Jaapani Gyutoh nuga 5000MCD 24 cm, Miyabi

Code: MB34373241
Brand: MIYABI
586 € –34 %
Jaapani Gyutoh nuga 5000MCD 24 cm, Miyabi
586 € –34 % 383 €
Veebis laos (2 pcs)

"Iga koka nuga on pilguheit tema hinge."

Detailed information

Product detailed description

"Iga koka nuga on pilguheit tema hinge."

Rokusaburo Michiba, Jaapani köögi ekspert ja peakokk

Äärmiselt terav Jaapani nuga GYUTOH on muljetavaldav oma stabiilse jaapanipärase teraga. Nuga on erakordse lõikevõimega ja sobib ideaalselt liha lõikamiseks ja viilutamiseks. Kõrgem ots on optimaalne hälli/liuguri stiilis lõikamiseks. 24 cm pikkune tera ja mugav D-kujuline käepide tagavad täieliku kontrolli lõikamise üle. Kaitse eriline kuju toetab ideaalselt noa Aasia haaret. GYUTOHi nuga on kogunud populaarsust ka lääne stiilis kokkade seas.

Tehnilised andmed: tera pikkus 24 cm, käepideme pikkus 13,8 cm, kaal 0,216 kg

MIYABI 5000MCD nugade seerias on ühendatud täiuslik funktsionaalsus, ergonoomika ja ainulaadne disain. Iga üksik nuga on Seki "nugade linna" autentse käsitöö tulemus. Traditsiooniline käsitöö ja kaasaegne tehnoloogia on andnud tulemuseks kõrgeima võimaliku kvaliteedi kaubanduslikult toodetud nugade seas. Äärmiselt kõva Micro Carbide MC63 pulberterasest südamik on kapseldatud 100 erineva kõvadusega terasekihiga. Eriline tera viimistlus annab terale kihilise tekstuuri, mis annab igale noale originaalse ja ainulaadse Damascene'i lillemustri. Terase veelgi paremate omaduste saavutamiseks kasutati ainulaadset CRYODUR®-karastusprotsessi, mille käigus teras külmutatakse -196 °C juures. Saadud materjalil on äärmuslik kõvadus 63 Rockwelli. Nuga on sümmeetriliselt käsitsi lihvitud V-kujuliseks 19° nurga all. Honbazuke traditsiooniline käsitsi teritamine on tõestatud sadade aastate pikkuse tööga, mida on teinud noameistrid. See on mitmeastmeline lihvimisprotsess, kus nuga teritatakse esmalt vertikaalse ja horisontaalse pöörleva lihvimiskivi abil ning lõpuks lihvitakse tera nahast lihvimisrihmaga. Tänu kiilukujulisele lõiketerale tungib tera hõlpsasti toiduainete sisse. Klassikaline D-kujuline käepide on valmistatud Masuri kaskist. Puidu tekstuur ja tera on igal tükil ainulaadne. Kasutatud materjal sümboliseerib suurepäraselt Jaapani austust looduse vastu. Käepideme keerukas kaunistus seisneb Aasia stiilis detailides - roostevabast terasest alus koos logoga, mosaiigitekstiilis dekoratiivnõel ja punane joon annavad tugeva esteetilise elamuse.

  • Äärmiselt kõva mikrokarbiid MC63 pulberterasest südamik
  • Kõvadus 63 Rockwell
  • CRYODUR® - ainulaadne külmkarkastamise / karastamise meetod
  • 101 teraskihti
  • Damascene (lilleline) disain
  • Autentne, kitsas Jaapani kuju
  • V-kujuline kiillõige
  • Honbazuke unikaalne kolmefaasiline käsitsi lihvimine
  • Katana Edge
  • Kõrge tera säilivus, korrosioonikindlus ja optimaalne paindlikkus
  • Mugav D-kujuline käepide, mis on valmistatud Masuri kaskist
  • Täiuslik tasakaal noa mugavaks käsitsemiseks
  • Roostevabast terasest jalg koos logoga
  • Eluaegne garantii tera tootmisvigade suhtes
  • Ei ole nõudepesumasinas pestav

Ilu ja täpsus on Jaapani kultuuri põhijooned ning sama filosoofiat on jaapani söögiriistade keskusest Sekist pärit kaubamärk MIYABI austanud alates 14. sajandist. Jaapani traditsiooniline noatootja on ühendanud oma täpset käsitööoskust Saksa kaubamärgi ZWILLING J järeleproovitud tootmisprotsesside ja standarditega. A. HENKELS. Nii sai ZWILLING ärikontsern laiendada oma portfelli, tootes oma autentseid Jaapani nuge otse Jaapani noatööstuse südames.

Jaapani mõõkade valmistamine on tõusva päikese maal olnud traditsiooniks juba sajandeid. Samurai mõõgad olid ja on imetletud nende ainulaadse elegantsi, teravuse, ilu ja tehnilise täiuslikkuse poolest. Täpselt valmistatud MIYABI autentsete Jaapani teradega instrumendid on selle traditsiooni vääriline järglane. Terade hämmastav, peaaegu "kirurgiline" teravus säilitab kasutatud toorainete tekstuuri . Olge sama nõudlik kui Jaapani kokad ja teie eesmärk on alati täiesti maitsva välimusega roog.

Soovitused ja hooldus:

  • Ärge kasutage nuge väga kõvade koostisosade, näiteks külmutatud toiduainete lõikamiseks
  • Ärge pange nuga pikemaajaliselt kokku vee või soolaga
  • Vältige noa painutamist
  • Teravuse säilitamiseks on soovitatav nuga pärast kasutamist pesta käsitsi maheda pesuvahendiga ja kuivatada kohe
  • Kaitske tera löögi eest
  • Kui te ei kasuta nuga pikka aega, on soovitav mähkida see kuiva kangaga või ajalehepaberiga. Ajalehtede trükipressil kasutatav tindiõli kaitseb tera võimaliku korrosiooni eest
  • Tera võib hoolduse käigus pühkida õliga immutatud lapiga, mis suurendab korrosioonikindlust
  • Säilitage nuga turvalises kohas

Additional parameters

Category: Jaapani noad
Warranty: 2 years
Weight: 0.63 kg
Tera pikkus: 24 cm
Suurus: 24 cm
Toote tüüp: Jaapani ja santoku nuga
Kollektsioon: MIYABI 5000MCD
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: