Mahe sinepi seemned 50 g, terved, Mill & Mortar

Code: MM12243
8,49 €
Veebis laos (>5 pcs)

Kas teie toidud on maitsvad, kuid te tunnete, et neil on veel midagi puudu, mis muudaks need täiuslikuks? Mill & Mortar...

  • pruun sinepiseemned on suurepärane lisa teie kööki, sest neid saab kasutada mitmesuguste roogade valmistamiseks - nendega saab maitsestada kastmeid, marinaade, salateid, suppe, küpsetisi ja paljusid muid retsepte
  • on rikkaliku ja vürtsika maitsega, kergelt pähklipäraste nootidega
  • sertifitseeritud mahepõllumajandus - koostisosad on kasvatatud ilma pestitsiidide, keemiliste väetiste või geneetiliselt muundatud organismide kasutamiseta

Detailed information

Product detailed description

Peamised eelised:

  • pruun sinepiseemned on suurepärane lisa teie kööki, sest neid saab kasutada mitmesuguste roogade valmistamiseks - nendega saab maitsestada kastmeid, marinaade, salateid, suppe, küpsetisi ja paljusid muid retsepte
  • on rikkaliku ja vürtsika maitsega, kergelt pähklipäraste nootidega
  • need lisavad toidule erilist võlu ja suurendavad selle maitse väärtust
  • pruunid sinepiseemned on rikkad toitainete poolest, sisaldavad looduslikke antioksüdante ja mineraalaineid, on kiudainete allikas ja sisaldavad ka tervislikke rasvu.
  • nende seemnete lisamine toidule võib toetada südame, seedesüsteemi ja immuunsüsteemi tervist
  • sertifitseeritud mahepõllumajandus - koostisosad on kasvatatud ilma pestitsiidide, keemiliste väetiste või geneetiliselt muundatud organismide kasutamiseta
  • võite olla kindel, et tarbite ainult tervislikke ja keskkonnasõbralikke koostisosi
  • stiilne ja hermeetiliselt suletud pakend, mis kaitseb sisu ja säilitab selle värskuse - vürtsid jäävad täis maitset ja aroomi, valmis kasutamiseks, kui neid vajate

Täiendav teave:

  • koostisosad: terve sinepiseeme* (* = mahepõllumajanduslik)
  • netokaal: 50 g
  • päritolu: Sri Lanka

Additional parameters

Category: Vürtsid
Weight: 0.102 kg
Materjal: Metall
Toote tüüp: Vürtsid
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: