Liha viilutamisnuga 12 cm, must, Victorinox

Code: VN5200312
27,49 €
Välja müüdud
The item has been sold out…

Kokkade nuga. Kui kasutate laia teraga nuga, on lõikepind sile ja puhas. Silea ja terava serva eesmärk on tagada, et toorest puuviljast või lihast voolaks võimalikult vähe mahla lõikelaual. Terava kokanuga saab õhukeselt lõigata isegi tomatiõuna, krõbistada leiba, tükeldada porrulauku, kurki, lõigata ja viilutada kõvemaid köögivilju, tükeldada liha või kala, puhastada ja tükeldada sibulat, pühkida noa küljega küüslauku, purustada pipart jne. Professionaalsete kokkade käes on kõige sagedamini kasutusel suuremad kokanoad. Käepide on ergonoomilise kujuga, nii et noaga töötamine on väga mugav.

Detailed information

100-päevane tagastus
100-päevane tagastusProbleemivaba, tasuta pealekorjega
Saadame samal päeval
Saadame samal päevalTelli enne 12.00
50 000+ tootearvustust
50 000+ tootearvustustMeie klientidelt
Keskkonnasõbralik pakend
Keskkonnasõbralik pakend0% plastikut

Product detailed description

Kokkade nuga. Kui kasutate laia teraga nuga, on lõikepind sile ja puhas. Silea ja terava serva eesmärk on tagada, et toorest puuviljast või lihast voolaks võimalikult vähe mahla lõikelaual. Terava kokanuga saab õhukeselt lõigata isegi tomatiõuna, krõbistada leiba, tükeldada porrulauku, kurki, lõigata ja viilutada kõvemaid köögivilju, tükeldada liha või kala, puhastada ja tükeldada sibulat, pühkida noa küljega küüslauku, purustada pipart jne. Professionaalsete kokkade käes on kõige sagedamini kasutusel suuremad kokanoad. Käepide on ergonoomilise kujuga, nii et noaga töötamine on väga mugav.

Spetsifikatsioonid:

  • Mitmeotstarbeline kokanuga
  • MitmekĂĽlgseks tööks köögis
  • Kvaliteetne töö ja materjalid
  • Terav tera
  • Ergonoomiline plastist käepide
  • Tera pikkus: 12 cm

Additional parameters

Category: Lihanoad
Warranty: 2 years
Weight: 0.1 kg
Värv: Must
Materjal: Plastik
Suurus: 12 cm
Tk komplektis: 1 ks
Toote tüüp: Kööginuga
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Tootja: Victorinox
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check