Lauanõud

42 items total
Söögitaldrik COLOMBINA 31 cm, Alessi
35 €
ALFM101
Söögitaldrik GUIRLANDE 28 cm, punane, portselan, Bjørn Wiinblad BJORW53013
Söögitaldrik LEGIO NOVA 25 cm, Eva Solo
27 € –25 %
20 €
ES887225
Hommikusöögitaldrik COSMIC DINER MARS 23,5 cm, Seletti SLT10823
Hommikusöögitaldrik COSMIC DINER URANUS 23,5 cm, Seletti SLT10824
Magustoidutaldrik ADELIE 22 cm, kreemjas, REVOL
20 € –5 %
19 €
RV654285
Magustoidutaldrik ADELIE 22 cm, must, REVOL
26 €
RV654286
Magustoidutaldrik ADELIE 24 cm, kreemjas, Revol
32 €
RV654280
Magustoidutaldrik ADELIE 24 cm, must, REVOL
32 €
RV654282
Magustoidutaldrik EQUINOXE 24 cm, hall, REVOL
33 €
RV650431
Magustoidutaldrik EQUINOXE 24 cm, must, REVOL
33 €
RV650430
Magustoidutaldrik EQUINOXE 24 cm, sinine, REVOL
33 €
RV650432
Magustoidutaldrik LEGIO NOVA 22 cm, Eva Solo
22 € –18 %
18 €
ES887222
Serveerimiskauss CARACTERE 14 cm, beež, REVOL
26 €
RV653977
Söögitaldrik ADELIE 28 cm, kreemjas, REVOL
34 €
RV654289
Söögitaldrik ALL-TIME 27 cm, Alessi
22 €
ALAGV291
Söögitaldrik EQUINOXE 26 cm, hall, REVOL
36 €
RV650421
Söögitaldrik EQUINOXE 26 cm, must, REVOL
36 €
RV650420
Up
More products

Söögitaldrikud – kõige olulisemad taldrikud

Söögitaldrik on taldrik, mida tavaliselt kasutatakse õhtusöögi või lõunasöögi serveerimiseks. Paljud inimesed eelistavad aga kasutada suuri taldrikuid ka hommikusöögi ajal, kuna leiavad, et hommikusöögi- või magustoidutaldrikud on neile liiga väikesed. Standardse söögitaldriku läbimõõt oli 26,5 cm, kuid viimastel aastatel on üha rohkem restorane ja kasutajaid otsustanud suuremate, kuni 30 cm läbimõõduga, taldrikute kasuks.

Kuidas valida söögitaldrikut?

Enne kui otsustate konkreetse mudeli kasuks, kaaluge taldriku suurust ja hoiuruumi. Pidage meeles, et tavaliselt ei piisa ühest taldrikukomplektist ja teil peaks olema vähemalt kaks komplekti erinevateks sündmusteks või erinevat tüüpi lauakatteks. Valige stiil ja materjal, mis sobivad kõige paremini teie interjööri ja muude, olemasolevate, sööginõudega.

Milliseid materjale söögitaldrikute valmistamiseks kasutatakse?

Enne mustrite ja värvide valimist on mõttekas keskenduda materjalile, mida tegelikult soovite. See on hea lähtepunkt ka muude elementide – söögiriistade, klaaside või roogade serveerimisel.

Söögitaldrikud on tavaliselt valmistatud portselanist, keraamikast või kivikeraamikast.

  • Portselanist taldrikud

Portselani kõrge põlemistemperatuuri tulemuseks on mittepoorse pinnaga ja erakordselt vastupidav materjal. Tavaliselt on portselantaldrikud nõudepesumasina ja mikrolaineahju kindlad, väga mitmekülgsed ning valgest portselanist taldrikud teenivad teid mitmetel erinevatel sündmustel.

  • Keraamilised taldrikud

Üks populaarsemaid materjale söögitaldrikute valmistamiseks on keraamika. Erinevalt portselanist valmistatakse keraamilised taldrikud madalamal temperatuuril põletatud jämedast savist, mille tulemuseks on vähenenud kõvadusega poorne aine.

Keraamika hind on väiksem kui portselani hind, kuid võite siiski selle eest saada üsna suurepäraselt viimistletud tooteid, mis sobivad ideaalselt kodudesse, väikestesse pagaritöökodadesse, kondiitripoodidesse ja kohvikutesse, kuhu sobib argisem ja maalähedasem välimus.

  • Kivikeraamikast taldrikud

Nendel taldrikutel on ainulaadne glasuuritud pind, mis annab materjalile sileda välimuse ja mitteläbilaskva pealispinna, mistõttu on need regulaarseks kasutamiseks ideaalsed. Vältige kivikeraamika kasutamisel äärmuslikku kuumust ja külma, kui soovite selle eluiga pikendada. Pidage meeles, et käsitsi maalitud taldrikuid võib olla vaja käsitsi pesta.

Pakume Kulinas suurepärast valikut söögitaldrikuid erinevatelt tuntud tootjatelt, sealhulgas MIJ, Revol, Eva Solo ja Bitz. Samuti saate tutvuda meie supitaldrikute või söögikaussidega, et muuta teie nõudekomplekt terviklikuks ja praktiliseks.