vaagnad

80 items total
Magustoidutaldrik GASTRO 17 cm, lilla, Bitz
12 €
BITZ14105
Serveerimistaldrik PLATEBOWLCUP 36 x 25 cm, Alessi
64 €
ALAJM2822
Serveerimistaldrik SAND FADE 29,5 x 12 cm, beež, MIJ
21,99 €
MIJC4050
Serveerimistaldrik SOLSTICE 21 x 17,5 cm, kuldne, portselan, Revol RV652400
Söögitaldrik 27 cm, must/lilla, Bitz
19,49 € –7 %
18 €
BITZ821401
Taldrik WHITE FADE 21 cm, beež, MIJ
14,29 €
MIJC0674
Taldrik WHITE SPIRAL 21,5 cm, valge, MIJ
14,29 €
MIJC8176
Eelroataldrik ICE WHITE 22 cm, MIJ
11 €
MIJC2333
Magustoidutaldrik 17 cm, hall/kreemjas, Bitz
14 €
BITZ14103
Magustoidutaldrik 17 cm, kreemjas, Bitz
11 €
BITZ14111
Magustoidutaldrik 17 cm, must/merevaigukollane, Bitz
11 €
BITZ14104
Magustoidutaldrik 21 cm, hall/roosa, Bitz
15 €
BITZ821407
Magustoidutaldrik 21 cm, must/lilla, Bitz
15,49 € –16 %
13 €
BITZ821406
Magustoidutaldrik AQUA SPLASH 17 x 11 cm, ovaalne, sinine, MIJ MIJC5423
Up
More products

Taldrikud - elegantne viis toidu serveerimiseks

Milleks kasutatakse taldrikuid?

Taldrik on suur lame serveerimisalus, tavaliselt ovaalse, ristkülikukujulise või ümmarguse kujuga, mida kasutatakse liha, köögiviljade, singi või muu toidu (kuuma või külma) serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli pereõhtutel, seltskondlikel üritustel, pidudel, pulmades, bankettidel ja restoranides kuumade toitude, eelroogade, terve kalkuni või pardi, põhiroogade, magustoitude, puuviljade, kreekerite, võileibade ja muude toitude serveerimiseks. Need on tänu oma suurele suurusele väga praktilised ja võimaldavad lisaks esitada toitu hästi organiseeritult ja esteetiliselt.

Mis vahe on serveerimiskandik ja serveerimistaldrik?

serveerimiskandik ja taldrikut on võimalik eristada mitmeti, sest mõlemad on lamedad ja neid kasutatakse toidu transportimiseks või serveerimiseks.

Salv on kaasaskantav (sageli käepidemetega) taldrik, mida kasutatakse klaaside, jookide või suupistete lauale (söögituppa, elutuppa või terrassile) transportimiseks . Esemete mahakukkumise vältimiseks võivad kandikud olla kõrgendatud külgedega ja sageli on need valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, plastikust või puidust.

Seevastu taldrik on tavaliselt valmistatud portselanist või keraamikast ja seda kasutatakse otse selle pinnale asetatud toidu serveerimiseks . Seda saab kasutada toidu transportimiseks köögist söögilaud , kuid te ei aseta sellele teisi nõusid või konteinereid, nagu teete seda kandiku puhul.

Kokkuvõttes võib toidu serveerimiseks kasutada nii kandikuid kui ka taldrikuid, kuid kandikud on tavaliselt väiksemad ja neid kasutatakse väiksemate toitude ja klaaside transportimiseks, samas kui taldrikud on suuremad ja neid kasutatakse liha või köögiviljade serveerimiseks.

Kulina saadaval olevad serveerimisalused on hoolikalt valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Blomus, Revol, MIJ, ja Bitz. Toidu elegantseks serveerimiseks võite vajada ka kookide aluseid, juustu- ja tapaselaudu, leivakorve ja muid väikeseid serveerimisnõusid.