vaagnad

89 items total
Serveerimistaldrik MIDORI 32,5 x 13,5 cm, roheline, keraamika, MIJ MIJC0692
Sushi ja sashimi taldrik STONE SLAB 35 x 20 cm, MIJ
41,79 €
MIJC0456
Serveerimistaldrik Legio Nova valge 37 x 13 cm, Eva Solo
59,95 €
ES887294
Serveerimistaldrik RIDGED INDIGO 19 x 13 cm, MIJ
12,09 €
MIJC2300
Serveerimistaldrik LEGIO NOVA 37 x 32 cm, Eva Solo
58,49 €
ES887261
Tapase alus STONE SLAB 22 x 13,5 x 1,8 cm, MIJ
19,79 €
MIJC7177
Serveerimistaldrik AQUA SPLASH 20 x 14 cm, sinine, MIJ
16,49 €
MIJC5428
Magustoidutaldrik 21 cm, hall/roosa, Bitz
15,59 €
BITZ821407
Serveerimistaldrik LEGIO NOVA 37 x 25 cm, Eva Solo
89,95 €
ES887291
215732 servirovaci talir legio nova 37 x 25 cm cerna kamenina eva solo ES787291
Serveerimistaldrik FROMAGE 18 cm, pruun, puit, Nicolas Vahé NV161601456
208786 talir na sushi terra 46 x 12 cm seda obdelnik keramika mij MIJC4100
Sushi ja sashimi taldrik COBALT BLUE 43 x 22,5 cm, MIJ
74,99 €
MIJC6243
Tapase taldrik STONE SLAB 19 x 19 cm, MIJ
25,29 €
MIJC7176
Sushi ja sashimi taldrik 33 x 10 cm, must, MIJ
21,99 €
MIJC7852
Serveerimistaldrik FROMAGE 13 cm, pruun, puit, Nicolas Vahé NV161601455
Tapase taldrik WHITE SPIRAL 16 cm, valge, MIJ
10,99 €
MIJC8175
Serveerimisvaagen COSMIC DINER EARTH ASIA 32 cm, Seletti SLT10834
Taldrik WHITE SPIRAL 21,5 cm, valge, MIJ
14,29 €
MIJC8176
Up
More products

Taldrikud - elegantne viis toidu serveerimiseks

Milleks kasutatakse taldrikuid?

Taldrik on suur lame serveerimisalus, tavaliselt ovaalse, ristkülikukujulise või ümmarguse kujuga, mida kasutatakse liha, köögiviljade, singi või muu toidu (kuuma või külma) serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli pereõhtutel, seltskondlikel üritustel, pidudel, pulmades, bankettidel ja restoranides kuumade toitude, eelroogade, terve kalkuni või pardi, põhiroogade, magustoitude, puuviljade, kreekerite, võileibade ja muude toitude serveerimiseks. Need on tänu oma suurele suurusele väga praktilised ja võimaldavad lisaks esitada toitu hästi organiseeritult ja esteetiliselt.

Mis vahe on serveerimiskandik ja serveerimistaldrik?

serveerimiskandik ja taldrikut on võimalik eristada mitmeti, sest mõlemad on lamedad ja neid kasutatakse toidu transportimiseks või serveerimiseks.

Salv on kaasaskantav (sageli käepidemetega) taldrik, mida kasutatakse klaaside, jookide või suupistete lauale (söögituppa, elutuppa või terrassile) transportimiseks . Esemete mahakukkumise vältimiseks võivad kandikud olla kõrgendatud külgedega ja sageli on need valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, plastikust või puidust.

Seevastu taldrik on tavaliselt valmistatud portselanist või keraamikast ja seda kasutatakse otse selle pinnale asetatud toidu serveerimiseks . Seda saab kasutada toidu transportimiseks köögist söögilaud , kuid te ei aseta sellele teisi nõusid või konteinereid, nagu teete seda kandiku puhul.

Kokkuvõttes võib toidu serveerimiseks kasutada nii kandikuid kui ka taldrikuid, kuid kandikud on tavaliselt väiksemad ja neid kasutatakse väiksemate toitude ja klaaside transportimiseks, samas kui taldrikud on suuremad ja neid kasutatakse liha või köögiviljade serveerimiseks.

Kulina saadaval olevad serveerimisalused on hoolikalt valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Blomus, Revol, MIJ, ja Bitz. Toidu elegantseks serveerimiseks võite vajada ka kookide aluseid, juustu- ja tapaselaudu, leivakorve ja muid väikeseid serveerimisnõusid.