Palsamiäädikas EXTRAVECCHIO DOP 100 ml, Giusti
Code: GIU701A100-päevane tagastusProbleemivaba, tasuta pealekorjega
Saadame samal päevalTelli enne 12.00
50 000+ tootearvustustMeie klientidelt
Keskkonnasõbralik pakend0% plastikut
Product detailed description
Peamised eelised:
- Erakordne palsamiäädikas EXTRAVECCHIO DOP sümboliseerib Modena iidset laagerdumiskunsti.
- äädikas on valmistatud üksnes Trebbiano ja Lambrusco viinamarjadest valmistatud viinamarjavirdest ilma säilitusaineid lisamata
- laagerdunud vähemalt 25 aastat eri puiduliikidest koosnevates väikestes tünnides vastavalt traditsioonilisele pumpamise ja täiendamise meetodile
- kreemikas tekstuur, kõrge tihedus ja iseloomulik maitse meeldivate puiduste nootide ja rikkaliku küpsete puuviljade aroomiga.
- sobib hästi koos Parmigiano Reggiano juustu, maasikate või vanillijäätisega, et saavutada harmoonilised maitsekontrastid
- sobib köögiviljapiruka, tortelloni ricotta ja spinatiga, värske pasta või risoto maitsestamiseks
- sobib suurepäraselt ka värsketele ja laagerdunud juustudele, munaroogadele ning valgele ja punasele lihale, kus see täiustab koostisosade maitset
- soovitatav ka selliste magustoitude jaoks nagu panna cotta, mascarpone, kirsstortu, tume šokolaad või kreemjas semifreddo
- võib kasutada ka seedimisvahendina - paar tilka pärast sööki aitab seedimist ja täiendab gurmee-elamust
- iga pudel on originaalne, käsitsi täidetud ja pakendatud puust kastis, millel on metallplaat ja Giusti kvaliteedipitser
- pudeli maht on 100 ml, ametlik DOP-märgis garanteerib toote päritolu, traditsioonilise tootmise ja erakordse kvaliteedi
- Toode kannab Modena traditsioonilise palsamiäädikas konsortsiumi kaitsemärki ja sertifitseerimisnumbrit.
Täiendav teave:
- maht: 100 ml
Additional parameters
| Category: | Palsamiäädikad |
|---|---|
| Weight: | 1.04 kg |
| EAN: | 8006911001213 |
| Materjal: | Klaas |
| Võimekus: | 0,1 l |
| Toote tüüp: | Vürtsid |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Tootja: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment