Parmesani ja basiilikuga soola 320 g, Nicolas Vahé

Code: NV104981000
10,99 € –9 %
Parmesani ja basiilikuga soola 320 g, Nicolas Vahé
10,99 € –9 % 10 €
Veebis laos (>5 pcs)

Maitseb nagu taevalik, lõhnab mõnusalt, näeb hea välja! Nicolas Vahé soola parmesani ja basiilikugaannate oma köögile vürtsi – nii maitse kui ka välimuse poolest!

See sool on segu soolast, parmesani juustust ja basiilikust ning sobib suurepäraselt kõikidele pastaroogadele ja omatehtud pitsadele. Klaasnõu on varustatud keraamilise veskiga ning kui soovite oma külalistele ja nende maitsemeeltele muljet avaldada, pidage meeles, et värskelt jahvatatud vürtsil on sügavam ja rikkalikum maitse ja aroom.

Miks nii? Terved vürtsid sisaldavad õlisid , mis muudavad nende maitse suurepäraseks ja need õlid eralduvad vürtsiveski kasutamisel. Selle tulemusena on teie toidud palju maitsvamad. Nicolas Vahé soolade ja vürtsidega on see lihtne ja loomulik!

Tänu elegantsele klaasanumale ja minimalistlikus mustvalges värvipaletis kaubamärgiga sildile näevad Nicolas Vahé vürtsid suurepärased välja nii köögi töötasapinnal, laual kui ka aias teie grilli-aiapeo ajal. Mõne neist võid ka väikese, kuid maitseka kingitusena sõprade majja kaasa võtta.

Detailed information

Product detailed description

Peamised eelised:

• kaasas keraamiline veski lihtsaks kasutamiseks ja paremaks maitseks

• näeb suurepärane välja teie töötasapinnal või köögisaarel

• parem maitse sekunditega!

• elegantsed klaaspudelid saab asetada otse oma kööki või söögilauale

Lisateave:

• 320 g

• kõrgus 23 cm

• läbimõõt 5 cm

• koostisained: 96,6% soola. 3% parmesan (pastöriseerimata piim. sool. laap). 0,3% basiilikut. basiiliku eeterlik õli. värv (klorofüll ja klorofülliinid)

• toitumine: Energia (KJ): 51 / Energia (kcal): 12 / Rasvad (g): 0,9 / Süsivesikud (g): <0,1 - millest suhkrud (g): <0,1 / Kiudained (g): 0,1 / Valk (g): 1 / Sool (g): 96

Additional parameters

Category: Soolad
Warranty: 2 years
Weight: 0.3 kg
Materjal: Klaas
Suurus: 23 cm
Toote tüüp: Vürtsid
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: