Fileerimisnuga MO-V 22 cm, Samura

Code: SMRSNMVFN
Brand: SAMURA
56 €
Veebis laos (>5 pcs)

See professionaalne Samura fileerimisnuga on hädavajalik liha ja kala töötlemiseks, lõikamiseks ja konditustamiseks. Kuid see sobib ka muudeks tegevusteks, näiteks igasuguste toiduainete viilutamiseks. Tera pikkus on 21,8 cm ja kõvadus 59 HRC , mistõttu on see väga vastupidav ja peab vastu suurtele koormustele.

Detailed information

Product detailed description

Samura noad on valmistatud parimatest Jaapani ja Rootsi terastest, mis on karastatud 58-61 HRC. Terad on jaapani kujuga ja tipust õrnalt koonilised, mis annab neile fantastilise lõikevõime. Samura noad on teritatud 17-kraadise nurga all. See on rohkem kui Jaapani noad, kuid vähem kui Euroopa noad. Käepideme jaoks kasutatakse parimaid kaasaegseid materjale: Micarta, G10, stabiliseeritud puit, plastmass, Kraton ja komposiitmaterjalid.

See professionaalne Samura fileerimisnuga on hädavajalik liha ja kala töötlemiseks, lõikamiseks ja konditustamiseks. Kuid see sobib ka muudeks tegevusteks, näiteks igasuguste toiduainete viilutamiseks. Tera pikkus on 21,8 cm ja kõvadus 59 HRC , mistõttu on see väga vastupidav ja peab vastu suurtele koormustele.

Samura nugade peamised eelised:

  • valmistatud parimast Jaapani ja Rootsi terasest, karastatud 58 - 61 HRC-ni
  • fantastiline lõiketõhusus tänu Jaapani tera kujule ja peenele koonusele alates otsast
  • teritusnurk on 17 kraadi (st rohkem kui jaapani noad, kuid vähem kui Euroopa noad)
  • käepidemed on valmistatud parimatest kaasaegsetest materjalidest: micarta, G10, stabiliseeritud puit, peenviimistlusega plastik, Kraton ja komposiitmaterjalid

Spetsifikatsioonid:

  • Kogupikkus: 35 cm
  • Tera pikkus: 22 cm
  • Kaal: 161 g
  • Tera materjal: roostevaba teras
  • Käepideme materjal: G-10
  • Soovitatav on kätepesu

Additional parameters

Category: Lihanoad
Warranty: 2 years
Weight: 1 kg
Värv: Must
Materjal: Roostevaba teras
Tera pikkus: 22 cm
Suurus: 22 cm
Toote tüüp: Lihanuga
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: