Punane pipar KAMPOT CAMBODIA ZANZIBAR , Peugeot
Code: PG32760Product detailed description
Kampoti punane pipar KambodĹľast
Päritolu ja ajalugu
Punast pipart ei kasvatatud Kampotis enne Gérard Vivesi tulekut. Sama murega kvaliteedi ja looduse austamise pärast, mis viis teda taaselustama musta pipra piirkondlikku tootmist, võttis ta kasutusele Farmlink, mis on väljakutse luua rangelt looduslik protsess, mis võimaldab küpsel pipral säilitada oma kauni punase värvi ka pärast kuivatamist. Aja jooksul leiutasid kasvatajad protsessi, mis on levinud kogu piirkonnas, iga gurmee rõõmuks.Nõuanded ja kasutamine gastronoomias
See sobib suurepäraselt kana, kodulindude, valge liha, sealiha, lambaliha, soojade salatite ja anšoovise maitsestamiseks. Seda võib kasutada ka musta pipra alternatiivina, eriti punase liha või rasvase kala puhul.
Maitse kohta
Punakaspruun pipar on väga tugev ja terav. Selles võluvas ja elegantses pipras on tunda küpsetatud leiva ja makaronide, tsitrusviljade, vürtside ja ananassi aroome.
Pipra jahvatamine
Jahvatamist kasutatakse eelkõige selleks, et vabastada pipra täielik maitse. Aromaatsed molekulid on piparmündi südames ja teravad molekulid on peamiselt välisküljel. Seetõttu kasutage teravama teravuse saavutamiseks peenikest jahvatust ja maksimaalse maitse saavutamiseks valige jämedam jahvatus, mis vabastab tera olemuse ideaalselt. Pipar tuleb jahvatada viimasel minutil! Tugevad hetked on mööduvad ... Kui soovite nautida pipart parimal viisil, ärge küpsetage seda pikka aega koos toiduga, see kaotab oma tugevuse.
Be the first who will post an article to this item!