Teraspann juhib suurepäraselt soojust, on vastupidav ja korrapärane kasutamine parandab selle omadusi, muutes selle peaaegu surematuks. Tippkvaliteediga teraspanni tarnivad meie turule sellised ettevõtted nagu .De Buyer a FisslerNende kvaliteet on kompromissitu ja nende ajatu välimus muudab need sobivaks kõikidesse köökidesse.
- Mis saab uuest teraspannist?
Enne esmakordset kasutamist süüdata teraspann. Vajate toiduõli, valage pannile umbes sentimeetrine kiht ja kuumutage. Kui õli hakkab suitsema, keerutage pannil ringi, et see kõikjal praadiks. Lõpuks pühkige pann paberrätikuga.
Sool teeb teile sama teenust. Pange pannile kilo või kaks soola, sõltuvalt panni suurusest. Lülitage kõrge temperatuurile ja laske pool tundi kuumutada, sool peab suitsema. Lõpuks kallake sool välja ja pühkige lapiga. - Teraspanni korrapärane hooldus
Terast on suhteliselt lihtne hooldada. Piisab vaid käsnast ja nõudepesuvahendist. Kindlasti vältige abrasiivset liiva, traatlappi ja eriti nõudepesumasinat. Ärge kunagi laske pannil märjaks saada, sest see võib korrodeeruda. Põletage põletused ära õliga, mis eemaldab need hõlpsasti. - Et teraspann kestaks kaua
Teras ei ole kindlasti veega sõber, seega ärge kunagi jätke pann pärast pesemist kuivama. Hoidke seda alati täiesti kuivana ja puhtana. Hooldage pinda toiduõliga ja võite seda aeg-ajalt uuesti põlema panna. Teras tumeneb regulaarse kasutamisega, kuid see ei ole halb. Vastupidi, see on märk hästi kasutatud pannist. Loe rohkem teraspannide kohta.