Pannkoogipann MINERAL B ELEMENT 27 cm, de Buyer
Code: DB561203Related products
Product detailed description
Mineral B Element on Prantsuse ettevõtte de Buyer teraspannide seeria. Ettevõte de Buyer on ülemaailmselt tunnustatud eelkõige professionaalses valdkonnas, kus teraspannid on väga populaarsed oma asendamatute omaduste tõttu liha või köögiviljade praadimisel. Mineral B Element pannide sarja on täiustatud koduseks kasutamiseks mesilasvahapõhise viimistlusega. See kaitseb neid oksüdeerumise eest ja suurendab pannide loomulikke mittekleepuvaid omadusi, mis samuti paranevad iga kasutuskorraga. Pannid on mõeldud igat tüüpi toiduvalmistamisallikatele, sealhulgas induktsioonile. Mineral B Element teraspannid on 100% looduslikud, ökoloogilised ja taaskasutatavad.
Mineraal B-elemendi pannid lühidalt:
- Pannid on ideaalsed liha või köögiviljade praadimiseks ja grillimiseks. Krõbedate pannkookide ja täiusliku omleti jaoks.
- Teras on 100% looduslik materjal, mis on viimistletud mesilasvaha baasil.
- Mineral B Element pannidel ei ole kunstlikku mittekleepuvat pinda, nad ei sisalda PFOA-d ega PTFE-d.
- Ei ole lisatud kemikaale - keskkonnasõbralik tootmine.
- Keskkonnasõbralik ja taaskasutatav.
- Raudmolekulid vaagnast on tervisele kasulikud.
- Pannusid saab kasutada väga kõrgel temperatuuril, mille puhul valmistoit tõmbub kiiresti tagasi ning vitamiine ja toitaineid ei kao.
- Mida rohkem pannil töödeldakse, seda paremad on selle kleepumisvastased omadused.
- Suurepärane soojusjuhtivus.
- Vastupidav konstruktsioon, väga pikk kasutusiga.
Maillardi reaktsioon:
Kui pann kuumutatakse üle 140 °C, karamelliseerub ettevalmistatud toit kiiresti, sest loomulikud mahlad karamelliseeruvad. Tekib koorik, mis takistab toidu kuivamist. Tulemuseks on pruunistatud ja krõbe roog, mille keskosa on pehme ja niiske. Sobib suurepäraselt liha praadimiseks, krõbedate pannkookide või maitsvate omlettide valmistamiseks.
Kuidas kasutada Mineral B Element panni õigesti:
Enne esimest kasutamist: loputage pann keeva veega ja kuivatage hästi. Vala õli pannile umbes 1 mm kõrgusele ja kuumuta umbes 5 minutit. Vala õli maha ja pühi pann paberist köögirätikuga. Mida sagedamini kasutate panni, seda paremad on küpsetamistulemused. Mida mustem on sisepind, seda paremad on kleepumisvastased omadused. Ärge peske panni nõudepesumasinas, sest see kaotab oma mittekleepuvad omadused ja korrodeerub.
Küpsetamine: kuumutage pannil veidi õli. Kui kuumus on piisavalt kuum, prae roog mõlemalt poolt. Keerake kuumus maha ja küpsetage vastavalt vajadusele.
Hooldus pärast kasutamist: eemaldage toidujäägid ja loputage pann keeva veega. Seejärel pühkige kohe lapiga, et säilitada panni omadused ja vältida roostet.
Puhastamine ja hooldamine: kasutage jämedat meresoola (ilma veeta), mille panete pannile ja kuumutate 1:30 min kõrgel temperatuuril. Seejärel pühkige paberist köögirätikuga. Jämedam meresool eemaldab kõrbenud jäägid ja soovimatud lõhnad. Seejärel pintseldage õliga ja hoidke kuivas kohas.
TÄHELEPANU! Ärge kunagi laske pannil märjaks saada. Kui toit kõrbeb, küürige pann jämeda käsnaga. Ärge peske nõudepesumasinas!
Additional parameters
Category: | Pannkoogipannid |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1.11 kg |
Materjal: | Teras |
Suurus: | 27 cm |
Toote tüüp: | Krepivalmistaja |
Kollektsioon: | de Buyer Mineral B Element |
Tooteinfo: | Ahjukindel |
Margin: | A |
K překladu: | CZ AUTO |
Be the first who will post an article to this item!