Kui soojendate sageli piima, valmistate õrnaid kastmeid, koduseid pudinguid, glasuure või putru, piimapott muudab teie töö oluliselt lihtsamaks. See võimaldab teil töötada tundlike koostisosadega ilma kõrbemise, segamise ja pideva jälgimiseta. Seega on see ideaalne valik väikelaste vanematele, magusate hommikusöökide austajatele või entusiastlikele kodukondiitritele.
Seevastu kui te neid toite tavaliselt ei valmista ja piima soojendate ainult erandjuhtudel, saate piimapotita hakkama.
Kokkuvõttes: kui seda vajad, on see hindamatu. Kui ei, jäta see julgelt oma varustusest välja.
Lisaks piima soojendamisele saate piimapotti kasutada ka järgmistel eesmärkidel:
- piimapudrud, -kissellid ja bešamellkastmed,
- šokolaadiglasuurid ja -kreemid, mis vajavad aeglast ja õrna sulatamist,
- muna- ja kooretoidud, mis muidu kergesti kalgenduksid,
- põletatud tainas tuuletaskute või profitoolide jaoks,
- või selles õrnalt sulatad külmutatud toiduaineid ilma struktuuri kaotamise ohuta.




