Vahukulbid

1 items total

Lusikad - mugav praadimine

Milleks kasutatakse pilus lusikaid?

Lusikad on kööginõud, mille kausis on pilud või augud, mis eristab neid tavalistest või segamislusikatest. Lusikaid saab kasutada mitmesuguste kulinaarsete ülesannete täitmiseks, näiteks

  • toidu tükikeste sõelumine vedelikust (puljong, keev vesi, kaste jne ), seetõttu nimetatakse neid ka sõelalusikadeks
  • praadimine - toidu praadimine sügavas, kuumas õlis
  • pasta nõrutamine - kui soovite pastat keevast veest välja kurnata, võib kasutada lusikat, et pastat üles kühveldada, lastes samal ajal kuumal vee ära voolata

Veebilehel Kulina pakume erinevaid pilukilusikaid ja sõelalusikaid, mis sobivad ideaalselt paksemate või õhemate kastmete äravooluks sellistelt juhtivatelt tootjatelt nagu de Buyer ja WMF.

Mis vahe on pilustatud ja perforeeritud serveerimislusikal?

Nii perforeeritud serveerimislusikas kui ka augustatud serveerimislusikas on mõlemad lusikatüübid, mida kasutatakse toidu tühjendamiseks või serveerimiseks, kuid need erinevad üksteisest oma disaini ja funktsiooni poolest. Erinevus seisneb põhimõtteliselt nende avade või aukude suuruses ja kujus.

Lusikal on suuremad augud, mis võimaldavad paksematel kastmetel ja väiksematel toiduosakestel serveerimisel ära valguda. Perforeeritud serveerimislusikal on väiksemad augud, et liigne mahl, siirup või vesi saaks ära voolata.

Vaadake kindlasti ka meie köögitarvikute komplekti ning sõelade ja sõelade valikut, et saavutada oma kulinaarsetes katsetustes parimad tulemused.