Kondistusnoad

11 items total
Luude-eemaldamise nuga 15 cm, Victorinox
22 €
VN5666315
Luude-eemaldamise nuga CARBON FRAGMENT 15 cm, must, Dellinger DNGRH140B
Jaapani luude-eemaldamise nuga EYES 14,5 cm, Dellinger DNGRSXLKHAUS65
Luude-eemaldamise nuga GOURMET 14 cm, Wüsthof
49 €
WU1035046114
Nikerdamisnuga 1905 9 cm, F.Dick
61,99 € –11 %
55 €
FDCK8194709
Nikerdamisnuga UTILITY SAMURAI 13 cm, Dellinger
61 €
DNGRSXLKHP5U
Viilutamisnuga SAMURAI 10 cm, Dellinger
41,49 € –6 %
39 €
DNGRSXLKHP35
Luude-eemaldamise nuga CLASSIC 18 cm, Wüsthof
110 €
WU1030103818
Luude-eemaldamise nuga MO-V 15 cm, Samura
44 € –11 %
39 €
SMRSNMVVN
Luude-eemaldamise nuga RAN PLUS 15 cm, must, Yaxell
New
164,99 €
YAX36606
Luude-eemaldamise nuga ZEN 15 cm, must, Yaxell
New
151,99 €
YAX35506

Nugade konditustamise nuga - täpselt see, mida vajate liha konditustamise jaoks

Mis on konditustamisnuga?

Nuga on kööginuga, millel on pikk, õhuke, painduv ja terava teraga tera. Seda kasutatakse liha, kala ja kodulindude konditustamiseks ning liha ja kala naha eemaldamiseks. Nüürimisnoad peavad olema äärmiselt teravad ja mida kauem need teravad on, seda vastupidavamad on nad.

Kuidas hooldada oma konditustamisnuga?

Vaatamata sellele, et enamik konditustamisnoad on valmistatud roostevabast terasest, mis on küllaltki roostekindel, võib vesi siiski tera või puidust käepidemetega kokku puutuda. Seetõttu on soovitatav oma konditamisnoad kohe pärast kasutamist käsitsi puhastada ja kuivatada, nagu ka enamiku teie kööginugade puhul. Samuti peaksite oma nuga pärast puhastamist korralikult säilitama, asetades selle pärast seda noaplokki või magnetilisele riiulile.

Kuidas hoida konditustamisnuga teravana?

Selleks, et säilitada oma konditustamisnoa tera teravust, peate meeles pidama kahte asja.

  • noasõbraliku lõikelaud mis ei tuhmi teie nuga. Parim valik on puidust või bambusest lõikelaud või kvaliteetsest plastikust lõikelaud, mida leiate järgmistest kauplustest Kulina
  • teritage oma konditustamisnuga regulaarselt. Saate teritada selle teravustamata tera, kasutades nuge teritajat, mis on müügil Kulina
  • ärge kunagi pange konditustamisnuge nõudepesumasinasse. Loputage tera sooja seebiveega, libistage pehme lapiga mööda serva ja kuivatage see kohe

Mis eristab fileerimisnuga ja konditustamisnuga?

Fileerimisnoad on tuntud oma paindlikkuse ja teravate terade poolest ning need on mõeldud kala lõikamiseks ja luude eemaldamiseks. Kitsamad noad on parem valik kõvema liha, näiteks sea-, veise- või kanaliha jaoks.

Meie veebipoest saate tipptasemel konditustamisnoad sellistelt tootjatelt nagu F. DIKCK, Wusthof ja Dellinger. Kui te valmistate köögis palju liha, peaksite vaatama meie tugevamaid terasid, sealhulgas lihuniku- ja kirvinuge, ning lugege meie kööginugade ostujuhendit siit.