Noad

Kui pikk peaks olema kokkade nuga?

Kas teadsite, et kokanoa õigel pikkusel on suur mõju mitte ainult teie köögitöö tõhususele, vaid ka ...

Lõikamisnuga: asendamatu abimees köögiviljade valmistamisel

See ei ole küll nii ikooniline kui kokanuga või nii stiilne kui steaknuga, kuid see ei tohiks kindla...

Steak-noad: millal on neid vaja ja milliseid valida?

Kui olete kunagi tavalise noaga mahlase prae tükkidega vaeva näinud, siis olete võib-olla mõelnud, k...

WÜSTHOF noad: parimad tööriistad Solingenist

Äärmiselt teravad, kvaliteetsed ja ebatavaliselt vastupidavad - need on WÜSTHOFi noad, mida on juba ...

Noa teritamise juhised

Alustame teritamise ja lihvimise erinevuse selgitamisest. Me teritame noad, kui need on tõesti tuhmi...

Terasnoad: teravus, mis on võrratu

Kui te kaalute kvaliteetse noa ostmist, siis otsustate noa vahel.Roostevaba, Damaskus või süsinikt...

Victorinox noad - Šveitsi täpsuse tipptasemel noad

Kompromissitu kvaliteet, täpne töö ja ajatu disain - need on omadused, mida Šveitsi traditsiooniline...

WMF noad: Saksa täpsus igas detailis

Kas teadsite, et Saksa firma WMF oli esimene firma, kes võttis kasutusele survepannu? See oli 1927....

Dellingeri noad: Jaapani traditsioonidest inspireeritud Tšehhi käsitöö

Kaasaegne disain, tippkvaliteet ja täiuslik funktsionaalsus, mis on inspireeritud Jaapani nugade val...