Pitsapannid

Pitsapannid - tee kodus täiuslikku pitsat

Millal osutuks pitsavorm kohustuslikuks?

Mõnikord on meeleolu tõstmiseks vaja vaid kõige juustulisemat, maitsvamat ja rasvasemat pitsat. Siiski ei pruugi teie naabruses asuv pitsarestoran olla alati avatud, kui teil on pitsahimu. Sellistel päevadel nõuab selle hõrgutava itaalia roa valmistamine kodus suurimat pitsavorm.

pitsavorm kasutatakse pitsa küpsetamiseks. Tavaliselt on see alumiiniumist või metallist ketas, millel on mittekleepuv pind ja kõrge kriimustuskindlus, et võimaldada niiskuse väljapääsu ja luua krõbe koorik. pitsavorm aitab luua maitsva välimusega ja täpselt vormitud roogi.

Koduse pizza valmistamisel vaadake kindlasti meie pitsanugade ja ürdihakkurite kollektsiooni.

Kas pitsavorm saab kasutada millegi muu jaoks?

pitsavorm saab kahtlemata kasutada mitmete muude asjade peale pitsade küpsetamise, näiteks leiva ja muu hulgas ka muude asjade jaoks. Pitsapannud pakuvad mõnusat, ühtlast kuumust, mis muudab need ideaalseks leiva ja küpsetiste küpsetamiseks. Neid saab kasutada muu hulgas pirukate, challah'i ja croissantide valmistamiseks.

Pitsapannid sobivad suurepäraselt ka köögiviljade praadimiseks. Põhja servad aitavad tekitada krõbedad servad, samal ajal kui panni kõrged küljed aitavad hoida köögivilju kõrbemise eest. Lisaks on pannkookide ja vahvlite valmistamine pitsapannidel samuti hämmastav idee. Vahvlid ja pannkoogid ei jää panni kõrgete külgede külge kinni ja põhja servad aitavad teha mõnusalt krõbedat koorikut. Lõpuks, kuid mitte vähem tähtsaks, on võimalik valmistada oma pitsapannidel kana ja kala. Panni põhjas olevad harjad aitavad tekitada mõnusat roostet ning panni kõrged küljed aitavad hoida kala ja kodulinnuliha läbi restide kukkumast.

Mis vahe on pitsavorm ja pitsakivi?

Tavaliselt on pitsavorm õhuke, ümmargune pann, mis on valmistatud alumiiniumist või alumiiniumist, mis on tavalised materjalid traditsiooniliste toidunõude jaoks. pitsakivi, mida nimetatakse ka küpsetuskiviks, on lame, tavaliselt ümmargune looduslikust kivist või keraamilisest materjalist tükk, mida kasutatakse pitsade, leiva ja muude küpsetiste küpsetamiseks. See on kavandatud jäljendama traditsiooniliste tellisahjude küpsetuskeskkonda, mis aitab luua krõbedamat koorikut ja ühtlaselt küpsetatud topsid.