- Peske uut panni kuuma veega, kasutades pehmet pesukäsna ja veidi nõudepesuvahendit, eemaldage mesilasvaha kihtpanni mõlemalt küljelt. See vaha kaitseb panni ladustamise ajal roostetamise eest.
- Kuivatage pann põhjalikult. Valige pliidiplaat, mis vastab panni põhja suurusele.
- Kuumutage panni keskmisel kuumusel. Valage pannile umbes 1 mm õli ja kuumutage, kuni õli hakkab suitsema (pöörake selle protsessi ajal panni, et õli jõuaks sisekülgedele).
- Umbes kolme minuti pärast hakkab panni pind tumenema. Umbes 10 minuti pärast hakkab pann suitsema ja sisemine osa muutub pruuniks (vt videot).Pruun on teie pannile õige värv. Ei, see pole enam kunagi hõbedane.
- Laske pannil jahtuda ja pühkige üleliigne õli paberrätikuga ära.
- Õliga määrimist võib teha korduvalt. Kui tunnete, et esialgne õliga määrimine oli ebapiisav, võite protsessi korrata.
- Iga kasutuskorraga muutub pann tumedamaks. Lihtsamalt öeldes, mida rohkem seda kasutatakse ja tumedam see on, seda paremad on teie süsinikterasest panni omadused..
Kuidas põletada teraspann
Juhend teie esimesteks sammudeks teraspanniga
Süsinikterasest pannid on naturaalselt mittenakkuvad ja kestavad terve teie eluaja. Kuid need nõuavad esmast hoolt tagamaks, et nad teenivad teist hästi.


- Ärge peske seda nõudepesumasinas. Ärge leotage seda.
- Ideaalis ei tohi panni üldse pesta. Piisab selle pühkimisest paberrätikuga, millel võib olla tilk õli.
- Kui peate panni pesema, pühkige see kohe kuivaks, ärge laske õhu käes kuivada. Seejärel katke see pinna kaitsmiseks õhukese õlikihiga.
- Ärge kasutage väga kiiret kuumutuskiirust – induktsioonivõimendi või teiste pliidiplaatide kõrgeim seadistus! Kasutage alati ainult keskmisi temperatuure.
- Ärge kuumutage panni üle, kui see on tühi.

Pidage meeles, et süsinikterasest pannid sobivad kõige paremini kasutamiseks kõrge suitsupunktiga taimeõlidega. Need on õlid, mis taluvad kõrgeimaid temperatuure, näiteks rapsi- või päevalilleõli.
Kuumutage pann enne toiduvalmistamist piisavalt kuumaks. See on ainus viis vältida toidu nakkumist panni külge. Veenduge, et pliidiplaadi suurus ühtiks panni põhja suurusega.
Valmistage toitu keskmisel temperatuuril. Kõrge kuumus põhjustab toidu nakkumist pinna külge ja kõrbemist.
Ärge keerake koostisosi liiga vara, vaid jätke neile piisavalt aega kooriku moodustumiseks, et need eralduks panni pinnalt.
Kõige populaarsemad teraspannid meie klientide arvustuste järgi
