud spetsiaalselt suppide ja kastmete serveerimiseks. Need lusikad võiksid siiski olla hea valik, kui serveerite roogi, milles on palju kastet või vedelikku, mida ei tohiks ära lasta - näiteks guljašši. Mõned inimesed kasutavad pastaroogade serveerimiseks ka serveerimislusikaid.

Kui otsite köögikannu, vaadake meie valikut köögitarvikud.