teelusikad

10 items total

Teelusikad - ideaalsed söögiriistad tee ja kohvi jaoks

Mis on teelusikas ja milleks seda kasutada?

teelusikas on eriline söögiriistade liik, mis on mõeldud väikeste toidukoguste tarbimiseks, samuti väikeste ainete segamiseks ja mõõtmiseks. Tavaliselt on see suurem kui magustoidulusikas ja väiksem kui supilusikatäis.

Tavaliselt on teelusikas väike, madal kauss ja pikk käepide, umbes 11-17 cm. See on tavaliselt valmistatud terasest, portselanist või roostevabast terasest ning seda on mitmesuguste kujunduste ja stiilidega.

Teelusikate kasutusvõimalused köögis ja söögikohas on lugematud. Neid saab kasutada tee või kohvi segamiseks, suhkru, vürtside ja muude küpsetamiseks ja toiduvalmistamiseks vajalike koostisosade mõõtmiseks, samuti saab nendega serveerida väikeseid jogurti-, jäätise- või supiportsioone.

Teelusikad on igas köögis või söögikohas vajalikud vahendid ja neid ostetakse sageli komplektides või söögikomplektides koos muude söögiriistadega, nagu lauavahvlid ja -noad.

Milliseid teelusikaid on saadaval Kulina poes?

Sõltuvalt kasutusest ja disainist on meie veebisaidil saadaval palju erinevaid teelusikaid. Siin on mõned tüüpilised teelusikas kujundused, millega te kokku puutute:

  • Standardne teelusikas: See stiil on teelusikas on kõige populaarsem ja seda kasutatakse nii tee või kohvi segamiseks kui ka väikeste koguste mõõtmiseks küpsetamiseks ja toiduvalmistamiseks.
  • Magustoidulusikas: Magustoidud süüakse tavaliselt sellise lusikaga. Sellel on sageli pikk käepide ja ovaalne või ümmargune bassein.
  • Mesi lusikad: Need on väikesed lusikad, mis sisaldavad teatud koguses mett. Need on mõeldud kuuma joogi, näiteks tee või kohvi sisse keerutamiseks.
  • Espressolusikas: See on väike, kitsas teelusikas , mida kasutatakse espresso segamiseks ja rüüpamiseks.
  • Suhkrulusikas: Suhkrulusikas on väike teelusikas , mida kasutatakse suhkru serveerimiseks ja segamiseks. Sellel on sageli dekoratiivne kauss.

Mis vahe on supilusikatäie ja teelusikas vahel küpsetamisel?

Lisaks sellele, et seda kasutatakse söömiseks, serveerimiseks või segamiseks, on supilusikatäispopulaarne mõõtühik, mida kasutatakse sageli koostisosade portsjonite mõõtmiseks toiduvalmistamisel ja küpsetamisel. See on ilmselgelt suurem kui teelusikas ja nende mahu vahe on enam-vähem kolmekordne, nii et kui supilusikatäis on 10 g jahu, siis on teelusikas mahutab 3, samas kui supilusikatäis mahutab 15 g vett või piima, üks teelusikas mahutab 5 g.