Kondistusnoad

2 items total

Nugade konditustamise nuga - täpselt see, mida vajate liha konditustamise jaoks

Mis on konditustamisnuga?

Nuga on kööginuga, millel on pikk, õhuke, painduv ja terava teraga tera. Seda kasutatakse liha, kala ja kodulindude konditustamiseks ning liha ja kala naha eemaldamiseks. Nüürimisnoad peavad olema äärmiselt teravad ja mida kauem need teravad on, seda vastupidavamad on nad.

Kuidas hooldada oma konditustamisnuga?

Vaatamata sellele, et enamik konditustamisnoad on valmistatud roostevabast terasest, mis on küllaltki roostekindel, võib vesi siiski tera või puidust käepidemetega kokku puutuda. Seetõttu on soovitatav oma konditamisnoad kohe pärast kasutamist käsitsi puhastada ja kuivatada, nagu ka enamiku teie kööginugade puhul. Samuti peaksite oma nuga pärast puhastamist korralikult säilitama, asetades selle pärast seda noaplokki või magnetilisele riiulile.

Kuidas hoida konditustamisnuga teravana?

Selleks, et säilitada oma konditustamisnoa tera teravust, peate meeles pidama kahte asja.

  • noasõbraliku lõikelaud mis ei tuhmi teie nuga. Parim valik on puidust või bambusest lõikelaud või kvaliteetsest plastikust lõikelaud, mida leiate järgmistest kauplustest Kulina
  • teritage oma konditustamisnuga regulaarselt. Saate teritada selle teravustamata tera, kasutades nuge teritajat, mis on müügil Kulina
  • ärge kunagi pange konditustamisnuge nõudepesumasinasse. Loputage tera sooja seebiveega, libistage pehme lapiga mööda serva ja kuivatage see kohe

Mis eristab fileerimisnuga ja konditustamisnuga?

Fileerimisnoad on tuntud oma paindlikkuse ja teravate terade poolest ning need on mõeldud kala lõikamiseks ja luude eemaldamiseks. Kitsamad noad on parem valik kõvema liha, näiteks sea-, veise- või kanaliha jaoks.

Meie veebipoest saate tipptasemel konditustamisnoad sellistelt tootjatelt nagu F. DIKCK, Wusthof ja Dellinger. Kui te valmistate köögis palju liha, peaksite vaatama meie tugevamaid terasid, sealhulgas lihuniku- ja kirvinuge, ning lugege meie kööginugade ostujuhendit siit.