Jaapani noad

75 items total
Jaapani kokanuga KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger
64,99 €
DNGRSXL2005
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
214 € –24 %
162 €
MB34072091
Jaapani kokanuga KIRITSUKE EYES 20 cm, Dellinger
Outlet
91,99 € –10 %
82,79 €
DNGRSXLKHAUS8K
Jaapani kokanuga PETTY 15 cm, Dellinger
224 €
DNGRSXL9302
Jaapani tanto nuga RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
108 € –12 %
94 €
FDCK8175321
Viilutamisnuga KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm, Dellinger
129 €
DNGRSXLKH134
GYUTOH Jaapani lihanuga, 24 cm, 4000FC, MIYABI
219 € –24 %
165 €
MB33951241
Jaapani Gyutoh nuga 5000FCD 20 cm, Miyabi
286 € –20 %
226 €
MB34681201
Jaapani Gyutoh nuga 5000MCD 24 cm, Miyabi
586 € –34 %
383 €
MB34373241
Jaapani juurviljanuga BRUTE 17,5 cm, Forged
74 €
FORGEDSDV304136
Jaapani juurviljanuga SEBRA 17,5 cm, Forged
75 €
FORGEDSDV623460
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000FCD 13 cm, Miyabi
195 € –21 %
153 €
MB34680131
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000MCD 14 cm, Miyabi
415 € –27 %
300 €
MB34381141
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
195 € –26 %
143 €
MB34542131
Jaapani kokanuga SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
354 €
DNGRSXL9309
Jaapani leivanuga 5000FCD 24 cm, Miyabi
286 € –22 %
221,90 €
MB34686241
Jaapani leivanuga BREAD SAMURAI 19,5 cm, Dellinger
112 €
DNGRSXLKHP8B
Jaapani lihalõiketera GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
287 € –30 %
199 €
MB34543201
Jaapani lihanuga GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
200 € –24 %
151 €
MB33951201
Up
More products

Jaapani noad - teravad nagu mõõk

Mis on Jaapani stiilis noad?

Jaapani noad on pika ja õhukese teraga, millel on terav ots ja mida algselt kasutati toore kala õhukeste viilude lõikamiseks ja sushi valmistamiseks. Need on kergemad, tunduvad käes tasakaalustatumad ja sobivad ideaalselt täppisülesannete täitmiseks. Need on valmistatud kõvemast ja õhemast terasest - roostevabast terasest ehk haganest, mida kasutatakse ka Jaapani mõõkade valmistamiseks. Jaapani nugade käepidemed on valmistatud kõvast puidust.

Milleks kasutatakse jaapani noad?

Jaapani noad - tänu oma pikkadele ja õhukestele teradele - sobivad hästi kala või suurte lihatükkide lõikamiseks (eriti praadide puhul). On olemas palju spetsiifilisi jaapani noatüüpe (nagu Gyutou, Yanagi, Usuba või Deba), mida saab kasutada kõikide täpsuslike ülesannete täitmiseks alates kana konditustamisest kuni kala fileerimiseni ja mis tahes köögiviljade õhukeseks viilutamiseni.

Veebisaidil Kulina leiate kvaliteetseid Jaapani noad, mida toodavad sellised usaldusväärsed kaubamärgid nagu Dellinger või MIYABI. Võite valida ka Hollandi kaubamärgi Forged sepistatud Jaapani noad või vaadata meie kõige paremini müüdavaid Jaapani noad siit.

Kuidas teritada jaapani nuga?

Jaapani noad võivad olla kahe teraga või ühe teraga (traditsioonilised). Need on valmistatud kõvast terasest, mida on tegelikult lihtsam teritada kui lääne nugade puhul kasutatavat pehmet terast. Jaapani stiilis noa teritamiseks on vaja lihvimiskivi. Võite viia oma noa ka spetsialisti juurde.

Kuidas hoolitseda oma jaapani noa eest?

Jaapani noad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie Jaapani nuga kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid nugade puhastamise ja hoiustamise reegleid:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • jaapani noaga lõikamisel ärge lõigake otse kõval pinnal, näiteks kivist töötasapinnal, roostevabast terasest valamul, taldrikul või klaasist, keraamikast, bambusest ja muudest kõvadest materjalidest valmistatud lõikelaudadel. Pehme plastist lõikelaud on parim
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või noakasti.
  • teritage oma nuga regulaarselt