Hautuspannid

8 items total

Hautamispannid – mille poolest need erinevad tavalistest praepannidest ja milleks neid vaja on?

Sügavad pannid, mida nimetatakse hautamispannideks, on suure pinna ja kõrgete servadega spetsiaalset tüüpi pannid, mida kasutatakse:

  • pruunistamiseks,
  • pošeerimiseks,
  • hautamiseks,
  • või praadimiseks

Sügava panni konstruktsioon sirgete kõrgete servade, pika käepideme ja suure küpsetuspinnaga muudab selle ideaalseks panniks keetmisel, suurema koguse koostisainete segamisel, ühepajaroogade või erinevate hautiste valmistamisel. Sel põhjusel on hautamispann kõige mitmekülgsem pann, mis teie köögis üldse olla saab – vaadake meie enimmüüdud sügavaid panne siit või lugege kuidas valida oma kööki parimad pannid meie täielikust pannide juhendist siit.

Panni kasutamine koos kaanega aitab teil lukustada niiskust roogadesse nagu karri ja hautised, kaitsta teie toitu kuivamise või kõrbemise eest ning muuta need palju pehmemaks ja aromaatsemaks.

Mis teeb pannist hautamispanni?

  • sirged ja suhteliselt kõrged ääred
  • suur ja tasane põhi
  • suur pindala ja maht ühtlaste tulemuste saavutamiseks
  • pikk käepide ja väike lisakäepide vastasküljel, mis muudab panni hõlpsaks pliidilt köögiplaadile või lauale teisaldamiseks
  • enamikel hautamispannidel on kaaned, mis lukustavad kuumuse sisse ja võimaldavad roogade hautamist

Mis vahe on sauté pannil ja kokapannil ?

Kokapann (nimetatakse ka kastmepanniks) on eriline sügav hautamispann, mis on tavalise praepanni ja klassikalise poti hübriidversioon. See on universaalne pann, mis pakub suurt küpsetuspinda ja kõrgeid ääri nagu sügavatel pannidel, kuid sellel on ääred veidi kaldu. Kokapannid sobivad suurepäraselt hautamiseks, praadimiseks, munade keetmiseks, kastmete valmistamiseks ja paljuks muuks.

Kulinas pakume laia valikut kvaliteedilistest materjalidest valmistatud prae- ja kokapanne, mida pakuvad usaldusväärsed kaubamärgid, nagu de Buyer, Woll, Mauviel või Eva Solo. Mõned neist on titaanist mittenakkuva pinnaga või käepidemetega, mis muudavad need sobivaks ka ahjus kasutamiseks. Sügav pann on igas köögis üks asendamatumaid vahendeid, seega investeerige kindlasti esmaklassilistesse pannidesse, mis võimaldavad teil saavutada suurepäraseid küpsetustulemusi terve elu.