Universaalsed praepannid

36 items total
Mittenakkuv pann INGENIO UNLIMITED L7630302, 22 cm, Tefal TEFL7630302
Mittenakkuv pann INGENIO UNLIMITED L7630432 24 cm, Tefal TEFL7630432
Universaalne pann CENIT 26 cm, must, alumiinium, Fissler
64,99 €
FS045301261000
Hautamispann CENIT 24 cm, 2 l, mittenakkuv, Fissler
53 € –10 %
47,50 €
FS45300241000
Hautamispann EDO 28 cm, must, Alessi
120 €
ALPU11428B
Mini praepann 14 cm, De Buyer
Mini praepann 14 cm, De Buyer
Veebis laos (5 pcs)
51,80 €
DB814014
Minipann 12 cm, De Buyer
26,94 € –7 %
Minipann 12 cm, De Buyer
Veebis laos (2 pcs)
24,90 €
DB814012
Mittenakkuv pann CENIT 20 cm, Fissler
62 € –7 %
57,40 €
FS45301201000
Mittenakkuv pann CENIT 20 cm, Fissler
44 €
FS45300201000
Mittenakkuv pann LEVITAL CLASSIC 24 cm, 1,7 l, alumiinium, Fissler FS157121241000
Mittenakkuv pann LEVITAL CLASSIC 26 cm, 2,2 l, alumiinium, Fissler FS157121261000
Mittenakkuv pann LEVITAL COMFORT 20 cm, 1,1 l, Fissler FS159121201000
Mittenakkuv pann LEVITAL COMFORT 24 cm, 2,1 l, Fissler FS159121241000
Mittenakkuv pann LEVITAL COMFORT 26 cm, 2,6 l, alumiinium, Fissler FS159121261000
Mittenakkuv universaalne pann ADAMANT CLASSIC 26 cm, 2,2 l, Fissler FS157304261000
Mittenakkuv universaalne pann ADAMANT COMFORT 26 cm, 2,2 l, Fissler FS159105261000
Pannikomplekt CENIT, 2 tk komplektis, Fissler
83 €
FS45300021000
Praepann CENIT 28 cm, Fissler
Praepann CENIT 28 cm, Fissler
Veebis laos (3 pcs)
69,30 €
FS45301281000
Up
More products

Praepannid - millised on parimad pannid?

Praepannid on igas köögis kohustuslikud. Kõige sagedamat tüüpi praepannid on alumiiniumist, roostevabast terasest või malmist pannid. Igal materjalil on oma iseloomustus ja eelised, millest saate lugeda altpoolt või või meie täielikust pannide juhisest siit. Samuti võite vaadata meieparimaid praepanne siit ning näha mida teised kliendid endale valisid.

Millised on parimad pannid ning millise toidu jaoks need sobivad?

  • roostevabast terasest praepannid: pea kõigi toitude jaoks, mida tahate praadida, pruunistada või kõrvetada, on need praktiliselt hävimatud ning materjal pakub ülimat sooja jaotust
  • alumiiniumpannid on parimad individuaalsete liha, steikide, burgerite või muna praadimiseks. Alumiiniumpannid on kerged ning väga head kuumuse jaotaimses, aga pidage meeles, et nad ei pea väga hästi soojust, seega muutub kuumale pannile toitu lisades temperatuur
  • malmist pannid on parimad steikide jaoks, aga ka praadimiseks ning eri tüüpi toidu kõrvetamiseks. Siiski peaksite meeles pidama, et ei kasutaks neid toitude jaoks nagu tomatid ja muud happelised koostisosad, delikaatne kala, munad või kleepuvad magustoidud
  • malmist praepannid kuumenevad ja jahtuvad kiirelt, näevad välja ilusad ning on suurepärased dekoratsioonid igasse koju, ideaalsed toitude küpsetamiseks, mis vajavad ühtlast kuumust ja temperatuuri kontrolli (kala, kastmed või magustajad nagu karamell), kuid neid ei tohiks kasutada happeliste koostistega nagu sidrunimahl, vein või tomatid

Õige praepanni ostime sõltub ka, millist toitu tavaliselt praete, millist ahju kasutate ning kui paljudele süüa teete.

Kas mittenakkuvad pannid on praadimiseks head ning miks professionaalsed kokad neid vihkavad?

Mittenakkuvad pannid on väga mugavad ning lihtsad kasutada ning paljud inimesed armstavad neid kasutad erinevate kulinaarsete ülesannete jaoks, kaasa arvatud praadimine, pruunistamine või hautamine. Aga te peate teadma, et need on tavaliselt väga delikaatsed ning nende mittenakkuvat katet on lihtne hävitada, kasutades valesid köögiriistu või liiga tugevaid, abrasiivseid kemikaale. See on põhjus, miks professionaalsed kokad ei kasuta neid professionaalsetes kööldes või restoranides, kus praepanne kasutatakse kogu aeg.

Mittenakkuvad pannid on ideaalsed tööriistad kodus kasutamiseks ning kombinatsioonis roostevabast terasest ning mittenakkuvate funktsionaalidega on ideaalne igat sorti kodukokkadele, kaasa arvatud algajad. Kasutage oma mittenakkuvaid panne, eriti munaroogade, kööviljade, kana ja delkikaatse kana jaoks

Kui tihti mittenakkuvaid panne asendada?

Vastavalt üldreeglitele peaksite need asendama ligikaudu iga viie aasta tagant, aga võite ona panni aeg-ajalt üle vaadata ning kui märkate, et see on kulunud, kraabitud või värv ivahetanud, siis peaksite selle kasutamise kohe lõpetama.

Millised pannid on parimad?

Kulina leiab mitmeid usaldusväärseid, kõrgekvaliteedilisi panne tuntud tootjatelt nagu Zwilling, Fiskars, Fissler, Woll or WMF.Valik oleneb sellest, mis materjali eelistate ning kui palju raha tahate panni investeerida. Valige Tefal kui otsite odavat mittenakkuvat panni või valigede Buyer kui saate lubada preemium panni legendaarselt Prantsuse tootjalt.

Kuidas pannide eest hoolitseda?

Kui investeerite raha kõrgekvaliteedilisse panni, siis peaksite hoolitsema õige viisi eest selle pikaks ja tervislikuks kasutamiseks. Kuidas oma panni hooldada? Järgige neid lihtsaid reegleid, et nautida oma panne pikalt:

  • kasutage mittenakkuvatel pannidel vaid silikoonist spaatleid,
  • peske alati panne käsitsi, ärge kasutage tugevaid pesuvahendeid või svamme,
  • kuivatage oma panne kohe pärast pesemist,
  • vältige suuri temperatuurimuutuseid (ärge pange kunagi kuuma panni külma vee alla),
  • vältige happelist toitu ja aerosoolset küpsetusspreid,
  • katke pann pärast kuivatamist õhukese õlikihiga,
  • hoiustage oma panne õigesti