vaagnad

17 items total
Serveerimistaldrik PLATEBOWLCUP 36 x 25 cm, Alessi
64 €
ALAJM2822
Eelroataldrik ICE WHITE 22 cm, MIJ
11 €
MIJC2333
Magustoidutaldrik 17 cm, hall/kreemjas, Bitz
14 €
BITZ14103
Serveerimistaldrik CARACTERE 30 cm, valge, REVOL
48 €
RV652728
Serveerimistaldrik CARACTERE 35 cm valge, REVOL
50,80 €
RV652759
Serveerimistaldrik EQUINOX 32,5 x 15 cm, hall, REVOL
33,10 €
RV649567
Serveerimistaldrik LEGIO NOVA 37 x 25 cm, Eva Solo
97 € –27 %
69,90 €
ES887291
Serveerimistaldrik LUNA 31 cm, valge, Rosenthal
61,99 € –22 %
48 €
RS19600-800001-10261
Sushi ja sashimi taldrik SHELL WHITE WEAK 16 x 11 cm, MIJ
15,39 €
MIJC0468
Sushi ja sashimi taldrik, valge, 22 x 13 cm, MIJ
19,79 €
MIJC0470
Tapase taldrik ICE WHITE 16,5 cm, MIJ
9 €
MIJC2332
Tapase taldrik WHITE SPIRAL 16 cm, valge, MIJ
10,99 €
MIJC8175
Tapase taldrik EQUINOXE 32,5 x 15 cm, valge, REVOL
38 €
RV651432

Taldrikud - elegantne viis toidu serveerimiseks

Milleks kasutatakse taldrikuid?

Taldrik on suur lame serveerimisalus, tavaliselt ovaalse, ristkülikukujulise või ümmarguse kujuga, mida kasutatakse liha, köögiviljade, singi või muu toidu (kuuma või külma) serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli pereõhtutel, seltskondlikel üritustel, pidudel, pulmades, bankettidel ja restoranides kuumade toitude, eelroogade, terve kalkuni või pardi, põhiroogade, magustoitude, puuviljade, kreekerite, võileibade ja muude toitude serveerimiseks. Need on tänu oma suurele suurusele väga praktilised ja võimaldavad lisaks esitada toitu hästi organiseeritult ja esteetiliselt.

Mis vahe on serveerimiskandik ja serveerimistaldrik?

serveerimiskandik ja taldrikut on võimalik eristada mitmeti, sest mõlemad on lamedad ja neid kasutatakse toidu transportimiseks või serveerimiseks.

Salv on kaasaskantav (sageli käepidemetega) taldrik, mida kasutatakse klaaside, jookide või suupistete lauale (söögituppa, elutuppa või terrassile) transportimiseks . Esemete mahakukkumise vältimiseks võivad kandikud olla kõrgendatud külgedega ja sageli on need valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, plastikust või puidust.

Seevastu taldrik on tavaliselt valmistatud portselanist või keraamikast ja seda kasutatakse otse selle pinnale asetatud toidu serveerimiseks . Seda saab kasutada toidu transportimiseks köögist söögilaud , kuid te ei aseta sellele teisi nõusid või konteinereid, nagu teete seda kandiku puhul.

Kokkuvõttes võib toidu serveerimiseks kasutada nii kandikuid kui ka taldrikuid, kuid kandikud on tavaliselt väiksemad ja neid kasutatakse väiksemate toitude ja klaaside transportimiseks, samas kui taldrikud on suuremad ja neid kasutatakse liha või köögiviljade serveerimiseks.

Kulina saadaval olevad serveerimisalused on hoolikalt valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Blomus, Revol, MIJ, ja Bitz. Toidu elegantseks serveerimiseks võite vajada ka kookide aluseid, juustu- ja tapaselaudu, leivakorve ja muid väikeseid serveerimisnõusid.