Köögispaatlid

3 items total
Spaatel 25 cm, teras ja puit, Tramontina
11 €
TRAM29810413
Spaatel RA 30 cm, tumepruun, Rosendahl
20,70 €
RSD23109
Pannilabidas 27 cm, puit, Tramontina
15 €
TRAM29810415

Köögilabidad - lihtsam viis toidu käsitsemiseks

Mis on köögilabidas?

Köögilabidas on tööriist, mida kasutatakse toidu tõstmiseks, ümberpööramiseks või laialilaotamiseks. Tavaliselt on sellel käepide ja lame, õhuke, ristkülikukujuline või ovaalne tera. Köögilabidad on saadaval eri suuruses ja kujuga, sõltuvalt nende soovitud kasutusalast.

Näiteks võib suuremat spaatlit kasutada pannkookide keeramiseks, samas kui väiksemat spaatlit võib kasutada koogi külmutamiseks. Lisaks sellele on mõnel spaatlal tera, millel on pilud, mis võimaldavad tõsta lisavedelikke või -õlisid söögist eemale.

Üldiselt on köögilabidas mitmeotstarbeline tööriist, mida saab kasutada mitmete küpsetamis- ja toiduvalmistamisülesannete täitmisel.

Veebilehel Kulina pakume köögilabidaid tuntud tootjatelt, nagu näiteks de Buyer ja Zwilling. Meil on saadaval ka mitmesuguseid teisi spaatleid, mis on mõeldud spetsiifilisemateks kasutusaladeks, näiteks köögipöördajad ning jäätumis- ja kaunistusspaatlid.

Mis vahe on küpsetuspaatlal ja küpsetuspaatlal?

Toiduvalmistamise ja küpsetamise spaatlid erinevad peamiselt oma ehituse ja esmase kasutuse poolest.

Tavaliselt on toidulabida tera laiem, pikem ja paindlikum. See tera libiseb hõlpsasti toidu alla, ilma et see kahjustaks, mistõttu sobib see suurepäraselt pannil või grillplaadil olevate esemete pööramiseks ja pööramiseks. Lisaks võib kasutada toidulabidat, et kraapida ära kõik toiduosakesed, mis on pannile kinni jäänud.

Küpsetuspaatlid seevastu on valmistatud täpsemaks ja õrnemaks. Neil on sageli kitsam, tugevam ja sirgem tera, mis parandab kontrolli selliste õrnade küpsetiste nagu koogid, kondiitritooted ja küpsised käsitsemisel . Parema hoova andmiseks ja selleks, et käsi ei satuks tee peale, on tera sageli käepidemest nihutatud. Samuti on need paindlikumad, et võimaldada kreemide laialilaotamist või ülejäänud taina kraapimist kausi külgedelt

Milleks ma saan köögilabidat kasutada?

Köögilabidad on mitmekülgsed töövahendid, mida saab kasutada mitmesuguste köögitööde tegemiseks, näiteks toidu ümberpööramiseks ja pööramiseks, küpsetatud toidu tõstmiseks, kausside ja purgide kraapimiseks, maitseainete määrimiseks, segamiseks ja segamiseks, toidu eemaldamiseks pannilt, grillimiseks jne. Nagu näete, on köögilabidatel palju kasutusvõimalusi ja neid piiravad vaid teie vajadused, loovus ja kujutlusvõime köögis.

Võite vaadata ka meie segamislusikate ja kööginõuete komplekti, et teil oleks kõik vajalik kõikide kulinaarsete ülesannete lahendamiseks.