Jaapani lihalõiketera GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi

Code: MB34543201
Brand: MIYABI
287 € –30 %
Jaapani lihalõiketera GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
287 € –30 % 199 €
Veebis laos (2 pcs)

"Iga koka nuga on pilguheit tema hinge."

Detailed information

Product detailed description

"Iga koka nuga on pilguheit tema hinge."

Rokusaburo Michiba, Jaapani köögi ekspert ja peakokk

Äärmiselt terav Jaapani nuga GYUTOH on muljetavaldav oma stabiilse jaapanipärase teraga. Nuga on erakordse lõikevõimega ja sobib ideaalselt liha lõikamiseks ja viilutamiseks. Kõrgem ots on optimaalne hälli/liuguri stiilis lõikamiseks. 20 cm pikkune tera, väljalõigatud kaitse ja mugav D-kujuline käepide tagavad, et teil on täielik kontroll lõikamise üle. GYUTOHi nuga on kogunud populaarsust ka lääne stiilis kokkade seas.

Tehnilised andmed: tera pikkus 20 cm, käepideme pikkus 14 cm, kaal 0,467 kg

Seeria MIYABI 7000D noad on kvaliteetselt valmistatud - esmapilgul ei saa eitada, et rõhk on pandud esteetikale. Musta värvi tugevam ja raskem käepide on kombineeritud roostevabast terasest, et luua moodne välimus. Selle seeria nugade suurem kaal ja äärmuslik teravus võimaldavad ära kasutada noa enda kaalust tulenevat täielikku lõikepotentsiaali. Selle seeria kaalon võrreldav lääne stiilis nugade kaaluga, mida hindavad eriti need, kellele meeldib töötada raskemate tööriistadega. Kaitse on integreeritud tera osaks ühest terastükist. Tagab õige kaalujaotuse ning tagab täpse ja ohutu noa juhtimise. Roostevabast terasest liitmikud kaitselauas lähevad sujuvalt üle käepidemele ja suurendavad selle tugevust.

Nugade südamik on valmistatud CMV60 kõrge kõvadusega terasest, mis sisaldab koobaltit, molübdeeni ja vanaadiumi. Veelgi paremate omaduste saavutamiseks kasutati ainulaadset CRYODUR®-karastusprotsessi, mille käigus teras külmutatakse -196 °C juures. Saadud materjal on erakordselt kõva. Damascene'i välimus on loodud täiendava 64 erineva kõvadusega roostevaba terase kihi abil, iga noa muster on ainulaadne. Traditsiooniline Honbazuke käsitsi teritamine on tõestatud sadade aastate pikkuse tööga, mida on teinud noameistrid. See on mitmeastmeline lihvimisprotsess, kus nuga teritatakse esmalt vertikaalse ja horisontaalse pöörleva lihvimiskivi abil ning lõpuks lihvitakse tera nahast lihvimisrihmaga. Sümmeetriline lihvimine ja Katana Edge tagavad lihtsa läbitungimise läbi rough'i. Väljalõigatud kaitse takistab sõrmede libisemist tera külge.

D-kujuline käepide tagab täiusliku kontrolli lõikamise üle ja tõhusa toe lõikamise ajal. Kasutatav Micarta komposiitmaterjal näeb välja nagu puit, kuid on palju vastupidavam happelistele keskkondadele. Seeria MIYABI 7000D noad ühendavad Jaapani noakultuuri ja lääne stiilis raskema kaalukategooriaga

  • Äärmiselt kõva CMV 60 terasesüdamik
  • Kõrge süsinikusisaldusega teras
  • Kõvadus 60 Rockwell
  • CRYODUR® - ainulaadne külmkarkastamise / karastamise meetod
  • 64 teraskihti
  • Damascene ( flora) tera kujundus
  • Väljalõigatud kaitse suurendab kasutamise ohutust
  • Autentne, kitsas Jaapani kuju
  • Katana Edge
  • Sümmeetriline lõige
  • Honbazuke unikaalne kolmefaasiline käsitsi lihvimine
  • Kõrge tera säilivus, korrosioonikindlus ja optimaalne paindlikkus
  • Mugav D-kujuline käepide, mis on valmistatud Micarta ( vaik + lina ) ja roostevaba terase kombinatsioonist
  • Täiuslik tasakaal noa mugavaks käsitsemiseks
  • Suurema kaaluga noad
  • Roostevabast terasest jalg koos logoga
  • Ei ole nõudepesumasinas pestav

Ilu ja täpsus on Jaapani kultuuri põhijooned ning sama filosoofiat on jaapani söögiriistade keskusest Sekist pärit kaubamärk MIYABI austanud alates 14. sajandist. Jaapani traditsiooniline noatootja on ühendanud oma täpset käsitööoskust Saksa kaubamärgi ZWILLING J järeleproovitud tootmisprotsesside ja standarditega. A. HENKELS. Nii sai ZWILLING ärikontsern laiendada oma portfelli, tootes oma autentseid Jaapani nuge otse Jaapani noatööstuse südames.

Jaapani mõõkade valmistamine on tõusva päikese maal olnud traditsiooniks juba sajandeid. Samurai mõõgad olid ja on imetletud nende ainulaadse elegantsi, teravuse, ilu ja tehnilise täiuslikkuse poolest. Täpselt valmistatud MIYABI autentsete Jaapani teradega instrumendid on selle traditsiooni vääriline järglane. Terade hämmastav, peaaegu "kirurgiline" teravus säilitab kasutatud toorainete tekstuuri . Olge sama nõudlik kui Jaapani kokad ja teie eesmärk on alati täiesti maitsva välimusega roog.

Soovitused ja hooldus:

  • Ärge kasutage nuge väga kõvade koostisosade, näiteks külmutatud toiduainete lõikamiseks
  • Ärge pange nuga pikemaajaliselt kokku vee või soolaga
  • Vältige noa painutamist
  • Teravuse säilitamiseks on soovitatav nuga pärast kasutamist pesta käsitsi maheda pesuvahendiga ja kuivatada kohe
  • Kaitske tera löögi eest
  • Kui te ei kasuta nuga pikka aega, on soovitav mähkida see kuiva kangaga või ajalehepaberiga. Ajalehtede trükipressil kasutatav tindiõli kaitseb tera võimaliku korrosiooni eest
  • Tera võib hoolduse käigus pühkida õliga immutatud lapiga, mis suurendab korrosioonikindlust
  • Säilitage nuga turvalises kohas

Additional parameters

Category: Jaapani noad
Warranty: 2 years
Weight: 0.47 kg
Tera pikkus: 20 cm
Suurus: 20 cm
Toote tüüp: Jaapani ja santoku nuga
Kollektsioon: MIYABI 7000D
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: