vaagnad

94 items total
Serveerimistaldrik LEGIO NOVA 37 x 25 cm, Eva Solo
89,95 €
ES887291
Tapase taldrik ICE WHITE 16,5 cm, MIJ
8,79 €
MIJC2332
Serveerimistaldrik NORDIC KITCHEN 36 cm, must, kivikeraamika, Eva Solo ES512700
216623 servirovaci talir wabi sabi 33 x 19 cm hneda keramika mij
Uued kaubad
52,99 €
MIJC1010
Sushi ja sashimi taldrik COBALT BLUE 43 x 22,5 cm, MIJ
74,99 €
MIJC6243
Serveerimistaldrik LEGIO NOVA 37 x 32 cm, Eva Solo
58,49 €
ES887261
Magustoidutaldrik 21 cm, hall/roosa, Bitz
15,59 €
BITZ821407
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, valge, keraamika, MIJ
21,99 €
MIJC0360
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, roheline, keraamika, MIJ
21,99 €
MIJC0362
Serveerimistaldrik SAND FADE 29,5 x 12 cm, beež, MIJ
21,99 €
MIJC4050
Magustoidutaldrik AQUA SPLASH 17 x 11 cm, ovaalne, sinine, MIJ
12,99 €
MIJC5423
Magustoidutaldrik 21 cm, hall/kreemjas, Bitz
15,03 €
BITZ821408
Söögitaldrik 27 cm, must/lilla, Bitz
19 €
BITZ821401
212130 servirovaci talir a family 22 cm cira sklo stelton
47,95 €
SN10400
Magustoidutaldrik 17 cm, hall/kreemjas, Bitz
11,07 €
BITZ14103
Serveerimistaldrik FROMAGE 18 cm, pruun, puit, Nicolas Vahé
47,99 €
NV161601456
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, sinine, keraamika, MIJ
21,99 €
MIJC0363
Magustoidutaldrik GASTRO 21 cm, must/merevaigukollane, Bitz
15,03 €
BITZ821405
Up
More products

Taldrikud - elegantne viis toidu serveerimiseks

Milleks kasutatakse taldrikuid?

Taldrik on suur lame serveerimisalus, tavaliselt ovaalse, ristkülikukujulise või ümmarguse kujuga, mida kasutatakse liha, köögiviljade, singi või muu toidu (kuuma või külma) serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli pereõhtutel, seltskondlikel üritustel, pidudel, pulmades, bankettidel ja restoranides kuumade toitude, eelroogade, terve kalkuni või pardi, põhiroogade, magustoitude, puuviljade, kreekerite, võileibade ja muude toitude serveerimiseks. Need on tänu oma suurele suurusele väga praktilised ja võimaldavad lisaks esitada toitu hästi organiseeritult ja esteetiliselt.

Mis vahe on serveerimiskandik ja serveerimistaldrik?

serveerimiskandik ja taldrikut on võimalik eristada mitmeti, sest mõlemad on lamedad ja neid kasutatakse toidu transportimiseks või serveerimiseks.

Salv on kaasaskantav (sageli käepidemetega) taldrik, mida kasutatakse klaaside, jookide või suupistete lauale (söögituppa, elutuppa või terrassile) transportimiseks . Esemete mahakukkumise vältimiseks võivad kandikud olla kõrgendatud külgedega ja sageli on need valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, plastikust või puidust.

Seevastu taldrik on tavaliselt valmistatud portselanist või keraamikast ja seda kasutatakse otse selle pinnale asetatud toidu serveerimiseks . Seda saab kasutada toidu transportimiseks köögist söögilaud , kuid te ei aseta sellele teisi nõusid või konteinereid, nagu teete seda kandiku puhul.

Kokkuvõttes võib toidu serveerimiseks kasutada nii kandikuid kui ka taldrikuid, kuid kandikud on tavaliselt väiksemad ja neid kasutatakse väiksemate toitude ja klaaside transportimiseks, samas kui taldrikud on suuremad ja neid kasutatakse liha või köögiviljade serveerimiseks.

Kulina saadaval olevad serveerimisalused on hoolikalt valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Blomus, Revol, MIJ, ja Bitz. Toidu elegantseks serveerimiseks võite vajada ka kookide aluseid, juustu- ja tapaselaudu, leivakorve ja muid väikeseid serveerimisnõusid.