3 items total
Krepipann FORCE BLUE 18 cm, de Buyer
32,60 € –20 %
26,08 €
DB530318
Wokipann PROFIRESIST 28 cm, WMF
189,99 € –11 %
Wokipann PROFIRESIST 28 cm, WMF
Veebis laos (>5 pcs)
168,90 €
WM1756536411

Raudpannid, mida sageli nimetatakse malmist või sepistatud rauast pannideks, on kestev klassika köögitarvete maailmas. Raudpannid, mida armastavad nii kokad kui ka kodukokad, on oma koha köögis ära teeninud mitmel põhjusel.

Raudpannide üks kõige märkimisväärsemaid omadusi on nende erakordne kuumapidavus. Need pannid on võrratu, kui tegemist on kuumuse hoidmise ja ühtlase jaotamisega. Kui need on eelkuumutatud, säilitavad nad ühtlase temperatuuri, tagades, et teie toit valmib ühtlaselt ja saavutab täiusliku praadimise. Olenemata sellest, kas praadite, praadite või küpsetate, rauast pannid annavad usaldusväärseid tulemusi.

Rauapannide teine peamine omadus on mitmekülgsus. Need sobivad paljude toiduvalmistamispindadega, sealhulgas pliidiplaatide, ahjude, grillide ja isegi lahtise tulega. Tänu sellele kohanemisvõimele on need lemmikud telkimisretkedel ja väljas toiduvalmistamise seiklustel.

Raudpannid on hinnatud oma looduslike mittekleepuvate omaduste tõttu. Õigete maitseainete ja hoolduse korral areneb rauapannidel aja jooksul sile, mittekleepuv pind, mis konkureerib kaubandusliku mittekleepuva köögitehnikaga, ilma et oleks muret kahjulike kattematerjalide pärast.

Vastupidavus on rauapannude iseloomulikuks omaduseks. Need on ehitatud nii, et need kestavad nõuetekohase hoolduse korral mitu põlvkonda. Paljud kokad armastavad oma raudpannide edasiandmist kui perepärandit, mis loob sideme põlvkondade vahel.

Hooldus on suhteliselt lihtne. Regulaarne maitsestamine veidi õli ja kuumusega aitab säilitada mittekleepuvat pinda ja ennetada roostet, tagades raudpannide pika eluea.

Kokkuvõtteks võib öelda, et raudpannid, olgu need siis malmist või sepistatud rauast, pakuvad aegumatut kombinatsiooni erakordsest kuumapidavusest, mitmekülgsusest, looduslikest mittekleepuvatest omadustest, vastupidavusest ja hooldusmugavusest. Olenemata sellest, kas olete kogenud kokk või algaja kokk, need pannid parandavad kindlasti teie kulinaarseid püüdlusi ja jäävad teie köögi hinnatud osaks pikkadeks aastateks.