Küpsetusvormid

1 items total

Ramekins - suurepärased ühe portsjoni nõud

Traditsiooniline määratlus on väike, sirgete külgedega keraamiline või klaasist ühe portsjoni anum, mida kasutatakse küpsetamiseks ja serveerimiseks. Ramekins'i kasutatakse sageli magustoitude, näiteks crème brüleede, crumbles'i ja juustukookide valmistamisel, aga ka väikeste portsjonite valmistamiseks soolaste roogade jaoks. Ramekins'i saab kasutada ka väikeste portsjonite serveerimiseks pidude ja bankettide ajal.

Millised on küpsetamise eelised ramekinis?

Kuna ahjuvormid on üldiselt silindrikujulised ja väikesed, on need ideaalsed ühe portsjoni suuruste magustoitude küpsetamiseks. Need on mikrolaineahju-, ahju- ja nõudepesumasinakindlad ning sobivad hästi tordipannideks või muffinivormideks. Ramekins sobib ideaalselt sufleede ja muude suussulavate magustoitude jaoks, mida saate serveerida otse ahjust lauale. Head söögiisu!

Loovad kokad kasutavad ramekini kastmete, pirukate ja isegi kreemjate suppide valmistamiseks. Need sobivad ideaalselt ka suupistete, näiteks pähklite või kuivatatud puuviljade serveerimiseks.

Ramekinid on kasulikud ka neile inimestele, kes elavad üksi või ainult koos partneriga. Lõppude lõpuks ei ole mitte ainult ajaraiskamine, vaid ka toidu raiskamine, kui küpsetate tarbetult täiendavaid toiduportsioone, mis jäävad külmikusse päevade kaupa seisma. Jäätmeteta toiduvalmistamine ei ole mitte ainult ökonoomne, vaid ka hea keskkonnale.

Kas ramekinid on vastupidavad?

Ramekinid on valmistatud korduvkasutatavaks ja vastupidavaks. Nad on ka vastupidavad kõrgetele temperatuuridele, mis muudab need mitmekülgseks kööginõudeks, mis sobivad suurepäraselt toiduvalmistamiseks, küpsetamiseks ja külmutamiseks. Mõelge vaid, kui palju uhkeid asju saate valmistada - individuaalsed šokolaadikoogid, crème brulées, tiramisu ja moussid, kui nimetada vaid mõningaid Mida te ootate? Vaadake, mida Kulina pakub, ja alustage kohe. Seejärel istuge maha ja nautige oma kulinaarsete pingutuste tulemusi koos pere ja sõpradega.

Kulina pakub eri stiiliga ramekinke - sealhulgas neid, mis on valmistatud Bitz ja Revol. Revol on Prantsuse ettevõte, mis on tuntud oma toodete kõrge kvaliteedi poolest.

Kas enne küpsetamist on vaja ramekinsid eelnevalt ette valmistada?

Enamik ramekineid on suhteliselt väikesed. Selle tulemusena võib ahjus olev soojus kergesti jõuda segu keskele. Et teie magustoit ei põleks, ei küpseks kõvasti või ei küpseks üle, on soovitatav asetada ahjupann veevanni. Igal juhul kontrollige eelnevalt tootja juhiseid. Mõned ramekinid on isegi survepannil või mikrolaineahjus kasutatavad.