Zwillingi pannid – investeering, mis tasub end ära
Kui otsite kvaliteetset panni, mis ei vea teid alt ka igapäevasel toiduvalmistamisel, siis ei tohiks te kindlasti kahe silma vahele jätta Zwillingi kaubamärki. Sellel Saksa ettevõttel on Solingeni vanima kaubamärgina pikk ajalugu ja ta pakub tooteid, mida iseloomustab kõrge kvaliteet, arenenud tehnoloogiad ja elegantne disain. Tänapäevane tootmine on terase töötlemise täieliku meisterlikkuse tulemus. Zwilling alustas juhtiva noa- ja kääridetootjana ning kannab oma terasealased kogemused tänapäeval üle ka pottide ja pannide täppistöötlusse.

Zwillingi kaubamärgi ajalugu
Kaubamärk Zwilling J.A. Henckels asutati 1731. aastal Solingeni linnas, mis on maailmakuulus oma nugade ja köögitarvete tootmise traditsiooni poolest, sarnaselt sellega, kuidas Milano on kuulus oma moe poolest.
Johann Abraham Henckels, ettevõtte asutaja, registreeris siin kaubamärgi Zwilling kui ühe esimese kaubamärgi maailmas. Ligi kolme sajandi jooksul on kaubamärk Zwilling laienenud ja on tänapäeval kogu maailmas tuntud oma kvaliteedi ja täpsuse poolest.
Zwillingi pannide materjalid
Üks peamisi põhjuseid, miks Zwillingi pannid on nii populaarsed, on kõrgkvaliteetsete materjalide kasutamine. Kõige tavalisemate hulgas on:
Roostevaba teras
Roostevaba teras on enamiku Zwillingi pannide põhiline materjal. See materjal on korrosioonikindel, kergesti puhastatav, väga vastupidav ja mis pole vähem tähtis, ka väga esteetiline.
Roostevaba teras on lisaks suurepärane soojusjuht, mis tähendab, et toit soojeneb ühtlaselt.


Alumiinium
Mõned Zwillingi pannid kasutavad alumiiniumi oma südamikus, mis on ümbritsetud roostevaba terase kihiga.
Alumiinium on kerge ja suurepärase soojusjuhtivusega, mis võimaldab kiiret ja ühtlast kuumenemist.
Mittenakkuvad pinnad
Mõnede pannimudelite puhul kasutab Zwilling täiustatud mittenakkuvaid pindu. Need pinnad tagavad, et toit ei kleepu kinni ja võimaldavad küpsetada minimaalse rasvakogusega.
Need sobivad ideaalselt tervislikumaks toiduvalmistamiseks ja lihtsamaks puhastamiseks. Zwillingi pannidel kasutatavad mittenakkuvad pinnad on ka tervisele ohutud, ilma PFOA ja PFAS-i kasutamata.

Parimad Zwillingi pannid klientide hinnangute järgi
Tehnoloogia ja uuendused igas Zwillingi pannis
Zwilling on tuntud oma uuendusliku lähenemise ja kõrgtehnoloogia kasutamise poolest. Peamised neist on:
Sigma Clad
Sigma Cladi tehnoloogia kasutab mitmekihilist konstruktsiooni, mis ühendab roostevaba terase ja alumiiniumi. See konstruktsioon tagab suurepärase soojusjuhtivuse ja ühtlase soojuse jaotuse kogu pannil.
Duraslide
Duraslide on täiustatud mittenakkuv pind, mis on vastupidav ja kauakestev. See tehnoloogia tagab, et pannid peavad kauem vastu ja pakuvad suurepärast jõudlust igal toiduvalmistamisel.
Ti-X
Zwillingi Ti-X tehnoloogia on kolmekihiline mittenakkuv pind titaanalusega, mis tagab vastupidavuse kriimustustele ja pika kasutusea. Alumiiniumkiht tagab suurepärase soojusjuhtivuse ühtlaseks küpsetamiseks, samas kui mittenakkuv pind võimaldab küpsetada minimaalse rasvakogusega ja hõlpsalt puhastada.
Ökoloogia ja jätkusuutlikkus kui kaubamärgi Zwilling peamised tugisambad
Zwilling on kindlasti õige valik, kui otsite kaubamärki, mis püüab anda oma panuse parema tuleviku heaks. Kaubamärgi pühendumus jätkusuutlikkusele ja ökoloogiale on ilmne nende ettevõtluse igas aspektis. Alates ökoloogiliste materjalide ja energiasäästlike tootmisprotsesside kasutamisest, toodete pikaealisusest ja kvaliteedist kuni jätkusuutliku pakendamise ja sotsiaalse vastutuseni näitab Zwilling, et on võimalik toota kvaliteetseid köögitarvikuid, mis pole mitte ainult tõhusad ja vastupidavad, vaid ka maksimaalselt meie planeeti säästvad.
Zwillingi noad
Zwilling toodab tänapäeval väga laia valikut (mitte ainult) köögitarbeid. Pannide tootmine seisis väga tugeval alusel, kuna alguses sai Zwilling kuulsaks peamiselt kvaliteetsete nugade ja kääride tootmisega, mis on sõna otseses mõttes meisterlik distsipliin. Vaadake meie Zwillingi noavalikut ja veenduge ise nende kvaliteedis.


