Santoku nuga PETTY KANETSUGU ZUIUN KIWAMI 18 cm, must, Dellinger
Code: DNGR9503100-päevane tagastusProbleemivaba, tasuta pealekorjega
Saadame samal päevalTelli enne 12.00
50 000+ tootearvustustMeie klientidelt
Keskkonnasõbralik pakend0% plastikut
Product detailed description
Peamised eelised:
- robustne ja väga terav jaapani keel Santoku nuga eriväljaandest ZUIUN ettevõtte saja-aastaseks juubeliks KANETSUGU
- kõrgem külg vähendab hõõrdumist, mistõttu liha, kala, köögiviljade ja puuviljade lõikamine on täpsem
- tera ots on modelleeritud jaapani mõõga järgi, sobib ka selliste toitude valmistamiseks, mis nõuavad tera kasutamist, ning ka dekoratiivseks nikerdamiseks
- jaapani pulberterasest SPG2 valmistatud sĂĽdamik on paigutatud 62 kihi kahe roostevabast terasest damaskusterase vahele, mis tagavad erakordse vastupidavuse ja sitkuse
- seda rõhutab Sub-Zero kuumtöötlus, mille puhul tera jahutatakse temperatuurini -70 °C või madalamale
- damascene muster on igal noal ainulaadne ja jäljendamatu
- spetsiaalne DLC (Diamond-Like Carbon) kate teral suurendab selle kõvadust, kulumiskindlust ja vähendab hõõrdumist lõikamisel
- ergonoomiline jaapani stiilis heptagonaalne käepide tagab mugava ja turvalise haarde ning täpse kontrolli töötamise ajal
- käepide on valmistatud eebenipuust pakka puidust, mis on tänu oma tihedale struktuurile looduslikult vastupidav ja stabiilne
- täiuslik noa tasakaal toob mugavust ja hoiab ära käe väsimise
- tuleb luksuslikus puidust kinkekarbis
Täiendav teave:
- tera pikkus: 180 mm
- kogupikkus: 330 mm
- ärge peske nõudepesumasinas, peske käsitsi ja kuivatage kohe pärast kasutamist
Additional parameters
| Category: | Jaapani Santoku noad |
|---|---|
| Weight: | 0.2 kg |
| EAN: | 8595705404700 |
| Värv: | Must |
| Materjal: | Damaskuse teras |
| Tera pikkus: | 18 cm |
| Suurus: | 33 cm |
| Toote tĂĽĂĽp: | Santoku nuga |
| Kollektsioon: | Dellinger Zuiun |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Tootja: | Dellinger |
| Margin-category: | B |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment