Kokanuga EPICURE 24 cm, Wüsthof

Code: WU398224
Brand: WÜSTHOF
194 €
Välja müüdud
The item has been sold out…

EPICURE noad on toiduvalmistamise tööriist kõigile, kes elavad toiduvalmistamiseks. Nad aitavad ületada kõik probleemid. Nad ühendavad endas kahe suure filosoofia voorused: Jaapani nugade tõhusus ja kergus ning Saksa kvaliteet ja ohutus. Nad kehastavad täiesti uut tüüpi nuge, mis sobivad kõikide toiduvalmistamisviiside puhul ning seavad uue standardi kvaliteetse noa funktsioonile ja jõudlusele. EPICURE-seeria arendamisel on järjepidevalt järgitud soovi jätta välja üleliigne ja optimeerida vajalikku.

Detailed information

Product detailed description

EPICURE noad on toiduvalmistamise tööriist kõigile, kes elavad toiduvalmistamiseks. Nad aitavad ületada kõik probleemid. Nad ühendavad endas kahe suure filosoofia voorused: Jaapani nugade tõhusus ja kergus ning Saksa kvaliteet ja ohutus. Nad kehastavad täiesti uut tüüpi nuge, mis sobivad kõikide toiduvalmistamisviiside puhul ning seavad uue standardi kvaliteetse noa funktsioonile ja jõudlusele. EPICURE-seeria arendamisel on järjepidevalt järgitud soovi jätta välja üleliigne ja optimeerida vajalikku.

EPICURE kokanuga on tugev ja vastupidav nuga, mille lai tera on peene, kuid vastupidava teraga. Universaalmasin professionaalidele ja hobikokkadele, mis puhastab köögivilju, kuid tükeldab ka maitsetaimi või hakkliha.

EPICURE seeria

  • Solingenis valmistatud kvaliteetsed sepistatud noad
  • Täiuslikult tasakaalustatud ja ainulaadse ergonoomikaga, mis hõlbustab tööd
  • Niidistunud käepide kohandub käe loomulikule liikumisele
  • Käepide on valmistatud erimaterjalist: looduslikust kiust ja vaigust
  • Parim saksa legeeritud teras X50CrMoV15, mida kasutatakse
  • Erakordne tera, mida on lihtne hooldada
  • Kõvadus 58 HRC Rockwelli skaala
  • Spetsiaalne arvutiga juhitav PEtec lihvimisprotsess
  • Täpne käsitsi lihvimine ja poleerimine täiusliku serva saavutamiseks
  • Range pidev kvaliteedikontroll, laseriga kontrollitud tera
  • Uuenduslik kaitse turvalise haarde tagamiseks
  • Sujuv üleminek kaitsja ja käepideme vahel
  • Imikute õmblusteta hügieeniline kinnitamine
  • Nuge võib pesta nõudepesumasinas - soovitatav on siiski pesta käsitsi
  • Laiendatud garantii tootmis- ja materjalivigade suhtes 15 aastaks

EPICURE-seeria eripära on käepideme laiendatud kuju ja selle valmistamiseks kasutatud materjal. Disainerid valisid materjaliks loodusliku kiu ja vaigu, mis võimaldas pakkuda kasutajale puidu meeldivat tunnetust ning sünteetiliste alternatiivide vastupidavust ja hügieenilist puhtust. Seega on nad ühendanud mõlema materjali eelised ja ei ole koormanud keskkonda. Laiem tera pindala ei paku mitte ainult paremat kontrolli noa juhtimisel, vaid aitab ka toitu kiiresti ja puhtalt potti saada.

Iga noa hing on selle tera. EPICURE-seeria on valmistatud ühest tükist legeeritud terasest X50CrMoV15. Selle roostevaba terase suurepäraseid omadusi parandab veelgi karastamine ja sepistamine, mis suurendab noa lõikevõimet ja pikendab oluliselt tera kasutusiga. EPICURE-seeria kõvadus on 58 Rockwelli, mis on ideaalne kööginugade jaoks. EPICURE noad meeldivad teile nende kõrge algse teravuse tõttu, mida nad säilitavad ka pikka aega. Terad on vastupidavad ja neid on lihtne teritada.

Nugade täiusliku teravuse säilitamiseks kasutatakse spetsiaalset arvutiga juhitavat nugade teritusprotsessi WÜSTHOF . Arvuti kasutab tera mõõtmiseks laserit ja annab robotile vajalikku teavet, et tera täiuslikult teritada. Tänu arvutipõhisele tootmisele on nugade algne lõiketõhusus (kogu tera pikkuses) ja kasutusiga äärmiselt kõrge. Tera kvaliteet on kõrge ja, mis on oluline, kergesti taastatav.

Kasutatud tehnoloogiad ja materjalid

WÜSTHOF nugade tootmiseks kasutatakse kvaliteetset Saksa terast X50CrMoV15, milles on ligikaudu 0,5 protsenti süsinikku ning kroomi, molübdeeni ja vanaadiumi legeerivate elementidena. Tänu lisatud kroomile on see korrosioonikindel, mis on kööginugade puhul soovitav.

Terasribast moodustatakse teraslindid, mis sepistatakse stantsimisseadmes. Neid karastatakse 15 minutit 1070 °C juures ja jahutatakse seejärel kiiresti 60 °C-ni kahe minutiga. Järgnev karastamine (materjali aeglane kuumutamine temperatuurini 200 °C 45 minuti jooksul) vabastab tera sisepingetest ja stabiliseerib selle martensiitstruktuuri. See annab terale optimaalse nõutava 58° Rockwell'i kõvaduse ja suurema sitkuse.

WÜSTHOF spetsiaalne noa teritusprotsess nimega PEtec (Precision Edge Technology) tagab ideaalse lõikekoha. See on tipptasemel tehnoloogia, mille puhul noad teritavad robotid, mida kontrollivad ja jälgivad arvutid. Selle protsessi eeliseks on täpne geomeetria kogu tera pikkuses, noa märkimisväärne ja äärmiselt kõrge algne lõiketõhusus, mis on võrreldav tera tera teravusega, ning lõpuks tera pikk kasutusiga.

Stabiilne tera ja täiuslik tera geomeetria tagavad erakordse lõikejõudluse ja täpse kontrolli lõikamisel. Terav 15° nurk tagab veelgi suurema teravuse, muutes lõikamise nauditavamaks. Tänu kiilukujulisele lõikele tungib nuga vaevata toidu sisse.

Uue disainiga kaitse ja selle uuenduslik geomeetria tagavad ühtlase kaalujaotuse noa keskosas, mis muudab selle käsitsemise lihtsamaks. See on integreeritud ühest terastükist valmistatud tera osaks. Kaitseb sõrmede libisemise eest teral ja tagab noa täpse kontrolli.

Looduslikust kiust ja vaigust valmistatud ergonoomiline käepide on disainitud nii, et see avaldab lõikatavale objektile rohkem kaalu ja töötab seega palju tõhusamalt. See on eesmises kolmandikus laiem ja kitseneb tagumise osa suunas. See on ainus viis, kuidas see saab kohaneda käe loomuliku haardega. Samal ajal tagab see suurema ohutuse ja märgatavalt lihtsama kasutamise. Varred kinnitatakse varre külge kahe neetiga. Üksikute osade täiuslik sidumine takistab sademe ja bakterite kinnijäämist.

Noa teritamine WÜSTHOF

Iga nuga tuleb aeg-ajalt teritada, sest see muutub pärast pikaajalist kasutamist tuhmiks. Tera hooldamiseks ja elavdamiseks kasutatakse kroomitud lihvimiskive ning nugade teritamiseks soovitame WÜSTHOF terituskive. Vähem kogenud inimestele pakume ka lihtsama kasutusega lihvimismasinaid. Lihtsalt ajage nuga paar korda ettevaatlikult läbi lihvimissoonte ja tera taastub.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG asutati Solingenis juba 1814. aastal ja 200 aasta jooksul on Wüsthofi perekonna seitse põlvkonda olnud selle eest vastutavad. See on üks maailma kõige arenenumaid, kõrgelt automatiseeritud tootmisprotsesse. Näiteks kasutatakse nugade tootmiseks ligi 40 etapis 100 robotit.

Tänapäeval müüakse WÜSTHOF nuge enam kui 80 riigis üle maailma. Tänu kõrgekvaliteediliste materjalide ja kaasaegse arvutiga juhitava tehnoloogia kasutamisele on neid mugav kasutada ja toitu valmistada. Kulinaarne nauding iseenesest.

Additional parameters

Category: Kokanoad
Warranty: 2 years
Weight: 0.44 kg
Tera pikkus: 24 cm
Suurus: 24 cm
Toote tüüp: Kööginuga
Kollektsioon: WÜSTHOF EPICURE
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: