Kokanoad

28 items total
Kokanuga 22 cm, Victorinox
Kokanuga 22 cm, Victorinox
Veebis laos (>5 pcs)
41,49 €
VN5200322
Kokanuga CARBON FRAGMENT 20 cm, must, Dellinger
122,66 €
DNGRH139CH
Kokanuga IDÉAL 20 cm, messingist neetidega, must, Lion Sabatier LS711480
Kokanuga K2213244 20 cm, Tefal
21 €
TEFK2213244
Kokanuga SWISS MODERN 20 cm, must, Victorinox
72 €
VN6901320B
Jaapani kokanuga GYUTO OKAMI 19 cm, Dellinger
95,99 € –5 %
91 €
DNGRSXLKHAUS8B
Kokanuga 1905 21 cm, F.Dick
128 € –14 %
Kokanuga 1905 21 cm, F.Dick
Veebis laos (2 pcs)
108,90 €
FDCK8194721
Kokanuga AJAX 1905, 22 cm, F.Dick
149 € –24 %
113 €
FDCK8192222
Kokanuga CLASSIC 16 cm, Wüsthof
110 €
WU1030130116
Kokanuga CLASSIC 23 cm, Wüsthof
174 €
WU1030130123
Kokanuga ELEVATE 10532 16,5 cm, Joseph Joseph
24 €
JS10532
Kokanuga GOURMET 16 cm, Wüsthof
66,99 €
WU1035044816
Kokanuga GOURMET 18 cm, Wüsthof
77,99 €
WU1035044818
Kokanuga GYUTO EYES 20 cm, Dellinger
91,99 €
DNGRSXLKHAUS8
Kokanuga PERFORMER 16 cm, Wüsthof
255 €
WU1061200116
Kokanuga PERFORMER 20 cm, Wüsthof
299 €
WU1061200120
Kokanuga SWISS MODERN 22 cm, must, Victorinox
65 €
VN6901322B
Kokanuga DAMASCUS 67 20,8 cm, Samura
108 € –14 %
92 €
SMRSND67KNES
Kokanuga GOURMET 14 cm, sakilise servaga teraga, Zwilling ZW36121141
Kokanuga HARAKIRI, must, 20 cm, Samura
Outlet
37 € –24 %
27,90 €
SMRSNHSNC
Kokanuga MO-V 20 cm, Samura
51,99 € –5 %
Kokanuga MO-V 20 cm, Samura
Veebis laos (>5 pcs)
49 €
SMRSNMVSN
Up
More products

Kokanoad – noad, mida iga köök vajab

Mis on kokanuga?

Kokanuga on väga mitmekülgne kööginuga, mida kasutatakse paljude kulinaarsete ülesannete jaoks (liha lõikamiseks, viilutamiseks ja köögiviljade purustamiseks) ja üks kolmest noast, mis peaks olema igas köögis käepärast (vaadake meie täielikku kööginugade juhendit , et saada teada, mis on ülejäänud kaks nuga, millesse peaksite kindlasti investeerima).

Kokanoal on lai tera, mis ülespoole kaardudes moodustab selle otsa. Tera pikkus on tavaliselt 18-24 cm.

Mis vahe on kokanoal ja Santoku noal?

Kodukokad ja professionaalsed kokad kasutavad nii Santoku kui ka kokanuge erinevate lõikamistööde jaoks. Millised on põhilised erinevused nende kaht tüüpi nugade vahel? Kokanugadel on pikemad terad ja nende tera on kahe kaldega, erinevalt Santoku nugadest, mis on tavaliselt ühe kaldega. Kokanoa tera kuju paneb selle ettepoole „kiikuma”, Santoku noaga lõikate ühe, allapoole suunatud liigutusega.

Milleks kokanuga kasutatakse?

Kokanoa kumer tera võimaldab "kiigutavat" lõikamismeetodit, mis koos laia teraga muudab selle ideaalseks tööriistaks:

  • suure koguse köögiviljade ühekorraga tükeldamine
  • liha tükeldamine ja viilutamine
  • juustu viilutamine
  • puuviljade ja pähklite viilutamine, tükeldamine või purustamine

Kulinast leiate usaldusväärsete kaubamärkide valmistatud kvaliteetsed kokanoad, mis peavad kulumisele vastu kaua aega. Vaadake nugasid firmadelt nagu Wusthof, Zwilling või WMF. Samuti visake pilk peale meie enimmüüdud kokanugadele siit.

Kuidas kokanuga teritada?

Kui kasutate oma kokanuga igapäevaselt, peaksite seda üsna sageli teritama – vähemalt iga kahe nädala tagant, kasutades selleksnoateritajat. Parim viis kokanoa teritamiseks on terituskivi, millega tuleks seda mõlemalt poolt 15-20 kraadise nurga all teritada, samuti sobib selleks terasest terituspulk. Võite oma noa viia ka spetsialisti juurde.

Kuidas oma Santoku noa eest hoolitseda?

Kvaliteetsed kokanoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie nuga kestaks kaua, järgige nugade puhastamisel ja hoiustamisel järgmisi lihtsaid reegleid.

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame neid siiski käsitsi puhastada, kuna nõudepesumasina pesuvahendid võivad nende teraspinda kahjustada.
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse.
  • puidust käepidemete kuivamise vältimiseks õlitage neid regulaarselt linaseemneõli või mesilasvahaga.
  • hoidke oma noad eraldi, et terad ei läheks nüriks. Kasutage noaalust või noaümbrist
  • teritage oma nuga regulaarselt